Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיימים בערך 100,000 אנשים ששמם הוא אלי(ואני ביניהם).

אז בבקשה ממך(ומכולם)..חלאס עם יציאות "למבינים בלבד" מסוג זה. אפשר להשתגע מזה.:shock:

{אה, כן: חן או בונבון?:hihi:}

***עריכה: הכוונה שלי--לכתוב "אלי" כאילו שכולם יודעים איזה אלי זה, ודברים כאלו..***

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
צ'יפ משנה את התוכנות במחשב הקיים שיש לך ברכב ונותן לו פקודות שהוא לא מכיר,

לעומת זאת מחשב חדש ומשודרג מגיע במקור עם כח שהאוטו לא הכיר עד עכשיו.

יש לי שאלה.

אמרת שהמחשב החדש מגיע במקור עם כח שהאוטו לא הכיר עד עכשיו (לעומת צ'יפ, שרק נותן לו פקודות שהוא לא הכיר).

אני מתלבט בין צ'יפ למחשב, ורציתי להבין איך בדיוק מקבלים את הכח שמגיע עם המחשב?

הכח הזה נמצא בתוכו, או שהוא מגיע בנפרד, כמו מחסניות דיו של מדפסת ?

וגם רציתי לשאול אם כשאני קונה מחשב כזה (שמגיע במקור עם כח שהאוטו לא הכיר עד עכשיו), האם יש לי דרך לוודא שאני מקבל איתו את כל הכח שאמור להגיע איתו? יש מצב שהמוכר קימבן אותי והעביר חלק מהכח למחשב אחר?

תודה על ההבהרות.

פורסם

בוא נשים את הראש הקטן רגע בצד,

התכוונתי כאמור שהמחשב משנה ומחליף את התוכנה הקיימת שיש באוטו ולא שבמחשב עצמו יושב לו אדון פופאי ומזרים למנוע כח על טבעי.

פורסם
צ'יפ משנה את התוכנות במחשב הקיים

המחשב משנה ומחליף את התוכנה הקיימת

לא מצליח להבין את ההבדל.

נ.ב. זה לא יפה לצחוק על הגודל של הראש שלי.

• תוכן חדש...