Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי ידיעה קטנה על חברת "מטרופולין", המתכננת לצייד בארבעת החודשים הקרובים

את כל 130 האוטובוסים שברשותה באינטרנט אלחוטי לטובת משתמשי המחשבים הניידים.

למה רכבת ישראל לא פועלת כך ? או שכן, וזה רק אני שלא מעודכן ? :wink:

פורסם

האמתי שיש כמה סיבות. סביר להניח שמונופול היא אכן אחת הסיבות.

אם כי לדעתי הסיבות היותר משמעותיות הן דווקא חריגות שכר, חריגות תקציב, נפוטיזם, מנהל לא תקין וכו'

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

איזה קטע אתמול בנסיעה באוטובוס של מטרופולין דיברנו על זה בנסיעה .

אגב יתרון שיש לרכבת הוא שיש שקע 220V בקרונות , ככה שעם צריך לעבוד בלי קשר לרשת זה מעולה.

אני בהחלט יעדיף בנסיעות ארוכות חברה עם רשת.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ניידים פעילים באוטובוס זו תופעה נפוצה למדי. קצת צפוף אבל מסתדרים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
הרכבת כן פועלת כך אבל לא בישראל.

לסיבה קוראים מונופול.

לפי הגישה שלך גם מטרופולין היא מונופול.

עובדה, כשאתה רוצה לתפוס אוטובוס מאשדוד לקריית גת זה יהיה רק עם מטרופולין, כי אין שום חברת אוטובוסים אחרת שנוסעת במסלול הזה.

עם כל הכבוד לאינטרנט אלחוטי ברכבת, עדיף שרכבת ישראל תשקיע את הכמה גרושים האלו בקנייה של עוד קטר, עוד כמה קרונות לשחרור העומס בימי ראשון וחמישי ואולי אפילו איזה הפרדה מפלסית נוספת בקו לחיפה.

יש דברים בוערים יותר לטפל בהם ברכבת ישראל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

השאלה היא כזאת האם כל מי שלא משתמש במחשב נייד וצריך אינטרנט אלחוטי צריך לספוג את הקרינה של הנתב בשביל אלה שלא יכולים שעה בלי YNET?

לא מספיק שיש בכל פינה אנטנה סלולרית ששורפת לנו את המוח,עכשיו צריך שיהיה את זה גם באוטובוסים?

פורסם
עם כל הכבוד לאינטרנט אלחוטי ברכבת, עדיף שרכבת ישראל תשקיע את הכמה גרושים האלו בקנייה של עוד קטר, עוד כמה קרונות לשחרור העומס בימי ראשון וחמישי ואולי אפילו איזה הפרדה מפלסית נוספת בקו לחיפה.

יש דברים בוערים יותר לטפל בהם ברכבת ישראל.

אבל כמה עולה קטר וכמה נתב אלחוטי ?

בגלל זה הוא אמר "כמה גרושים"... ;)

חוץ מזה אני בטוח שיש כמה קטרים למכירה בזול ביד2.

השאלה היא כזאת האם כל מי שלא משתמש במחשב נייד וצריך אינטרנט אלחוטי צריך לספוג את הקרינה של הנתב בשביל אלה שלא יכולים שעה בלי YNET?

בלי !carsforum

את מי מעניין YNET, אני לא יכול שעה בלי YAD2. :-D

עוד בוגד... :lol:

הסיבה שלא עושים את זה כי הם לא מצאו לנכון לעשות את זה. זו הסיבה שיש לנו רק רכבת אחת. וגם זה בגלל הבריטים.

מעל 30 שנה מדברים על זה שיחפרו מתחת לת"א ויעשו שם רכבת תחתית. עד היום אין לנו רכבת תחתית. ולא, הכרמלית לא נחשבת....

התחבורה הציבורית מונה אוטובוסים ומוניות. אין רכבות קלות, אוטובוסים על מסילה וכו'... בחו"ל יש כאילו מלא. וכולם משתמשים בזה. זה זול, מהיר ומונע פקקים והרבה מכוניות בפקק.

למה בארץ אין? כי יותר זול, וגם כלכלי זה לטפח את המושג "האוטו שלי" אצל הישראלי ולגבות מיסי קניה אבסורדיים על כל רכב מאשר לסבסד נסועה בכלי תחבורה ציבורית יעילים באמת וכתוצאה מכך צימצום תופעת קניית_הרכב_החדש_כל_3_שנים...

בקיצור, למדינה אין ממש אינטרס לעשות את זה. ועוד בצורת הממשל ההפכפכה שלנו, שקדנציה נימשכת כשנתיים וחצי בממוצע. ;)

יהיה טוב, אולי...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
קראתי ידיעה קטנה על חברת "מטרופולין", המתכננת לצייד בארבעת החודשים הקרובים

את כל 130 האוטובוסים שברשותה באינטרנט אלחוטי לטובת משתמשי המחשבים הניידים.

למה רכבת ישראל לא פועלת כך ? או שכן, וזה רק אני שלא מעודכן ? :wink:

שלא יכניסו רשת על חוטית ולא יעשו טובות, אחר כך כול האנשים שבקושי מגרדים את החודש מעלים להם את מחירי הנסיעות על חשבון האנשים שלא יכולים להתנתק 10 דקות מעולם המחשב.

שיעשו משהו יותר מועיל, שקעים של חשמל, שאנשים יוכלו לחבר טוסטר ולהכין פופקורן בדרך וממקום הספסל ערסים שיושבים על המנוע מאחורה, אפשר להשים איזה שק"מ עם מוכרת גלידות.

רק אינטרנט מציק להם עכשיו ?!.

תמיר

פורסם
צימצום תופעת קניית_הרכב_החדש_כל_3_שנים

אף אחד לא מכריח אותך לקנות רכב חדש כל 3 שנים...

אגב, אתה יודע שקנייה ואחזקה של קסנטיה 97' (לא כולל דלק), עם כל התקלות ואיבוד ערך (במכוניות של מתחת ל-20 אש"ח זה כבר לא כל כך משנה) לא מתקרבת לחמישית של מחיר קניית הונדה סיביק חדשה? וזה ברכב גדול וזללן מקב' 5.

עכשיו תחשוב כמה תחסוך עם משפחתית יפנומטית (אותה הונדה סיביק) בת 10 שנים...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תמיר

דווקא מטרופולין זולים באופן מפתיע .

נסיעה מקסטינה לת"א עולה היום קרוב לחצי ממה שעלה באגד לפני 7-8 שנים.

12.60 או משהו כזה במקום 20 או 22 לא זוכר בדיוק .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...