Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מטרת הטרד היא פשוטה. רכשתם מוצר לרכב ב eBay? ספרו לשאר חברי הפורום על חווית הקנייה.

ברור לי ששיטת ה feedbacks ב eBay אמורה לעשות בדיוק את זה אבל היות ורובנו מזמינים לישראל, נוח יותר לדעת האם המוכר אמין במשלוחים מחו"ל לארץ ולא רק מקומית בארה"ב.

הפורמט להודעה שלכם צריך להיות כזה:

"שם המוכר (באנגלית), ציון שביעות רצון מ1-5, מוצר/ים שנרכשו, תאריך רכישה (חודש/שנה), הערות"

אז אני יתחיל

"321short-circuit, ציון 3, ספק כח למחשב רכב M2-ATX, מאי 2008, המוצר לא הגיע אבל קיבלתי זיכוי מלא"

"indoaudio, ציון 2.5, מגברים לרכב DLS A3, DLS A7, יוני 2008, המשלוח התעכב, התקשורת עם המוכר גרועה בעליל, מצד שני המגברים הגיעו ועובדים מצויין"

נא לא לציין רכישות לא קשורות לתחום הרכב

אגב, את הרעיון קיבלתי מהטרד הזה

פורסם

auto sound 4 less.

ציון 5 מבחינתי.

משלוח מהיר, שירות מהיר, והפתעות לטובה :)

רכשתי alpine IDA-X100. משלוח יצא עוד לפני אישור העסקה ע"י PAYPAL, תוך יומיים מביצוע העסקה, הפתעה נוספת חכתה לי כשאספתי את החבילה, והבחור רשם על שווי המערכת 80$ מה שיצא סה"כ מכס של 92 ש"ח על חבילה של 320$ +- כולל משלוח, מה שקנה אותי סופית.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אדגר,

הפורמט להודעה שלכם צריך להיות כזה:

"שם המוכר (באנגלית), ציון שביעות רצון מ1-5, מוצר/ים שנרכשו, תאריך רכישה (חודש/שנה), הערות"

כמה עלו למשל המשלוחים של הבטריות?

פורסם
מצבר OPTIMA לחבר

מצבר KINETIK לחבר

יוניט ALPINE לחבר

סאב INFINITI לחבר

ועוד דברים קטנים.....

מצבר אופטימה צהובה עלה 1600 ש"ח כולל הכול

מצבר קינטיק דגם 1400 עלה 1400 ש"ח כולל הכול

יוניט אני לא זוכר, זה היה מזמן

סאב קפפא פרפקט, עלה כי 1150 ש"ח כולל הכול

• תוכן חדש...