Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי ברכב של חבר צינור מהקופסת אוויר (פילטר אינבוקס) עד לפתח של הפנס ערפל על מנת שיקבל אוויר קר מבחוץ

נשמע כמו שיפור זול רציתי לשמוע את דעתכם כי גם אצלי קיים ברכב פילטר אינבוקס ואם אני יכול לגרום לו לעבוד ביותר יעילות ע"י הוספת צינור שיקבל אוויר מבחוץ אז זה יעניין אותי מאוד, לא נשמע סיפור מסובך.

עכשיו שאני חושב על זה רק בלילה יש אוויר קר בשעות הצהרים זה יקבל אוויר חם - לא ככה?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

סתם קישקושים כל זה

זה לא באמת מוסיף כוחות סוס ואו משהו שתרגיש.

"אויר קר" זה לא מונח נכון בכל מקרה לכל מיקום של פילטר אפילו על הגג.

"אויר פחות חם" זה מונח מתאים יותר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אוקיי אוויר פחות חם זה גם סוג של שיפור,

ידוע לי שהתוצאה לא תיהיה עליה בכוח סוס אני פשוט מחפש לייעל את הפילטר יותר ורציתי לדעת אם בניה כזאת תיהיה יותר טובה מהמקורית.

EAT SLEEP BOOST

פורסם

הפעולה שלו משתפרת עם שאיבת האויר מבחוץ כאשר הוא מקבל אויר

קר יותר מאשר בתוך אזור המנוע.

לגבי שיפור כוח=לא מורגש במיוחד אבל אין ספק שנשמע יותר טוב.

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

תודה על התגובות

מה אתם אומרים על הקיט הזה? הוא נמתח עד 28" שזה בערך 70 ס"מ לא נראה לי יספיק עד הפנס ערפל אבל ההגיון שלי אומר לי שכמה שיהיה יותר קצר וכמובן יגיע לקצה של הרכב שמקבל אוויר ככה יהיה יותר יעיל וגם פחות פיתולים = זרימה מהירה יותר

מה אתם אומרים יכול להיות מהנדס רכב או לא :wink:?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/3-AIR-INTAKE-SYS-black-DUCT-HOSE-KIT-expands28-BOOTS_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ38634QQihZ018QQitemZ280154970696QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

זה מתאים ל"פרוייקט"?

EAT SLEEP BOOST

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סיימתי עם ה"פרוייקט" הקטן שלי חשבתי לעדכן אותכם עם תמונות, גם הייתי שמח לקבל חוות דעת ויש לי כמה שאלות

קודם החלק האומנותי

קדחתי עם מקדח כוס חור של 70מ"מ בקיר פלסטיק מאחורי הגריל שם הרכבתי את הכונס הייתי צריך גם לחתוך חתיכה קטנה מהגריל כי הוא גנב מהמקום קצת

jh95w3.jpg

עוד זווית

2eeblau.jpg

הגריל והכונס

xcky05.jpg

וככה זה נראה מבחוץ

2gvo329.jpg

רציתי לדעת שתי דברים:

1. האם אני צריך לנקות את הפילטר לעיתים יותר קרובות עכשיו? מצערת תתלכלך יותר?

2. יש סכנה שזה יינק מים/גשם מבחוץ חרקים האם כדי להשים "רשת יתושיים" בין הכונס לצינור

EAT SLEEP BOOST

פורסם

1) לא.

2) אצלי מורכב כזה "פטנט" ועברתי את החורף האחרון ללא שום בעיה. בכל מקרה, יש מכשיר שנקרא מלכודת מים (לא זוכר את שמו באנגלית, היה פה פעם מישהו עם 306 שמכר כזה). מרכיבים אותו על הצינור כדי למנוע שאיבת מים.

לגבי כל האנשים שטוענים שזה לא מוסיף. אני גם פעם הייתי בדיוק בדעה שלכם עד שרכבי השתתף במבחן עם רכב זהה בעל פילטר פתוח בדיוק כמו שלי רק שלו אין את הצינור שיורד לפנס ערפל. בכל מקרה, הבוחן אמר בפירוש שרכבי מטפס בסל"ד גבוה הרבה יותר טוב מהרכב השני.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש הרבה חומר על שיפור מערכת היניקה ב "אוטוספיד", בעיקר בנושא הקטנת מפלי הלחץ.

לדוגמא: http://autospeed.com/cms/A_1023/article.html?popularArticle

אישית, אני מאמין שמדובר בשיפור מבורך שיכול לעזור להכניס אויר קר + להגדיל את לחץ האויר בסעפת היניקה (ע"י יניקה מאזור לחץ גבוה).

כמובן, בתנאי שהשינוי מבוצע בצורה מושכלת כי תמיד יש פוטנציאל לפגוע - לדוגמא, תוספת צנרת ארוכה, מפותלת ו / או בקוטר קטן מידי עלולה להגדיל את מפל הלחץ באופן משמעותי ולפגוע בנשימת המנוע.

106GTI - Deus ex machina

פורסם

שלום לכולם.

בעבר בניתי לבורה שלי "קיט יניקה", אנסה לעזור לך קצת במחשבה...

אתה יכול לראות בתמונה את מערכת יניקת האוויר - שים לב לתעלה השחורה לאן שלחתי אותה, מהתיבה צמוד לכנף למטה לכיוון אחד הגרילים.

השתמשתי בצינור 3" שאפשר להשיג במקומות שמוכרים ציוד לחשמל. מחיר למטר 8 ש"ח.

img3108ld7.jpg

השתמשתי בגומי כדי לאטום את חיבור התעלה לתיבה.

צילמתי מתחת לרכב כמה תמונות על עיוור וזו כי טובה מבניהם, תנסה להבין משהו מזה. וכן, מי ששואל את עצמו האם זה קונוס smiley1.gif.

img3118gc5.jpg

מבחוץ ...( כשהקונוס היה חדש זה היה נראה טוב יותר, היום הוא סדוק ומפוצץ - עקב פירוק והרכבה מספר פעמים שלא על ידי ).

img3114px8.jpg

יש לציין שתחושת הדוושה השתפרה נפלאות, וסחיבת הרכב בגבוהות נפלאה.

בברכה אסף.

פורסם

שמעתי שעכשיו הפולו "טוחנת" את האמפרזה הכחולה מחולון :wink:

ועכשיו ברצינות, מומלץ בחום לעבור לפילטר "קונוס" שמיועד לראם אייר שיתחבר ישירות לצינור, רק ככה תוכל למקסם את התוצאה.

בשלב הבא: בנייה בסיגנון לאיביזה :twisted:

האם אתה מרגיש שינוי משמעותי בתגובת הדוושה ובזמן העלייה של הסל"ד?

פורסם
.

2) אצלי מורכב כזה "פטנט" ועברתי את החורף האחרון ללא שום בעיה. בכל מקרה, יש מכשיר שנקרא מלכודת מים (לא זוכר את שמו באנגלית, היה פה פעם מישהו עם 306 שמכר כזה). מרכיבים אותו על הצינור כדי למנוע שאיבת מים.

אני המישהו עם ה 306 שמכר משהו כזה. זה עדיין למכירה אבל מתאים רק לקיטים עם צינורות קשיחים בקוטר 2.5"

חוץ מזה, אתה לא צריך את הדבר הזה - שנקרא אגב bypass valve מכיון שהצינור שלך ממוקם גבוה. זה יותר מתאים לכאלו שיונקים אויר מפנס ערפל או ממקום נמוך יותר.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אני יונק אוויר מפנס הערפל הימני.

בכל מקרה, היה על זה דיון בעבר ונאמר שמאוד לא סביר לינוק מים בקוטר צינור שכזה (9 ס"מ במקרה שלי). לשאיבה אין מספיק כח להעלות את זה מעלה.

אני מקווה שלא יוכח לי אחרת.

• תוכן חדש...