Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הופ הופ, טרללה, גדלתי ב... 113!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"האהבות שלי, הראשונות שלי, היו יפות מכולן" (אהבה ראשונה, מילים: עמוס קינן, לחן: שמוליק קראוס, ביצוע: החלונות הגבוהים)

היום זה קרה: ה-33 שלי נמכרה. בלב כבד העברתי אותה טסט בבוקר, לאחר מכן רוקנתי את כל החפצים האישיים שלי ונסעתי להעביר בעלות. חמש שנים פחות שלושה שבועות היא היתה בבעלותי. כשקניתי אותה, הייתי עוד חייל, והיום אני כבר לאחר התואר הראשון.

המכונית הזאת ליוותה אותי בנאמנות אין קץ, תוך שהיא מנפצת לא מעט מיתוסים על אלפות מחד, ומאמתת את חלקם מאידך.

ה-33 היא זאת שהפכה אותי מילד לגבר בכל הקשור לנהיגה. איתה עברתי את קורס ההתמחות במסלולים, איתה יצאתי לאינספור טיולי נהיגה, ובעיקר איתה התניידתי במהלך חמש השנים האחרונות.

רעדה לי היד כשחתמתי על העברת הבעלות, ולאחר מכן גם הרגשתי קצת אשם כשראיתי אותה נשארת מאחור בחניה של הקונה המאושר בעוד אני עושה את דרכי בלעדיה. האמת, עכשיו אני גם מסתכל בתמונות שלה, והלב נצבט. לא קל להיפרד משותפה כל כך ותיקה. אני לפחות מתנחם בעובדה שהיא הגיעה לידיים טובות שיעניקו לה בית חם ואוהב לא פחות ממה שהיה לה אצלי - היא בהחלט ראויה לכך.

אל דאגה, אני כבר מתנחם בזרועותיה של איטלקיה אחרת (ולא, אני לא מתכוון לוספה). אני מדבר על יפהפיה לבנה, בעלת מנוע בריא והגה עצבני ביותר. כן, החל מהיום אני בעליה הגאים של אלפא 146ti!!! :-D

מנוע טווין ספארק 2 ליטר 150 כ"ס, צליל שגורם להודות בכל פעם מחדש לאלוהים שברא את האדם עם זוג אוזניים ועיצוב מדהים!

ההגה הוא סופר מהיר, בעל 2.1 סיבובים מנעילה לנעילה, ומדויק ברמות שקשה להסביר.

היות ועדיין לא הסדרתי את עניין הביטוח באופן מוחלט, רק הבאתי אותה הביתה ועוד לא יצא לי לצאת איתה לנסיעה של ממש, ואני קצר רוח לקחת אותה לסיבוב בכבישים המעניינים שיש פה באיזור, שלאחריו כמובן אכתוב גם התרשמות קצרה.

לסיכום, אני רוצה לאחל מעל דפי הפורום בהצלחה לרוכש ה-33 ולהזכיר לו להתקשר אלי כשיחליט למכור אותה :wink:

אני מצרף כמה תמונות שלה - שתיים מנחשורינג (בכיסא הנווט: נהגת שודים) ושלוש שצולמו ביום שישי האחרון במנחת בערד, בנסיעה שבדיעבד התגלתה כגראנד פינאלה שלה.

DPP_07.JPG

DPP_18.JPG

IMG_0823-m.jpg

DSC_1253.jpg

DSC_1344.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טרם הספיקותי לצלם אותה, אך העניין יטופל מחר (גם אחותי שנמצאת בחו"ל מנדנדת לי שאני אשלח לה תמונות).

תודה לכל המברכים.

ו... כן, אכן ה-146 של לירן (לשעבר!!).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שיהיה מזל טוב, מחכה לתמונות של הכלה החדשה :-)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

• תוכן חדש...