Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני לא טועה, מסתובבות בארץ גירסאות מודרניות שלו על שלדת פיאט/איווקו/מרצדס/וואטאבר ששייכות לUPS.

מה שיש לחברת המשלוחים UPS זה בסך הכל מרצדס ספרינטר (וגם המקביל תוצרת פולסווגן) עם ארגז ייחודי שנבנה במיוחד להם .

הקבינה בנויה מ 2 כיסאות מקדימה ובאמצע יש חלל גדול ודלת כניסה לארגז (כדי שהנהג יוכל להכנס לארגז ישר מהקבינה.)

אבל אין שום קשר ולא הקלוש שקושר את הרכב למשאית המצולמת.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש בהחלט גירסה אמריקאית מודרנית לרכב הזה, והיו כאלה בארץ, גם כן יש להם שם שהמוח העייף שלי לא רוצה לדלות ממעמקי זיכרונו.

אין דומים הספרינטרים המודרניים, אם אם יש להם מבנה דומה, למקור האמריקאי (שלא הצליח כאן, ולא עומד מולם בשום דרך), ועדיין, האמריקאי זה מרכב אלומיניום מסומרר (טכנולוגיות תעופתיות), מנוע אדיר וגיר אוטומטי...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
לא בדיוק דלת של אוטובוס - זה פורד F-3 או F-2 משנות החמישים, מדגם "Multi Stop Parcel Delivery" - רכב חלוקה עירוני שמיועד לחלוקה רבת עצירות - הנהג יכול לצאת מהרכב כששתי ידיו מחזיקות סחורה.

כזה רכב עמד על לפני זמן לא רב ליד צומת הכניסה הדרומית לרחובות (שכחתי את השם...) ולדעתי לא נשארה אף דוגמה כזו בארץ.

נראה לי שאתה צודק יותר ממני

1961P-100001.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

המודרני נקרא GURMAN. זהו STEP-VAN עשוי אלומיניום וניתים. הוא אמריקאי למהדרין ויושב על שילדת שברולט \ ג'מסי.

יש בארץ כאילו בכמות קטנה , לזכרוני מבציר 1984. יש בארץ גם את הדגם הקטן , נדיר עוד יותר.

אכן UPS משתמשים בתצורה זו באמריקה.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

כשהייתי ילד, ועדיין לא הכרתי את האותיות האנגליות, היה לי קשה מאוד להבדיל בין DODGE ל- FORD - הרבה צורות עגולות כאלה...

וגם היום, כשאני מסתכל על התמונה אני לא מצליח להגיד לבטח אם זה דודג' או פורד, אז אל תמהר להרים ידיים. העיקר הכוונה וזה, במקרה שלנו, סוג הרכב ולא היצרן.

נו, מישהו עם איך שקורים לרכב הזה בגירסתו המודרנית?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

כן, זהו, "גרומן", נכון, איך ידעת?

היו כאלה גם בשנות התשעים, כנראה לא היו מוצלחים באופן קיצוני, אני זוכר אחד כזה עומד למכירה בפניה לרח' הסיבים בפ"ת...

פורסם

יש עוד כמה גרומנים משנות ה-90 פה ושם, כולל כאלה שעדיין עובדים! ועוד כמה עומדים בתור המחסנים- אחלה מחסן! אפילו מדי פעם יש כמה למכירה. כמו כן- למגן דוד אדום יש כמה ניידות דם באותה הצורה, רק מבוססות על השאסי יותר גדול- של האינטרנשינל. מעניין, לאן הלכו כל הפליטי ה-UPS -לא ראיתי בכביש אפילו אחד בצבעים שלהם!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כי: א. אוהבים שם אוטומט- והם אוטומטיים לרוב.

ב. כמעט ואין להם מתחרים- אין שם יותר מדי רכבים אירופאיים, לפחות לא היה עד לא מזמן, ואם כן- החלפים בשבילם זה

סיפור- מה שממש לא ככה בארץ, ואפילו להפך- וזה מה שחרץ את גורלם כאן!

ג. הם בנוים על ה"קונספט" מסויים- סוג של "בנה משאיתך בעצמך"- כלומר מזמינים אותם בגודל וצורה שצריכים- ובארץ אנשים רגילים פשוט ליקנות את מה שיש הכי קרוב- וזהו. בקיצור- "זה לא את- זה אני"!:lol::wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

קודם כל זה באמת נס גדול, שאין נפגעים: כל גליל כזה- כמה טון, כפול כח התאוצה- תחשבו לבד את הזוואה שהייתה יכולה לקרוא בקלות, לו היה מישהו ליד, או לא היה את המיגון לפני הקבינה! למה לכל הרוחות מאשרים להוביל את הגלילים על הפלטה ללא חוסם מקדימה?! ועם הקרשים בלבד בתור הסטופרים! מי אסר הובלה על הלובי?!

ומשהו אומר לי, שעוד מעט יהיה K100 למכירה בהזדמנות...:lol: לא, שגם ככה הם עולים הרבה!

פורסם

הייתי בצומת שזה קרה, משהו מטורף באמת!

הגליל קודם נפל בין הקבינה לנגרר על השלדה של המשאית, המשאית לפירוק, השבתת מטען, הבחור יצא במהירות מהמקום ישר איך שהתחלף לירוק, והגלילים לא היו קשורים היטב גם ככה.

אתה תתפלא מאוד איך נותנים למשאיות באזור תעשייה הצפוני באשדוד לצאת לדרך, טונות על גבי טונות של ברזל, נשענות על שתי קרשים ונקשרות עם כבל ברזל אחד של המשאית, לפעמים שניים, תלוי כמה הנהג ממהר כדי לקבל את הפרמיה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

תמונות ממלחמת יום כיפור

26215352.jpg

42697372.jpg

74028585.jpg

87734718.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

ההיסטוריה בהתגלמותה!

ומה זה האוטובוס הזה שעוקף את המוביל?

איפה אבייתר כשצריכים אותו?

ותגידו, זה רק בגלל השעה המוקדמת שאני רואה דמיון כלשהו בין קווי המתאר (הכלליים!) של האף של הקוטראקטור ובין אלו של ה- GMC 750?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...