Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני, זה לא שנה- שנתיים, בדוק, הביבר עמדה יותר משנה וחצי בלי טסט לפחות פעמיים- ועשתה טסט וחזרה לנסוע!

גיא- אין סיכוי, או סיכוי קלוש, שמישהו ירים את הכפפה ויעשה עמותה או משהו כזה. לגבי השינוי התקנות- נחיה ונראה, אני יודע, שכן יש אנשים, שמנסים לפעול בכיוון- מה ייצא מזה כבר שאלה אחרת, אבל אסור לאבד את התיקווה! לו לא הייתי פועל לפי העיקרון הזה- ה-1210 שלי לא היה קיים כבר מזמן, כי כשלקחתי אותו (אחרי 10 שנים ללא טסט)- אפשר היה רק לחלום על האספנות למשאית כזאת! אז...

מה שכן- כל זה עדיין לא עוזר ולא יעזור במיקרה המדובר עם ה-DM ים הצבאיים, למשל, ויש עוד הרבה דוגמאות- ידוע לי למשל מ"יד ראשונה" על כמות רכבי שלל רוסיים במצב מצויין, שפשוט נקברו באדמה מחוסר עניין לא מזמן! לו ניתן היה לקחת את הכלים הצבאיים/שלל ללא רישוי, ולהחזיק אותם בסטטוס חוקי כלשהו, אפילו רק לצרכי התערוכות ואירועים- זה היה מצויין! הבעיה הזאת, למיטב ידיעתי- גם לא קיימת במדינות האחרות!:-(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה לכם רוני וגנאדי על התגובות,

כדי למנוע אי הבנה, העמותות של האנגלים שהכרתי הוקמו לצורך שיפוץ של אוטובוס אחד או שניים מקסימום - לא לצורך יצירת אוסף. לדעתי - במידה והנפשות הפועלות כולן באותו ראש ונוטות שכם למלאכה - אפשר להשיג הרבה. בחישוב פשוט אם יש נאמר 20 חברה וכל אחד תורם 3000 שקל (סכום שאני מניח שלא יגרום לאף אחד לפשיטת רגל) אז יש 60,000 שקל לקניה ושיפוץ (אני מביא בחשבון שחלק מהעבודה יתבצע ע"י חברי העמותה). בסכום כזה אתה מוצא ומציל R600 - בכוונה אני מזכיר R600, היות וזו משאית יחסית פשוטה, חלקים עדיין יש להשיג - אם לא בארץ, בארה"ב, מה שמקל על השיפוץ. לעניין מימד הזמן אכן אם מדובר בשנה זה הופך את הסיפור ליותר מסובך ולחוץ. אין שום ספק שלאדם אחד עם משכורת ממוצעת זו משימה בלתי אפשרית (בהרבה מקרים מדובר ביותר זמן מכסף - סו"ש יש רק ליום יומיים!).

גנאדי, הנושא של הרכב הצבאי עוד יותר סבוך - בזמנים של פעם לפני הפוליטיות הקורקטית נהוג היה לאמר "תהרוג טורקי ותנוח" (לא יודע מה אומרים היום). מזה באמת הייתי שוכח לחלוטין.

כמו שאמרתי, זו רק מחשבה על אופציה למניעת העלמות ההסטוריה... באם תרמתי במשהו, מה טוב, באם לא, גם טוב...:wink:

בברכה,

גיא

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

תמונות שצילמתי לפני מספר חודשים בהרי הרוקי שבקולרדו ארה"ב. המשאית הזו בערה 40 דקות, וזה מה שנותר ממנה.

מי מזהה איזו משאית זו היתה? ואיזה משאית על סיפונה?

DSCN0464.jpg

DSCN0463.jpg

פורסם

או פטרבילט, או קנוורט 900, נראה לי. ממה שהבנתי מהפורום בארה"ב- הן נשרפות בכמויות דווקא בגלל... מערכת למניעת זיהום האוויר, לא זוכר איך זה נקרא, אבל זה עובד על העיקרון של שריפת שאריות הדלק במערכת הפליטה- שפשוט מדי פעם לא מפסיקה לעבוד בזמן!

ועל הלובי אינטרנשיונל, כמו שיש חדשים בצה"ל היום!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מזהים את המשאית?

(מתוך הארכיון לתולדות פתח תקוה על שם עודד ירקוני)

36781_130019800351608_120317317988523_214830_337563_n.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני, סקודה? פרגה? בורגווארד? או משהו שוודי...

רוני, עוד הפגזה קלה. התמונות צולמו ע"י יוסף שן חוץ מהמקים (בועז לניר) ומהאוסף של הרווארד. שום מידע משמעותי על הנסיבות...

בברכה,

גיא

Acar Y. Chen H.jpg

Acar Massada Y. Chen H.jpg

Acar Tzemah Y. Shen H.jpg

Mack DM Superliner Boaz Lanir H.jpg

RC2 Emek Hayarden Y. Shen. 3jpg.jpg

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

עם כמה שאין לי זמן בימים טרופים אלו, באמת הפגזת עם תמונות נדירות ומרשימות. הסיפור שמאחורי הדרמות מאוד חסר!

רוני, אולי תמצא לנו את הסיפורים?

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

במושב נבטים משאית מאן "קלה" נראית עד 15 טון, שנות ה-90 המספר מסתיים ב-00. כתוב לה בצד 4X4. נראה שעומדת כבר זמן מה...

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם
במושב נבטים משאית מאן "קלה" נראית עד 15 טון, שנות ה-90 המספר מסתיים ב-00. כתוב לה בצד 4X4. נראה שעומדת כבר זמן מה...

נבטים זה לא בנגב? -אם כן- זוהי בטח אחת מהעיוליות שטח שמסתובבות באיזור!

איזה דגם: ישן או חדש יותר?

man8136_1.jpg

3508280247_14aae7d731.jpg

פורסם

די אם סוס?!:shock: -ישראל, דבר איתי בפרטי בבקשה, דחוף!!!!!!!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...