Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חבל על ה-DM?:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן, אבל זה לא עוזר לי- הכל ללא אופציית רישוי ישראלי!:cry:

אגב, מעניין, כמה סופרליינרים "סוסים" שרדו? והאם נשאר משהו עם תא שינה?

ועוד שאלה: נניח ואני לוקח הייבר לשעבר, מוריד לו את הארגז- האם אני יכול חוקים לעשות לו שינוי מבנה לסוס עם תא שינה?:roll:

שלום לך גנאדי,אם תמצא הייבר מודל 1990 ותזדרז תוכל עדיין לעשות לו שינויי מבנה מהייבר לגורר.התקנה אומרת שלא יבוצא שינויי מבנה ברכב מסחרי מעל 4 טון ,מיושן מעל 20 שנה אפילו אם הוא בעל רישוי בר תוקף.רוני

פורסם

למצוא זה לא בעיה- הבעיה המחיר...:cry: שנת 90+ שעדיין "חי" עדיין יקר מדי מבחינתי.:-(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

האם ניתן להעלות לכביש ראש גורר מאק דיאם 800 שהיה צבאי ולהגדירו כאספנות,מניח שיהיה צורך בפרוק הצלחת תמיכה לנגרר?הוא מעל 15 טון לפי המפרט שאני זוכר אצל ביירון יש כמה ועוד אחד או שנים בדרך לקריית אונו בצד ימין על הכביש בתוך מוסך גדול למשאיות.

עופר בן צבי

פורסם
האם ניתן להעלות לכביש ראש גורר מאק דיאם 800 שהיה צבאי ולהגדירו כאספנות,מניח שיהיה צורך בפרוק הצלחת תמיכה לנגרר?הוא מעל 15 טון לפי המפרט שאני זוכר אצל ביירון יש כמה ועוד אחד או שנים בדרך לקריית אונו בצד ימין על הכביש בתוך מוסך גדול למשאיות.

שלום לך עופר,במכרזים שמשרד הבטחון הוציא לגביי משאיות כבדות המכרזים הוגבלו לסוחרי חלקי חילוף וסוחרים מורשים ליצוא כלומר כל הרכבים הוגדרו לפירוק או ליצוא כך שכיום אין שום סיכוי להעלות את אחד המאקים ששירתו בצהל לכביש.עד היום לא אושר אף רכב שמשקלו הכולל מעל 12 טון ..........כרכב אספנות.רוני

פורסם

מה שמאד חבל- כי ההיסטוריה שלנו הולכת ונעלמת לחו"ל או לפרוק... חבל, שלא ניתן לאשר את הקניה נניח ב"תנאים מחמירים"- רק לצרכי התצוגה, נניח, או משהו! לפחות זה...:cry:

פורסם

התמונה המדהימה הזו כבר הדפסתי היום, והיא הולכת להיות תלויה לי מעל השלחן בעבודה!(כן,עוד תמונה כדי לבלבל כל מי שנכנס ולא מבין, מדוע לאיש ההי-טק תלויות מעל השלחן תמונות שלו נוהג בכל מיני דברים, ותמונות ופרסומות של המשאיות מלפני שנים!:-D:twisted: )

%20228~1.JPG

פורסם

ישראל, תראה מה עשית- נכנסתי לעמוד שלך בפייסבוק- תראה עד מתי אני יושב בגלל התמונות!!!:twisted:

פורסם
ובקרוב לדעתי תקבלו את התמונה של זו חונה ליד ביתי !!! לדעתי בקרוב ביותר

מה השם של המשאית והדגם?

באנגלית בבקשה..

פורסם
גנדי הצילום ממלחמת שלום הגליל ביולי עד נובמבר82 עדיין בתקופה השקטה שבו נסעו מובילים לבד וזה בדרך למרג' עיון עולים ועולים צפונה עד פאתי ביירות,אחרי זה התחילו פיגועים ונסעו רק בשיירות,

חידה : מי מזהה את הרק"ם בתמונה הימנית למעלה?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

שכחתי לגמרי את שמו- נגמ"ש רוסי... לא ידעתי, שגם הם שרתו בצה"ל- ידעתי רק על הטיראנים!

פורסם

BMP זה נכון , אני מבקש לדייק , כמו שלא תכתוב פורד אלא פורד טרנזיט דור ראשון דאבל ג'נט .

אגב גינדי למייטב ידיעתי לא שירתו בצה"ל מעולם , כנראה שלל .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

זהו, שגם לי נראה!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...