Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גנאדי,

אני לא מחפש הגיון (אל תשכח, חייתי בארץ 28 שנה:wink:) - אותי מענינות מילות החוק והפרשנות למילים אלו...

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין פרשנות- המחשב פשוט לא נותן לעשות כלום עם הרישיון המשאית ישנה, כאשר היא יותר משנתיים ללא טסט- בדוק! עם כל הרצון הטוב של הפקידה! רק כאשר הופכים אותה לאספנות (כמובן, אם היא פחות מ-12 טון)- הביטול יורד.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

באדיבותו של מר חנניה אפנג'ר, מנהל מחוז רישוי באר שבע והדרום, מתוך מצגת שהוצגה בכנס קציני בטיחות בתעבורה:

על פי תקנה 281 (א) רכב אספנות יחויב בטסט שנתי אחת לשנה במקום אחת לחצי שנה .

על פי תקנה 273 (ד) רכב אספנות יחויב בבדיקת חורף.

בעתיד יתווסף להגדרת רכב אספנות גם רכב עבודה ורכב חילוץ וגרירה.

ובהקשר של בדיקת חורף (חשוב מאוד, והרבה נופלים בזה):

רכב מסחרי מעל 10,000 ק"ג

רכב עבודה ורכב אספנות

אוטובוס למעט אוטובוס זעיר פרטי

אשר חלפה שנה מיום שנרשם לראשונה חייב בבדיקת חורף שתיערך מ' 1 באוקטובר כל שנה

לא ינהג אדם ברכב בתקופה שבין 1 בנובמבר ועד 31 במרס אלא אם כן בידו תעודה כאמור או מבחן רישוי שנתי שנעשה תוך 90 יום שקדמו ל' 1 בנובמבר כל שנה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
צולם היום אצלי בחצר האחורית. נהג "מוכשר" וכמעט התהפכות. התמונה לא ממש ממחישה עד כמה זה היה קרוב.

למה לא ממחישה? זה נראה קרוב מאוד... :shock:

פורסם

גנאדי שומע?

מסתבר שהמשאית הזאת עמדה המון שנים מתחת לאף שלי ורק אתמול גיליתי אותה :roll:

IMG_4346-1.JPG

IMG_4348-1.JPG

IMG_4349-1.JPG

IMG_4350-1.JPG

IMG_4351-1.JPG

IMG_4356-1.JPG

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

איפה נמצאת הוולבו הזו? אם אני לא טועה, זה וויקינג, או סופר וויקינג (עם קאבינה מקורית)...

איזה הרס...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

הלוואי, והייתי יכול לקחת אותה... היה מתאים לי משאית עם המנוף! אל תפרסמו את מיקומה ככה- יבואו ברזלנים ויקחו! דב, אם אתה רוצה מידע- רק בפרטי! אולי ככה יהיה עוד סיכוי, שהיא תשרוד עוד זמן-מה! אגב, לא כזה הרס- היא יחסית שלמה ולא חלודה, וכל מה שחסר אפשר יחסית בקלות להשלים!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לא מזמן צילמתי אחת דומה

היא ממוקמת במגרש של אספן גרוטאות בצפון, במקרה פגשתי אותו היום, הוא מעוניין להיפטר ממנה אבל הוא עדיין לא יודע כמה לדרוש.

016_1_~1.JPG

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

המשאית נמצאת כבר כמה שנים טובות במגרש הזה שיש בה עוד כמה וכמה גרוטאות מענינות יותר ופחות .

אני עוד זוכר אותה עובדת בטבריה, ובזמנו תחילת שנות ה-80 היא הייתה משאית המנוף הכמעט יחידה בטבריה.....

פורסם

יש גם את משאית הוולבו העתיקה (שדובר עליה כבר לא מעט כאן) שעומדת במגרשי המכרזים של ממ"ן (באזור התעשיה הצפוני לוד ) בחלקת "המחורמים" ביחד עם עוד עשרות כלי רכב נדירים יותר ונדירים פחות. (לפי מה שהבנתי הרכבים בחלקת המחורמים לא ניתנים לרכישה ולמעשה ישארו שם לעד (או עד שיתפוררו לגמרי) .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

במילואים האחרונים, באחד הבסיסים הדרומיים, היותר דרומיים

עמדה לה שורה של משאיות וכלים ישנים, ממתינים לתורם להתמקם בתור מטרות של פגזים מסוגים שונים...

יהיה מעניין לשמוע כמה מילים על עברן, אם מישהוא מזהה/מכיר/נסע...

27062010837.jpg

27062010838.jpg

27062010839.jpg

27062010840.jpg

27062010841.jpg

27062010842.jpg

פורסם

איייי.... רבבבבקקק!!!! זה עדיין שם- ואני לא יכול לקחת את זה! יש שם: URAL עם מנוע בנזין- אוטו חלומותי, ZIL131, KRAZ255, וקראז 216 (אני חושב, לא זוכר בוודאות)- שכבר מאד נדיר גם בארץ מולדתו, כי אחד מהדגמים הראשונים! וכל זה הולך להיות מטרות- לא ביזיון?!:roll::?:-(:x:evil:

ואחותם הצולעת של הגרריסטים העקומים, שגררו את כל זה וגרמו נזקים חמורים לרכבים, שהיו שלמים לגמרי ובמצב הנסיעה כולם!!!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...