Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוכרים את התמונה, אז זהו פסיפיק pacific מנוע הרקולס תוצרת סקוט 240 בנזין יוצרו 2100 יחידות עבור הצבא האמריקאי ב1942 ואחד כנראה או יותר התגלגל לישראל שימו לב ההנעה מהגיר לגלגלים האחוריים הם ע"י שרשרת עדיין לא היו דריישפטים ובק אקסים,

ICAM0002.JPG

pacifictr1-1.jpg

pacifictr1-3.jpg

dw-2.jpg

dw-3.jpg

m26_shaelterman1.jpg

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם היית מדפדף 2-3 עמודים אחורה היית קורא כבר את התשובה. תודה על התמונות.

דרייבשפטים ובק אקסים היו גם היו בתעשית המשאיות גם הרבה לפני כן.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני מחפש עבור חבר שהוא לא במועדון ובעל אוטובוס ישן מישהו שיוכל לתת לו קצת תשובות בקשר להפיכת אוטובוס לאספנות ועוד פרטים הקשורים לנושא האוטובוסים.

מי שיוכל לעזור שישאיר לי טלפון בהודעה פרטית ואני יעביר כבר לבחור.

תודה,חן

פורסם

יש בחור בשם אייל (ועד כמה חברים שלו), שהוא דווקא חבר מועדון, ולדעתי גם נכנס מדי פעם לפורום, שמשפץ עכשיו אוטובוס אספנות (טייגר 75', אם אינני טועה), ולאוטובוס שלו כבר הוגדר סטטוס אספנות. שמתי לפני כמה שבועות כאן את התמונה של האוטובוס שלו, אם אני זוכר נכון.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אייל עובדיה זהו שמו של הבחור. הוא אכן משפץ 2 טייגרים שבבעלותו ביחד עם עוד שותפים. האחד טייגר שנת ייצור 1975 והשני טייגר (ממשלתי לשעבר) שנת ייצור 1966.

יש בחור בשם אייל (ועד כמה חברים שלו), שהוא דווקא חבר מועדון, ולדעתי גם נכנס מדי פעם לפורום, שמשפץ עכשיו אוטובוס אספנות (טייגר 75', אם אינני טועה), ולאוטובוס שלו כבר הוגדר סטטוס אספנות. שמתי לפני כמה שבועות כאן את התמונה של האוטובוס שלו, אם אני זוכר נכון.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

דרך אגב, מגיע לאייל מזל טוב- הטייגר עבר טסט!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ככה "אנחנו" נראים אחרי כמה שעות עבודה אתמול בשמש. דפנות ישנות הוסרו, ככל הנראה אין שם מה לשפץ- יותר מהר וזול יהיה לבנות הכל מחדש. כמו כן- המנוע הניע אחרי 3 חודשים של עמידה מחצי סיבוב הראשון, והורץ קצת, וגם כל המערכות חשמל. בתכנון- לקחת כמה חלקים, שניתן לפרק, לניקוי חול ולצביעה.

DSC02590.JPG

פורסם

נראה טוב, גנא!

כל הכבוד שהצלחת לעבוד בחום הזה. אני יצאתי לעבוד אתמול על אחד הרכבים שלי והחום התיש אותי עוד לפני שסיימתי לפרק גלגל אחד.

פורסם

היום עשיתי טעות: חשבתי לקפוץ אחרי המילואים ולפרק את התא המצברים, כדי להביא אותו לניקוי חול. דבר שני, שצריך לעשות- לחתוך את כל מה שקשור לדלת. אז, מרוב חוכמתי, לא לקחתי את הדיסק- כי יותר רציתי לפרק את התא. כשבאתי- גיליתי, ש: א. הידית שלי לא מספיק חזקה בשביל חלק מהברגים; ב. אני לא ממש רוצה עכשיו לפרק את התא- הוא יותר שלם, ממה שחשבתי, וזה ממש לא דחוף- קודם שהאוטו יעבור את הטסט.

אבל, כאמור, את העבודה השניה לא יכולתי לעשות, כי לא לקחתי את הדיסק איתי! וכך יצא, שבזבזתי את השעות הכי-טובות של היום (בין 5 וחצי ל-7 בערב) רק כדי לשטוף את החלונות- לא מבאס?:-(:?

מישהו יודע, איפה משיגים מגרזת ידנית, ובאיזה סוג של גריז הכי מומלץ להשתמש (יש הרי כמה צבעים: אדום, שחור, חום וכ"ד)?

P.S

בביבר חי עכברוש- הוא קפץ עליי, כאשר פתחתי את הדלת!:-) לא אכפת לי, שיחיה שם- רק שלא ימות שם! ולא הצחלתי להוציא אותו- מסכן נבהל, והתחיל להתרוצץ לי בכל תא הנהג, וניסיונות לפתוח את הדלתות לא יועילו...:x

פורסם

מגרזת ידנית ופנאומטית ( אותה אחת רק מחליפים את הראש) ניתן לרכוש בל.כ. בצריפין

אני משתמש בכזו ומרוצה ממנה

סתכל על הצד החיובי, לפחות יש מי ששומר לך על המשאית ואתה לא צריך לשלם לו על זה.... אולי מידי פעם זרוק לו קצת אוכל לעכברוש

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם
מגרזת ידנית ופנאומטית ( אותה אחת רק מחליפים את הראש) ניתן לרכוש בל.כ. בצריפין

אני משתמש בכזו ומרוצה ממנה

סתכל על הצד החיובי, לפחות יש מי ששומר לך על המשאית ואתה לא צריך לשלם לו על זה.... אולי מידי פעם זרוק לו קצת אוכל לעכברוש

רעיון מעולה.. ושיהיה בטעם גבינה! ככה לא יתחשק לו על הריפוד או החשמל

פורסם
רעיון מעולה.. ושיהיה בטעם גבינה! ככה לא יתחשק לו על הריפוד או החשמל

גדנאדי, עדיף לגדל חתול

חוץ מזה, עדיף לסדר את הוואנדורה:twisted:

יותר חסכוני.....

ידידך אבוקוראל:evil:

הייתי SUBAMAN אבל אני עכשיו SUBALESS

אם מישהו מכיר מישהו שנמאס לו מטנדר סובארו 4X4 וחושב להשבית אותו, אשמח לתת סכום סמלי עבור טנדר סוברו

נשאר טנדר+דיסקברי+הונדה 250CH+אופניים..:lol: ..

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

פאקין חום- אי אפשר לעבוד בחוץ... בינתיים חתכתי עם הדיסק לפני שבועים חלק מהדלת- צריך להמשיך, אבל בחום הזה?!:evil:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...