Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזה טכנולוגיה הוא עובד , והאם יש סיכוי שההספקים שלו יעלו משמעותית בעקבות התפתחות המגברים הדיגיטליים?

פורסם

לא ניראה לי... אין כל כך הרבה מקום לדחוף בקופסא הקטנה של הרדיו רכיבים שיתנו הגברה יותר גדולה מה 4x20wrms שרוב הרדיודיסקים מסוגלים להוציא.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

לאלפיין יש רדיו דיסקים שנותנים הספק של 27W לערוץ, יש סיכוי טוב שההספקים של הרדיו דיסקים יעלו, בדיוק כמו שהם עלו בשנים האחרונות אבל הגודל הוא אכן מגבלה ככה שקשה לצפות שהם יכילו בתוכם מגברים עם הספק באמת יפה.

פורסם

כן אני יודע שגם ככה דוחפים הכל בתוך הקופסא הקטנה: DVD + מסך ועוד מלא שטויות .

פשוט העלתי את הנושא הזה בעקבות כתבה שקראתי על המגבר Poweramper T100.2.

הוא מוגדר מגבר class T, זאת אומרת שהוא מבוסס על טכנולוגיית Tripath שזה סוג של מגבר דיגיטלי. עכשיו הנתון המענין הוא שהמגבר מוציא 100x2 ואט rms נומינלי בהתנגדות 4 אוהם, והגודל של המגבר "נטו"(כלומר ללא המעטפת, רק הפלטה עצמה) הוא 170x170X55 מילימטר, שזה די דומה לרדיודיסק ממוצע. הבעיה היחידה שלו כמובן המחיר שהוא 700$ בארה"ב. אבל כל פיתוח טכנולוגי חדש תמיד עולה בהתחלה המון כסף ואחרי זמן די קצר המחירים יורדים בצורה דרסתית. השאלה אם זה בסופו של דבר ירד אל העם ומה יהיה עתידו.

פשוט שילוב של הגברה כזאת בתוך הhu יבטל להרבה אנשים את הצורך בהוספת מגברים חיצוניים(אני כרגע מדבר לא על אוהבי האודיו כמו הרבה אנשים כאן אלא על הרוב שנמצא "בחוץ").

• תוכן חדש...