Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס או וולוו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

C220 צפוף מאוד, שדה ראיה לא טוב לפי טעמי (קורות עבות מאוד). המושבים נוחים, איכות גימור טובה, אבל ממרין הייתי מצפה קצת יותר מרווח.

יחד עם זאת הנסיעה נעימה בו יותר מבמשפחתית רגילה ואין שום השוואה עם מרין E שזאת ליגה אחרת והרבה יותר נוח.

עבודת מתלים בסדר סה"כ, אבל בורות בכביש הוא תוקף באגרסיביות יתרה. איכות חומרים טובה מאוד לפי טעמי.

מרין דיזל נחשב אמין מאוד, הם עוברים מעל חצי מיליון קילומטר ועדיין נוסע כמו חדש. לא סתם נהגי מונית אוהבים אותם.

תעשה חיפוש, היה יותר מדיון אחד על מרין C.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בתור מישהו שנוסע על המרצדס המדוברת אני יכול להגיד שצפופה היא ממש לא, בסופו של דבר צפיפות נמדדת ע"פ כל אדם ואדם. כמובן שוולוו S80 נמצאת בקטגוריה אחת מעל ואם כבר, אז להשוות את ה-C ל-S60 מבחינת גודל ומרווח פנים.

המנוע מצויין עם המון מומנט, התיבה מצויינת ולא ממהרת להעלות הילוכים. ESP מדוייק שהציל אותי מספר פעמים כששכחתי שמדובר בהנעה אחורית :). החומרים מעולים וגם אחרי 7 שנים בתור מונית הכל מקורי ואין קרקושים. זה נכון שאת הבורות הרכב לא תוקף בצורה הכי טובה אבל זה לא משהו שמטריד אותי במיוחד. אמינה מאוד ובתנאי שמטפלים בזמן ולא חוסכים, חשוב מאוד להקפיד ולהסתכל על טמפ' מנוע, הטרמוסטט ברכבים האלה נוטה לזייף והרבה נאלצו לעשות ברכב ראש מנוע עקב התחממות.

לגבי הוולוו אני ממליץ שתעשה חיפוש. אני בוודאות זוכר שהיה מבחן ל-D5 באחד מאתרי הרכב.

בהצלחה.

פורסם

מבחינת מרווח פנים אין ספק שהוולוו ברמה מעל

(אמורה להיות בהשוואה מול ה-E קלאס ולא ה-C).

הוולוו פחות נפוצה (לטובה ולרעה),

מצד אחד חלפים לא יהיו בשפע (S80 דיזל לא נפוצה כמו ה-T6),

ומאידך ה-C220 משמשת הרבה מאוד נהגי מוניות,

כך שלא אמורה להיות בעיה להשיג חלפים.

במידה והמחיר דומה ושתיהן מתוחזקות כראוי -

הוולוו תספק "יותר רכב לשקל".

מעבר לזאת - שווה לבדוק את הרכבים ולראות איזה מהם אתה מעדיף.

פורסם

שלום עוד לא קיבלתי תשובה איך הוולוו S80 D5 לעומת המרצדס E220 או C220 מבחינת תאוצה מבחינת איכות חומרים מבחינת שחיקה ומבחינת אמינות ושקט המנוע

פורסם

E220CDI מושך לא רע בכלל, במיוחד יחסית לבודי כבד. כמה שאני זוכר מנוע קיים בגירסאות 170סוסים, 140סוסים ו-114 סוסים.

הדגם של 140 סוסים על פנסים העגולים, לא רע בכלל, מנוע מושך מצויין. הדגם החדש יותר עם 170 סוסים די זריז ומושך מעולה.

לא ציפיתי כזה מרץ ממנועים האלו.

מרין E נוח מאוד, מרווח, שקט וכיול מתלים בדיוק כמו שאני אוהב. הדגם החדש אפילו שקט יותר מקודמו. חומרים ממצויינים לפי טעמי.

אם אתה מחפש מרין, זה הדגם שאני ממליץ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ב-C220 יש 143 כ"ס, ב-C200 יש 122 כ"ס (דגם שהופיע ב-2005/6 אם אני לא טועה, נפח מנוע זהה). 170 כ"ס יש ב-C/E270 (מנוע 5 צילינדרים). C270 מאוד נדירות בארץ.

פורסם

GOLF, בקשר למרין E, תרשה לי לתקן אותך, קיים דגם עם מנוע 2148סמ"ק 4 צילינדר 170 סוסים:

E220CDI שנת 1999 עם 114 סוסים:

http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=98406

E220CDI שנת 2002 עם 150סוסים:

http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=91058

E220CDI שנת 2006 עם 170 סוסים:

http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=142637

פורסם

כמו בימר זה ב.מ.וו., מרין זה מרצדס. :-)

פורסם

אלפא, הדגם הראשון עם 114 כ"ס הוא W210 והשאר W211.

בארץ דגם W210 נמכר בדגם 220 עם 143 כ"ס (כמו ה-C) ו-270 עם מנוע 5 צילינדים 170 כ"ס (היו גם C-קלאס עם המנוע הזה אבל מעטות מאוד). הייתה גם E250 בשנים קודמות יותר נטולת טורבו.

W211 נמכר בארץ משנת 2003 בדגם 220 עם 150 כ"ס, 270 עם 177 כ"ס, ומנועים חדשים יותר - 280CDI ו-320CDI עם 180 ו-204 כ"ס בהתאמה.

רוני, ברוסית כשאומרים "מרין" מתכוונים למרצדס (ו"בומר" כשמדובר בב.מ.וו) :)

פורסם
שלום עוד לא קיבלתי תשובה איך הוולוו S80 D5 לעומת המרצדס E220 או C220 מבחינת תאוצה מבחינת איכות חומרים מבחינת שחיקה ומבחינת אמינות ושקט המנוע

אני לא יודע בקשר לוולוו אבל בקשר למרצדסים אני מעריך שאתה מדבר על מוניות לשעבר.

על המרצדסים אני יכול להגיד לך שבכולם איכות החומרים היא מצויינת , אתה לא תשמע קירקושים גם אחרי מאות קילומטרים , הכל מאוד מאסיבי ועמיד.

מבחנת אמינות ושקט של מנוע זה תלוי בבעלים של הרכב ובאיך שטיפלו בו במיוחד שמדובר במוניות לשעבר שעברו לא מעט קילומטרים.

בתור אחד שנוסע על E מונית לשעבר שנת 2002 שאצלנו בבית מיומה הראשון על הכביש , אני יכול להגיד לך שגם אחרי מאות קילומטרים הרכב נוסע מצויין ואם נוסעים עם מזגן וחלונות סגורים אתה חושב שאתה נוסע ברכב עם מנוע בנזין , ולא נגעתי פה בשפע האיבזור והפינוקים שיש ברכב.

בקשר להשוואה לא נכון להשוות את ה-C ל-E ול-S80 , כי הם לא באותה קטגורייה.

דבר אחד הכי חשוב בקנייה של רכבים כאלה , אל תתפתה למחיר זול של מרצדס מסויימת , כי יש הרבה מאוד רכבים כאלה בשוק שפשוט קרועים ואח"כ אתה תיפול להוצאות בלי סוף , ותיקונים במרצדס זה דבר לא זול בכלל.

אני מוכר בימים אלא את המרצדס (זאת שבתמונות למטה והמדוברת פה) , אני יודע איזה רכב יש לי ולכן אני לא מתפשר בעניין המחיר , אבל לעומת זאת אני רואה רכבים נוספים למכירה יש 2-3 רכבים שאני מכיר ודורשים עליהם מחיר נמוך ממה שאני דורש אבל אני יודע שמי שיקנה אותם יפול לבור של הוצאות .

פורסם

לא נכון. ה-S40 היא משפחתית. ה-S60 היא משפחתית גדולה כמו ה-C קלאס. ה-S80 היא מכונית סאלון כמו ה-E קלאס. לוולוו אין מתחרה ל-S קלאס.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...