Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבית עד 180 אלף שקל..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיר, תמכור את הFR, תקנה מיאטה יד שניה מודל 2007 או אפילו 2008 (כבר ראיתי 2 כאלה למכירה).

תעביר שנה עם אוטו יד שניה (באמת שלא אסון גדול), אח"כ תמכור אותה ותקנה משהו אחר.

אם אתה גם ככה קונה אותה רק לשנה, למה לא לקנות יד שניה?

זה יחסוך לך הון קטן הן בעלות הקניה והן בעלות הביטוח.

עוד שנה יהיו עוד אופציות (גולף GTI חדשה?) - ואז תחליט על משהו חדש מהניילונים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמיר- שוב אני אומר, אני נמצא בדיוק איפה שאתה.

הזמנתי נסיעת מבחן על הקליאו- עד עכשיו לא הצליחו בקרסו לסדר לי...

נראה לי שזה הפיתרון או לפחות המבחן ששווה בדיקה מעמיקה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מה זה השרשור הזה?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=95777

:?

שרשור שפתחתי כשקניתי את הקליאו B שלי. דיברתי בו על טיפול הטיימינג, מה שכיום עולה כ-3500 שקלים ובכל מקרה אתה לא תצטרך לעשות אותו במשך 5 השנים הראשונות. אבל עזוב, אתה מחפש סיבות מתחת לאדמה. מיותר להתווכח.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

טוב חברים , תודה רבה לכולכם , עזרתם לי לסכם את הנושא הזה.

אני מאמין שבימים הקרובים אני יעשה סיבוב ברחוב המסגר.

רוני , אני לא מחפש סיבות.

נכון לעכשיו אני לא אקנה קליאו , מגאן , או כל הוט האץ' אחרת כי זו לא החוויה שאני מחפש כרגע.

כבר אמרתי את זה.

פורסם
תראו השימוש לשנה הוא אך ורק על המיאטה , מכיוון שזה לא רכב פרקטי , אבל חשוב לי לחוות את החוויה הזו של רכב קבריולט פעם בחיים , ואם עכשיו לא אז אף פעם לא.. ככל שהזמן עובר המיאטה הופכת לפחות פרקטית עבורי.

בגיל 60 היא בטח שוב תהיה פרקטית.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
רוני , אני לא מחפש סיבות.

נכון לעכשיו אני לא אקנה קליאו , מגאן , או כל הוט האץ' אחרת כי זו לא החוויה שאני מחפש כרגע.

כבר אמרתי את זה.

התחלת בזה שהטיפולים יקרים והמגאן גדולה מדי ועכשיו זו לא החוויה שאתה מחפש? אז מצטער לאכזב אותך, במדינתנו הקטנה רכב ספורטיבי חדש ב-180000 שהוא לא הוט האצ' - מאזדה מיאטה, וזהו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם אתה הולך על המיאטה לדעתי האופציה הכי טובה היא לקנות יד 2 בת שנה שספגה כבר את עיקר ירידת הערך, תישאר לך עוד שנה וחצי אחריות, וכעבור שנה תוכל למכור ולא להפסיד יותר מידי כסף.

פורסם

יש כרגע אופצייה מעניינת , המוסטנג קבריולט , ב165 אלף אפשר להביא חדשה.

מישהו יודע עם הכסאות האחוריים שלה הם הגיוניים לשימוש ?

בוא נגיד ככה , האם היא "מרווחת" כמו האיביזה מאחורה?

היא הרבה פחות ספורטיבית מכל מה שנזכר פה באשכול הזה אין לי ספק , ואין גם מה להזכיר לי את זה.

פורסם
יש כרגע אופצייה מעניינת , המוסטנג קבריולט , ב165 אלף אפשר להביא חדשה.

מישהו יודע עם הכסאות האחוריים שלה הם הגיוניים לשימוש ?

בוא נגיד ככה , האם היא "מרווחת" כמו האיביזה מאחורה?

היא הרבה פחות ספורטיבית מכל מה שנזכר פה באשכול הזה אין לי ספק , ואין גם מה להזכיר לי את זה.

בתור אחד שמכיר מוסטנג קבריולט 2007 מקרוב (חבר שייבא לארץ) אני יכול להגיד שהמושבים האחוריים

נוחים מאוד ובהחלט מתאימים ל-2 בני אדם מבוגרים (ישבתי מאחורה עם עוד ידידה, שנינו לא ילדים והיה נוח-

אמנם לא לימוזינה או רכב סלון אבל בהחלט נוח.

רק דבר אחד לא ברור לי : אתה מחפש רכב ספורטיבי ואומר מוסטנג? מלבד זה שב-0 ל-100 היא מהירה

אין בה שום דבר ספורטיבי. ואגב, אני בטוח שאחרי חודש אחד נראה אותה למכירה כי צריכת הדלק שלה נוראית.

מניסיון הקרוב שלי, צריכה של 1 ל-5 או 4 בנסיעה סבירה זה מאוד ריאלי!

דבר נוסף מאוד חשוב-למוסטנג יש שוק בעייתי מאוד בארץ. כיד שנייה הם בקושי נמכרות מכוון שהרבה אנשים

מעדיפים להביא אותם בייבוא אישי. סביר להניח שרק בעוד כמה שנים השוק הזה איכשהו יתאזן. כרגע פער המחירים

בין מכונית חדשה בייבוא אישי לבין מכונית יד שנייה מהארץ כלכך נמוך שעדיף פשוט לייבא!

לא נראה לי שאתה סגור מה אתה באמת מחפש ברכב.

רכב פתוח? ספורטיבי? חזק? פרקטי? שומר ערך...?

Lexus CT200H

פורסם

המוסטאנג קבריולט שאתה תביא בסכום כזה זה V6 4.0 עגלתי אש.

הרכב באמת עגלה.

עד שלא תסע לא תבין עד כמה,בקופה המנוע עוד נסבל בקבריולט הרכב פשוט מתנייד-לא נוסע,לא מאיץ- מתגלגל.

פורסם

אני יודע שאתה לא רוצה קליאו או מגאן, אבל תזכור שכל עלות טיפול כלשהו בקליאו או במגאן מתגמדת לעומת עלויות הביטוח של המיאטה וההפסד מירידת הערך זה מיאטה חדשה מהחברה.

אני מעדיף לשלם 3000 ש"ח פעם בחמש שנים על טיימינג בקליאו מאשר לשלם כל שנה 7K ביטוח!

נניח וביטוח לקליאו יעלה 4K וטיימינג למיאטה יעלה 1500 ש"ח, אחרי חמש שנים הפער לטובת הקליאו הוא 13.5K ש"ח אם מתייחסים רק לשני הפרמטרים האלו (טיימינג, ביטוח).

אם אתה רוצה "חוויה אחרת", קנה מיאטה בת שנה שנתיים ותעשה חיים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

דעתי לא שונה מרבים כאן, והיא שכדאי לך לקנות מיאטה שנה-שנתיים על הכביש כך שתוכל להנות מהאחריות ולא לסבול את ירידת הערך הראשונית.

אבל קודם כל תבדוק את מחירי הביטוח (נהג חדש/צעיר, אאל"ט?) ואם יסכימו כלל לבטח אותך במחיר הגיוני. תעשה את זה לפני שאתה קונה, שלא יהיה מאוחר מדי.

• תוכן חדש...