Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS

nimikipod
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ס,

יש לי מכשיר DVD הכולל מסך מגע 7" ויש לו חיבור למערכת GPS

רציתי לדעת מהן האופציות שלי (עשיתי חיפוש בפורום שלא העלה כלום..)

איזה דגמים של GPS יש בשוק ? (ללא מסך - רק קופסא שמתחברת למכשיר שלי..)

איזו תוכנת ניווט הכי מוצלחת ?

כמה התענוג הזה צריך לעלות ?

חגי

תודה.

...CASKA for life

פורסם

היי,

אני מצטער שלא הבהרתי את עצמי טוב יותר...

המכשיר הוא CLARION VRX 785BT

כמו לכל מכשירי האפטרמרקט הרציניים יש לו את האפשרות לחיבור GPS (אני חושב שמדובר בחיבור RGB ייתכן ואני טועה אבל בהחלט יש לו את החיבור.)

בכל מקרה - הצורך שלי הוא ביחידה חיצונית או "מוח" + אנטנת GPS שמתחברים למכשיר (כדוגמת LIMOUSINE)

ממספר נהגי מונית שתחקרתי - הבנתי שיש להם פיתרון שעולה/עלה 700-950 ש"ח בלבד (לא למכשיר עצמאי אלא למכשיר שמתלבש על המסך הקיים - במקים מסויימים עם שלט במקרים מסויימים - השליטה דרך המסך מגע).

אם מישהו כאן מודע לדגמים, מחירים ו/או המלצות כאלו ואחרות - אני אודה לו.

חגי

...CASKA for life

פורסם

קודם כל תנסה את ZAP רכב מערכות ניווט

דבר שני תיכנס לאתר של קלריון - תחפש את הcontact us ותשלח אליהם שאלה. או שתחפש את הפרודקט שלך ותראה מה המידע הטכני שהם מספקים לגביו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...