Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לך קשר אולי למשפחת אלפרון?

לא מפחיד לשים ככה זוג בריליומים?

בכל מקרה, תתחדש, נראה מצויין.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

תתחדש. כיף לראות ציוד כזה בארץ.

אגב, התיבות שוות בנפחן?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הן לא שוות . כעיקרון המידים הלו הם FREE AIR וצריכים נפח מעל חצי ליטר , אני נתתי להם בסביבות ליטר .

פורסם

תחנה במקום לא טוב באזור נתניה חצי שעה נעלמת גם השמשה שלא לדבר על הרמקולים.

אחלה ציוד נראה מאוד יפה רק מה שכן בולט לעין וזה פשוט צועק בו גנוב אותי.

פורסם

מספיק לשים עליהם גרילים עם שם של חברת חרטא כלשהי, ויעזבו אותך בשקט.

אנשים נמשכים למותגים

פרצו לי יותר מפעמיים כשהייתה לי מערכת של פיוניר, ועכשיו האוטו ממש אלמונימי עם הפאנל של קלריון (לך תבין אנשים)

מתחדשת*

פורסם

רומה בריליום שיחקת אותה אגב הסט שלך הוא אקטיבי או פסיבי ומה מגביר אותו ובכלל מה מותקן

לפי מה שאני ראיתי את הטויטרים מחברים באוף אקסיס למה בחרת באון?

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

ההגברה אקטיבית . hu eclipse cd 7100 , amp nakamichi pa1004 - tbe - 3w2 , amp steg k2.02 - eton , amp audison lrx 1.1k - focal 27kx . באוף אקסיס מחברים עם זה הגברה פסיבית , בגדול עם יש לך הגברה אקטיבית ברוב רמקולים עדיף לכוון לפנים . אתה מפסיד קצת מפחינת עומק במה אבל היתרון זה דיוק .

כן בוריס זה הציפוי זה משהו מדהים . אתה יודע שאני לא מתלהב מאתקנות אבל זה משהו ... בקיצור אני רוצה לעשות ציפוי על כל דאשבוארד .

ובקשר לזה שזה בולת לעין תראו את מה שהיה לי לפני ... רוב האנשים לא שמו לב ...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=219453

פורסם

לא יש לי חגורה שחורה בשח מט .

זה לא ריפוד זה ציפוי מיוחד , בתמונה לא ממש רואים את זה , זה משהו מדהים . ניתנ גם לעשות כל הגבנים הטכנולוגיה נקראת FLOK .

פורסם

עזוב אותך הבניות וגניבות - פשוט תקנה משקפיים (בד נגד שמש) לשמשה הקדמית ותדאג לפרוס אותן בכל פעם שאתה חונה את הרכב.

אבל מה לגבי זה שאתה מקבל פוקל בריליום ישר לפנים? זה לא קצת כואב?

אני מקווה שכוונת היטב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...