Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני מספר חודשים קיבלתי דו"ח חנייה מהעירייה בסך 100 ש"ח,לא שלמתי אותו בזמן וכעת עבר כמעט חודש

מתאריך התשלום האחרון.

יש לי 2 שאלות :

1.האם אי תשלום הקנס ימנע ממני לבצע העברת בעלות של אותו הרכב?

2.מה אני יכול לעשות בכדי להיפטר מהקנס כעת?

תודה ושבת שלום.

פורסם
2.מה אני יכול לעשות בכדי להיפטר מהקנס כעת?

ניסית לשלם את הקנס?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כבר אי אפשר לשלם אותו, עברו יותר מ 3 חודשים מהיום שקבלתי אותו,הפקיד לא יקח את זה על עצמו.

השאלה היא מה אני עושה כעת שאי אפשר לשלם אותו (בדואר לפחות) בכדי להיפטר ממנו.

פורסם

יש רשויות מקומיות, שאם תיצור קשר ביוזמתך, תבקש לברר אם יש דוחו"ת, ואם מדובר בדו"ח טרי יחסית כמו שלך - הן ישלחו לך אותו בסכומו המקורי.

אם הדו"ח שקיבלת הוא דו"ח שהושאר על החלון - אתה אמור לקבל בדואר הודעת תשלום נוספת בסכום המקורי. ההודעה הזאת מגיעה בערך 1-2 חודשים אחרי שפג תוקף התשלום המקורי.

לענ"ד בשלב כזה מוקדם - עדיין אין לך בעיה למכור את הרכב ללא מגבלות.

פעולות הגביה של הדו"ח, בכל מקרה ימשיכו אחריך ולא אחרי הקונה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

היי, אם זה דוח חניה שהוצמד לחלון הרכב, אתה יכול להיות רגוע.

לוקח להעתק של הדוח כ6 חודשים עד שנה ! להגיע הביתה, בסכום מקורי, לתשלום תוך 30 יום בדר"כ, אח"כ מתחילים עם כפלי קנס, עיקולים וכ"ד.

בכל מקרה, עד שלא מגיע לך צו עיקול על הרכב, עקב אי תשלום חוב, אתה יכול למכור.

ומהיכרות עם המערכת בנושא (עם עריית ראשל"צ, שהם קשים מאוד), עד שהעיקול הזה מגיע, יש הרבה זמן.

כמו כן, במידה והוא יגיע כשלא יהיה בבעלותך רכב, יש להם אפשרות לעיקול חשבון בנק, או תכולת דירה, אז תשלם את ה100 ש"ח האלו כשיגיע לך העתק של הדוח הביתה, ושכח מזה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...