Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מורכב למי שאינו מכונאי ובטיחותי מאוד !

יש כללי זהירות ברורים שיש לנקוט בזמן פירוק משאבת הדלק ואני הסביר לך בקצרה מה הם:

1. יש לשחרר את לחץ הדלק מצנרת הדלק

2. יש לנתק את כבל המינוס מהמצבר

3. לא לעשן ולהצית אש בסביבת העבודה

איזה כייף לי :)

פורסם

1)כתבתי שלא צריך להחליף את המסנן אז אין שום איום בטיחותי לנהג.

2) מדבריך אני למד שכדי לתדלק מעכשיו אני צריך לקרוא למכונאי מיומן? יש דברים שהם קומונסנס בסיסי. רד מהעץ.

פורסם

אין רכב שאין בו פילטר דלק שלא זקוק להחלפה !!!!! (אם כבר לצעוק אז לצעוק)

דנידין - אני מתפלא עליך, מתגובותיך מסתבר שאתה איש שירות מקצועי מבית קרסו ותגובותיך במקרים רבים הן המילה האחרונה,

אבל לא ציפיתי לשמוע ממך לא להחליף פילטק דלק.

עצם העובדה שאולי זה לא כתוב בהוראות של קרסו, לא אומר שצריך לנסוע עם פילטר אחד מלוכלך כל החיים.

אולי באירופה זה אפשרי, אבל בארץ ? עם הלכלוך שיש בדלק שאנחנו מקבלים ?

חברים, בעלי מקצוע, אני יודע שזאת עבודה מלוכלכת והכי קל להתעלם, אבל כשמדובר ברכב הפרטי שלכם בבית, תאמינו לי ששווה להחליף.

מרק, ידידי, אני בטוח שקודם היית מנתק את המינוס ורק אז משחרר לחץ דלק...

פורסם

בהרבה כלי רכב יש כיום מסנן אינטגראלי כחלק מבית משאבת הדלק והמצוף שאינו דורש תחזוקה כלל וברוב המקרים אם תתעקש בכל זאת להחליף מסנן כזה תגלה שתאלץ להזמין משאבת דלק עם מצוף כיחידה מושלמת, אני בספק אם תמשיך להתעקש לבצע את הפעולה הנכספת.

מנסיוני נדיר, אבל באמת נדיר שתמצא מסנן כזה סתום ואגב, השמועות על איכות הדלק בארץ כבר לא מעודכנות, מזה מספר שנים שאיכות הדלק בארץ טובה מאוד. יש כמובן מהילות ועוד תרגילי עוקץ אך ממה שאני שמעתי ממספר עמיתים למקצוע מאירופה, עקב מחירי הדלק הגבוהים לא חסר להם בעיות של מהילות ותרמיות דלק גם כן.

לגבי ליכלוך, פתחתי הרבה מיכלי דלק בחיי, לצורך החלפת מש' דלק וכו', במספר מקרים מצומצם נתקלתי בליכלוך ומשקעים ברורים שגרמו לסתימות מסנן דלק.

• תוכן חדש...