Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה חדשה ב-2009?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מייצרים ועוד איך.

ביפן וארה"ב הרכבים נמכרים עם גיר רציף.

קבל תיקון - טויוטה לא מייצרית קורולה אירופאית עם תיבה אוטומטית. רק ידנית / רובוטית.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר בבקשה הסבר למה הגיר של הקורולה לא טוב?

כאילו בתאכלס, זה אמור להיות גיר הרבה יותר טוב מהאוטומטי 4 היל' לא?

בגלל ההחלפה שלו בין ההילוכים הוא לא טוב? שהיא ממש איטית, אתה מרגיש את האוטו נזרק עד שהוא מכניס להילוך הבא.

פורסם

הנסיעה בדבר הזה במצב אוטומטי פשוט בלתי אפשרית.

כל החלפת הילוך גורמת לבלימת הרכב, ככל שתלחץ יותר גז בלימת הרכב תהיה גבוהה יותר.

בנוסף, הרכב מתדרדר אחורה כשאתה בעלייה אבל זה לא ממש נורא.

פורסם
אנשים שמזמינים קורולה מליסינג לא יודעים על הגיר - ורבים מהם מתאכזבים.

בהתחלה חברות הליסינג הסכימו להחליף את המכוניות, אבל אחרי שזה הפך מכמה עשרות מכונית לכמה אלפי מכוניות - הם הפסיקו.

לא שמעתי עדיין מישהו עם קורולה שלא רוצה להחליף את האוטו בגלל הגיר.

אז עכשיו שמעתה על מישהו שלא רוצה להחליף אותה.

ולא רק זה, אני מעדיף את הגיר הרובוטי על כל גיר אוטומט אחר.

ותנו לי להסביר את עצמי.

באופן כללי אני מעדיף גיר רגיל, את הטויוטה לקחתי ביגלל שהיא הדבר הכי קרוב לגיר רגיל מהרשימה רכבים שעמדו לבחירתי.

במצב אוטומט קצת יותר קשה לגרום לאוטו לסוע חלק אבל עם קצת תרגול זה לא בעיה ואם נוהגים רגוע זה בכלל לא מורגש.

מה שאנשים צרכים להבין שזה לא גיר אוטומט ומי שרוצה אוטומט אין לו מה לחפש עם גיר הזה !!!.

ויש גם דברים טובים בגיר הרובוטי לדוגמה: העברות הילוכים יותר מהירות מאוטומט (לפחות מנסיון אישי מרכבים שאני נהגתי עליהם), יש הילוך חמישי, חיסכון בדלק ותגובות יותר טובות (אין ממיר מומנט).

וחוץ מהגיר הטויוטה (בתור עוד 1600 ליסינג) אוטו לא רע בכלל היא נוחה, מרווחת, בגז' גדול ואפילו בדגם ליסינג יש רמקולים מאחורה ומערכת MP3.

ועוד משהו בקשר לאנשים באופן כללי ובמיוחד לחברי הפורום.

שאני שאלתי מה אנשים דעתם על הטויטה והגיר הרובוטי קפצו 1001 חכמים שאמרו שלא להתקרב לרכב, שהנסיע זוועתית ושכל פעם שמחליפים הילוך הראש שלך נתלש מהצוור(מודה פה אני קצת מגזים).

אבל כששאלתי את אותה שאלה אבל ביקשתי שרק אנשים שיש להם נסיון של יותר מסיבוב קטן על האוטו יתנו חוות דעת מספר התגובות היה קטן עד אפסי.

אז כמו שלא אוהבים פה שילדים בלי רשיון נותנים עצות לגבי קנית רכבים אז כנ"ל למי שאין לו נסיון אישי על רכב מסויים שלא יתן עצות או שלפחות יגיד שזה מה שהוא שמע ולא מניסיון אישי.

פורסם
שאנשים צרכים להבין שזה לא גיר אוטומט ומי שרוצה אוטומט אין לו מה לחפש עם גיר הזה !!!.

99% מהאנשים שמתעניינים בקורולה רוצים גיר אוטומטי.

פורסם

ו 99% מהאנשים שקונים מכונית אוטומטית לא מעוניינים לבצע זינוק בעלייה עם בלם יד או לתרגל עזיבת גז בדיוק בזמן שהגיר האידיוטי הזה עומד להחליף הילוך.

נהגתי בקורלה החדשה קצת לאחר שהגיעה לארץ, וגם לאחר נסיעה בת שעה לא הצלחתי להתרגל למתקן המזוויע הזה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בתור רב הפורום אתה באמת חושב שנסיע של שעה זה מספיק כדי להתרגל למערכת שאתה לא מכיר?

ואני יכול להגיד לך שהיה הבדל לטובה בין הגיר של הטויטה שעשיתי עליה את הנסיעת מבחן ובין הטויוטה שקיבלתי.

אז אני בטוח שיש הבדל לא קטן בין הגיר שאתה התנסתה בוא לבין הגיר שיש היום.

וגם בנושא הזינוק בעליה כל עוד זאת לא עליה רצינית הדירדור הוא ממש זניח עד שהגיר משתלב ואז זה כמו אוטומט רגיל.

עליה יותר רצינית זה כבר מצריך שימוש בבלם היד אבל זה די נדיר וגם באוטומט יש דירדור בעליה רצינית.

זה נכון שבארץ רוב הגדול של האנשים רוצים אוטומט אבל צריך לזכור שאנחנו זה לא העולם ובמיוחד לא אירופה ומה לעשות אנחנו לא ממש מזיזים לחברה כמו טויוטה את ה...

ולא לשכוח שזאת טכנולגיה חדשה יחסית ואם לא היו חברות\אנשים שלוקחים סיכונים ומנסים דברים חדשים הפורום הזה היה ניקרא כירכרה-פורום. : )

פורסם

את הטכנולוגיה החדשה והמהפכנית הזו פיאט יישמה בצורה הרבה הרבה יותר טובה.

דר"א, אני כבר שבוע עם טויוטא כזו וזה לא משתפר בשום צורה, בכל פעם שאני נכנס לרכב ומתחיל לנהוג בו אני מקלל אותו ואת מי שתיכנן את הגיר הזה, וכן, הוא עד כדי כך נורא מבחינתי.

פורסם

נהגתי בכמה מכוניות שמצויידות בגיר רובוטי - קורסה איזיטרוניק, פיאט פונטו ספייס וטויוטה יאריס וקורלה.

ללא ספק, הגיר ביאריס ובקורולה היה הגרוע ביותר.

אי אפשר להתרגל לגיר הזה, ואת האמת גם לא ממש מצאתי צורך..

רוב הקורולות נימכרות לציי רכב גם כך, המכירות לשוק הפרטי זניחות למדי.

אם אני ירצה מכונית ידנית, אני פשוט יקנה ידנית וזהו, ואם אני ירצה אוטומטי, אז שהיה אוטומטי לגמרי בלי התחכמויות.

נקווה שירידת מחירי הדלק תחסל את הטרנד הטיפשי הזה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, שלומי

כבר הסכמנו על זה שאנחנו מסכימים שמי שרוצה אוטומט עדיף לו אוטומט ומי שרוצה ידני עדיף לו ידני.

וכמו שאמרתי אם זה היה נתון לבחירתי הייתי הולך על גיר רגיל אבל מה לעשות משיכולים כלכליים יותר השתלם לי לקחת ליסינג.

וזאת היתה בחירה שלי ואני מרוצה ממנה כי אני עדיין חושב שזה עדיף על אוטומט בהתחשב בזה שאני שונא גירים אוטומטים.

להגיד אי אפשר להתרגל למשהו זה במקרה הטוב ילדותי ואם אני התרגלתי כל אחד גם יכול.

ושמישהו שואל אותי איך האוטו דבר ראשון אני אומר לו שאם הוא רוצה אוטומט שזה לא בשבילו.

מה שמפריע לי זה שאנשים נותנים חוות דעת על הרכב הזה מבלי שיש להם את הניסיון המתאים על הרכב ורק מדקלמים את אותם דברים. בקיצור התנהגות העדר.

פורסם
ולא לשכוח שזאת טכנולגיה חדשה יחסית ואם לא היו חברות\אנשים שלוקחים סיכונים ומנסים דברים חדשים הפורום הזה היה ניקרא כירכרה-פורום. : )

זו לא טכנולגיה חדשה יחסית, זו טכנולוגיית ביניים שעבר זמנה.

העתיד בגיר מסוג DSG.

להגיד אי אפשר להתרגל למשהו זה במקרה הטוב ילדותי ואם אני התרגלתי כל אחד גם יכול.

ושמישהו שואל אותי איך האוטו דבר ראשון אני אומר לו שאם הוא רוצה אוטומט שזה לא בשבילו.

לא צריך להתרגל לרכב, הרכב צריך להתאים אלי, לא מתאים - קונים אחר.

צר לי - אני מאוד מעריך את האיכויות של היצרן הזה, אבל כאן הוא נכשל בגדול.

פורסם

1- יוניון מוטורס מוכרים גם רכבים אחרים פרט לקורולה.

2- אלפי לקוחות ליסינג הזמינו את הרכב בכמויות מאסיביות ללא נסיעות מבחן וללא ידיעה על הגיר הבעייתי (או שעם ידיעה עליו, ופשוט תמחור אגרסיבי מצד היבואן כדי להפטר מהסטוק).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
הנסיעה בדבר הזה במצב אוטומטי פשוט בלתי אפשרית.

כל החלפת הילוך גורמת לבלימת הרכב, ככל שתלחץ יותר גז בלימת הרכב תהיה גבוהה יותר.

בנוסף, הרכב מתדרדר אחורה כשאתה בעלייה אבל זה לא ממש נורא.

סבבה, גם בפולו והגולף החדשים יש גיר רובוטי, אתה רוצה להגיד לי שזה יהיה אותו הדבר אצלהם?

קשה לי להאמין.!

• תוכן חדש...