Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה חדשה ב-2009?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שמעתי שמועה שב-2009 אמורה להגיע קורולה חדשה שזהה לקורולה החדשה מודל 2008 רק עם גיר אוטומטי רגיל במקום הגיר הרובוטי שלא זכה להצלחה מרובה.

מישהו יכול לאשר או להפריך את השמועה הזאת?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הולך לקרות.

טויוטה לא מייצרים את הן את הקורולה והן את היאריס עם תיבה אוטומטית סטנדרטית.

מה שכן, וזה כבר יש השנה, זאת תיבה ידנית מהסוג הישן והטוב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא זכתה להצלחה מרובה זה מושג יחסי - טויוטה קורולה היא עדיין המכונית השניה הכי נמכרת בישראל מתחילת 2008 בסגמנט שלה (אחרי מאזדה 3).

פורסם

העובדה היא, שלא מעט פרטיים נרתעים מרכישת הרכב.

לנו יש בבית RUNX 2005 שעלתה על הכביש בשנת 2004 שמשמשת את אשתי. אלמלא הגיר היינו מחליפים אותה לאוריס חדשה ללא היסוס. בשל הגיר אנחנו ממתינים לאלטרנטיבה ראויה שתצא אל השוק.

נכון שזו רק דעתי, אבל האמן לי ששמעתי מלא מעט אנשים את אותו הדבר בדיוק.

פורסם

אנשים שמזמינים קורולה מליסינג לא יודעים על הגיר - ורבים מהם מתאכזבים.

בהתחלה חברות הליסינג הסכימו להחליף את המכוניות, אבל אחרי שזה הפך מכמה עשרות מכונית לכמה אלפי מכוניות - הם הפסיקו.

לא שמעתי עדיין מישהו עם קורולה שלא רוצה להחליף את האוטו בגלל הגיר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אפילו לדבר על קורולה זה משעמם

אחד ה מישפטים הכי נכונים שיש ,לקרולה החדשה אין את האמינות של פעם וכרגיל הרכב ניראה ומרגיש משעמם.

פורסם
אפילו לדבר על קורולה זה משעמם

וואלה?

החיים עם הקורולה באמת משעממים, זו לא רקדנית גו-גו שנעלמת לך ובוגדת בך, זו מכונית שכל בוקר מתניעה ונוסעת בלי שום דרמות.

משעמם? אולי, אבל אחרי הפולו הסוררת שהייתה לאישתי, קצת זוגיות שקטה זה בדיוק מה שהיא חיפשה וקיבלה.

פורסם

הלוואי וזה היה רק משעמם.

לצערי נהגתי אתמול בקורולה עם גיר רובוטי ואני פשוט לא מבין איך חברה כמו טויוטה הרשתה לעצמה להוציא לשוק רכב כזה.

הדבר הזה לא מסוגל לבצע את הפעולה הכי בסיסית שרכב אמור לבצע, נסיעה חלקה מ א' , ב'.

קטסטרופה.

פורסם
לא הולך לקרות.

טויוטה לא מייצרים את הן את הקורולה והן את היאריס עם תיבה אוטומטית סטנדרטית.

מה שכן, וזה כבר יש השנה, זאת תיבה ידנית מהסוג הישן והטוב.

מייצרים ועוד איך.

ביפן וארה"ב הרכבים נמכרים עם גיר רציף.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

מייצרים, אבל אלה דגמים שמיועדים לשוק האמריקאי והיפני, וישראל מבחינת טויוטה נחשבת לשוק האירופאי. ישנם הבדלים בין השווקים מבחינה תקינה, זיהום אוויר וכו'. לא נראה לי הגיוני שבטויוטה ישנו סדרי עולם כדי למכור כאן עוד כמה מאות קורולות בשנה.

פורסם
העובדה היא, שלא מעט פרטיים נרתעים מרכישת הרכב.

לנו יש בבית RUNX 2005 שעלתה על הכביש בשנת 2004 שמשמשת את אשתי. אלמלא הגיר היינו מחליפים אותה לאוריס חדשה ללא היסוס. בשל הגיר אנחנו ממתינים לאלטרנטיבה ראויה שתצא אל השוק.

נכון שזו רק דעתי, אבל האמן לי ששמעתי מלא מעט אנשים את אותו הדבר בדיוק.

מחזק כל מילה.

גם אני נתקלתי בסיטואציה דומה, ולאוריס אני לא מחליף.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...