Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

השמן 10/40 לא מתאים לרכב המדובר!!!

הסיבה הגיר מורכב אם המנוע יחידה אחת ושמן 10/40 לא טוב לגיר מומלץ לפי היצרן 20W50 .

לגבי המסנן המסנן הנפוץ כיום לא מתאים, מסנן השמן הוא מודל ישן שמן ונמוך והתבריג שונה.

לגבי מסנן האויר לא בטוח שהוא רטוב צרף תמונה של מסנן האויר כדאי שנוכל להגיד אם הוא מיקרוני או רטוב.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה היחיד שאומר שה-10/40 לא מתאים מאיפה הבטחון(לא שאני מזלזל)

והפילטר עשוי מברזל בדוק 100 אחוז ו-99 אחוז לפי מה שאמרו לי פה הוא באמת אמור להיות עם שמן

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

סבבה אז טיפול פשוט לרכב (לפנק אותו)

שמן,פילטר שמן,פילטר דלק, מצתים

שכחתי משהו?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם
סבבה אז טיפול פשוט לרכב (לפנק אותו)

שמן,פילטר שמן,פילטר דלק, מצתים

שכחתי משהו?

כן בדוק את רצועת האלטרנטור, אני חושב שיש רק אחת במנוע הזה, אם היא יבשה תחליף אותה עניין של 50ש"ח בערך.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בצעתי טיפול שנתי לפג'ו 205 1998 יד ראשונה שלי - 75000. (הרכב בן 11 השבוע)

הוחלפו פילטר שמן מקורי- 60 שקל

שמן 10 40 חצי סינטטי גרמני-90 שקל

הוסף תוסף שמן מוליקו- 45 שקל

פלגים דנסו שעלו 50 שקל

בוצע שטיפת מנוע לפני הטיפול-מיכל 40 שקל

פילטר אויר 35 שקל

קניתי את החלקים באופן עצמאי ,אולם במוסך אמרו לי כי אין טעם להחליף את פילטר הדלק אם אין לי בעיות של גמגום וכד'.יש לציין כי מעולם לא החלפתי את הפילטר.

כמו כן אין טעם להחליף נוזל צינון בראדיטור , כי מה שיש לי נראה לו תקין לחלוטין ואין לי כל נזילות. למרות שהפעם האחרונה שהחלפתי נוזל קרור היה לפני 5 שנים.

חשוב להדגיש כי אין לי איבוד שמן בכלל וצריכת הדלק נעה סביבות 15 ק"מ לילטר( לפני הטיפול)

320 לחלקים

235 שקל לעבודה במוסך מורשה

פילטר דלק ומי קירור לא הוחלפו ( נשארו אצלי).

מה דעתכם. האם היה עלי להתעקש להחליף גם פילטר דלק ומי קרור , או להאמין למכונאי?

פורסם

התוסף מיותר לחלוטין ,ואפילו יכול לגרום נזק לפעמים!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לגבי הפילטר דלק , צודק בחלקו , בד"כ מחליפים כשיש בעיה , אם הגישה להחלפה קלה - רצוי להחליף כל כ 4-5 שנים כפעולה מונעת .

נוזל קירור רצוי להחליף כל 3-5 שנים כפעולה הרשומה בטיפול השיגרתי במנוע הרכב , אפילו חלקית , לרענן , הוצאת הנוזל מהרדיאטור ומילוי חדש , כ 4 ליטר .

אז נוזל קירור רצוי להחליף , פילטר דלק לשיקולך .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני רוצה סוף סוף להחליף פילטר שמן אבל יש לי בעיה.

כמו שרבים מכם יודעים יש לי205 מנוע שוכב XY של פג'ו104.

שזה אומר שאין לי שמן גיר השמן מנוע גם משמן את הגיר.

רציתי לדעת עם מישהו יודע את המק"ט או את הקוד המדוייק של הפילטר המתאים לי?

פורסם

מזל טוב על החלפת הפילטר.

כמו שאמרו לך מקודם, תבקש פילטר שמן לפי קוד המנוע, בחנות ידעו בדיוק מה לתת לך.

שמן כמו שבני אמר, ולא שום דבר אחר.

• תוכן חדש...