Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים ,

אני מחפש סאב 10/12 אינטש שמיועד לSQ בלבד. המוזיקה שאני שומע היא אקוסטית בעיקר ורוק רגוע.

מה שחשוב לי הם כמה דברים -

1. תיבה קטנה חובה - התא מטען עמוס לפעמים בעגלת תינוק ( רכב משפחה ).

2. המגבר שיפעיל אותו יתן 280W בגישור ( JBL 75.4 ) כך שהסאב צריך להתאים לו.

3. התקציב שלי הוא עד 1200 ש"ח כולל תיבה.

4. הרכב הוא הצ'בק 5 דלתות כך שאין לי מושג איזו תיבה עדיפה למקרה כזה - פתוחה או סגורה. הדיוק הוא הדבר החשוב אבל.

אני יודע שאני חייב לשמוע בחנות מה שנשמע לי הטוב ביותר למחיר אבל עדיין חשוב לי שתייעצו לי איזה דגמים כדאי

לשים אליהם לב יותר ואלו פחות. אני לא רוצה שהמוכר ידחוף לי מה שנוח לו. אני מניח גם שבדרך כלל הם מחזיקים כמה

סאבים בודדים וככה לא אפנה לחנויות שמחזיקות סאבים שלא מתאימים לי ובכוח בסוף אקנה מלחץ.

תודה על העזרה.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

סאבים של הרץ מצויינים למטרה שלך (אני בכוונה לא משתמש במושגים, כי SQ אמיתי זו לא תכונה רק של סאב :-D)

מה שיש לי זה היי אנרג'י 10" אבל הוא מעבר לתקציב שלך, תשמע את סדרת אנרג'י, ה10" גם לא מצריך תיבה גדולה, וגם מבחינת הגברה מתאים לך (250W), יש גם את הפניקס גולד ZR שהוא גם מעולה , אבל אני לא יודע איזה תיבה הוא צריך.

פורסם

בתקציב הזה אני הייתי מחפש 10W3 של JL, מיועד לתיבה קטנה ונשמע מעולה.

בנוסף, יש לך גם את הASCENDANT AUDIO הדגם גודל 10 אינטש' המתאים הוא הASSASSIN.

גם נשמע מעולה.

under construction..

פורסם

מה שהומלץ לי בינתיים הם -

1. פוקאל 30A1 סביב 900 שח ללא תיבה.

2. הרץ הנרג'י כולל תיבה - 800-900 שח.

3. MB Quart RWE-304 כולל תיבה - מעבר לתקציב - 1500 ש"ח.

לגבי הASCENDANT AUDIO לא שמעתי על החברה אבל אם אתה ממליץ אני מניח שאתה יודע על מה מדובר..

איפה ניתן לבחון את הסאבים הנ"ל או לפחות את רובם בחנויות באזור חיפה / קריות והסביבה ?

המון תודה.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

למה חרג? גם ה JL וגם האסנדנט אודיו נמכרים סביב ה 1,000 ש"ח.

vast_27 - קח בחשבון שגם אם סאב צריך נפח גדול, ניתן לתכנן את התיבה כך שתתפוס שטח מינימלי בתא המטען, לגובה או לרוחב שלו. תיבה לא חייבת להיות טרפזית שמנה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אגב למה ליקנות תיבה שכימעת ברב המיקרים לא תתאמים לסאב אם אפשר לבנות ולחסוך מאות שקלים.:idea:

זה כולל או כלל לא קשה.

• תוכן חדש...