Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם המכונית עם 210000 קילומטר לאחר השכרה וליסינג ועברה טיפול 10000 אבל מאיצה יפה ונוסעת טוב, אבל כשאני מתייעץ עם כל מיני אנשים הם לא ממליצים עד אילת , למרות שבעל הרכב שקניתי ממנו את המכונית אומר שהוא נסע לים המלח.

אז מה המכונית הזאת מיועדת רק לעיר או מה ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכל טלוי באיזה מצב האוטו

כמה הוא מטופל ושמור

אין שום סיבה שהאוטו הזה לא יגיע לאילת הוא לא כל כך ישן

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
פורסם

הרכב הזה הוא עירוני.

לפי דעתי עם הרכב מטופל כמו שצריך ואתה שומר עליו לא צריכה להיות לו בעיה להגיע לאילת ובחזרה. יכול להיות שבזמן שהרכב מלא תרגיש שהוא חלש אבל פשוט אל תלחץ יותר מידי על הרכב והוא יעשה את שלו.

אני זוכר לפני 5-6 שנים נסענו מהמרכז לחרמון ואז לכנרת ולאחר כמה מימים נסענו הביתה ללא שום תקלה (והרכב היה לא אחר מאשר רכב שידוע עם המון תקלות-סיטרואן BX 1.6 אוטו'). שכחתי לציין שהרכב היה עמוס (4 אנשים ועוד כלב)+ תא מטען מלא ודברים על הגג.

פורסם

הכי חשוב תבדוק את מצב מערכת הקירור של המנוע (סתימות ברדיאטור,מצב מאווררים וכו'..)

תבדוק צמיגים,ברקסים.

קח איתך גלון שמן וגלון נוזל קירור למקרה שיהיה צורך בהוספה.

סע לשלום.

פורסם

כמו שאמרו ליטר שמן ,ליטר מים ,מברג ישר ופילפס ,פלייר +פטנט וזהו.

תאמין לי שהיצרן מתכנן את הרכב שיסע הרבה יותר מ50 קילומטר ,אז בערך 400 ק"מ הוא יעשה בלי בעיה ,אם כי בכל זאת מומלץ לשים לב לשעון החום וחפש מנורה שנדלקת.

חם בתקופה הזאת אז כדאי ללכת לחשמלאי שימלא גז ,לא נעים להיות על כביש הערבה בלי מזגן...

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

בהחלט צריך לקחת שמן ומים ...אבל מה שמטריד במיוחד אלו העליות הקשות של סדום (ועמורה) וים המלח , האם יש דרך להמנע מהעליות הלא נורמאליות האלו ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

בהחלט ניתן להמנע מהעליות של סדום אבל אז אתה נתקל בעליות של מעלה עקרבים ו/או מכתש רמון ו/או ערד ו/או ירושליים-בקעה.

מה שלא תעשה, בלי מסוק אתה לא מתחמק מהעליות האלה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם אתה כל כך פוחד מלהתקע בעליות של סדום תכנן את הנסיעה שלך כך שתגיע לשם לקראת הערב. הרבה פחות חם והרבה יותר קל לקרר את הנהג ואת המנוע.

קצת מזכיר לי נסיעות לאילת בשנות ה80 עם פורד ברנדה, אבל שיהיה.

אין שום סיבה בעולם שפיאסטה תקינה לא תגיע לאילת ואפילו תחזור.

נתקעת? תזמין את הגרר של הביטוח ותגרור את הרכב לאילת. לפחות חסכת כמה שקלים של דלק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין לך מה לפחד , סע לאט שמור על חום מנוע סביר בעליות ויהיה בסדר.

אני נסעתי עם אונו 1100 92' בכל חור בארץ ולא קרה כלום.

נסיעה טובה!

פורסם
הכל טלוי באיזה מצב האוטו

כמה הוא מטופל ושמור

אין שום סיבה שהאוטו הזה לא יגיע לאילת הוא לא כל כך ישן

חבר יקר האוטו הזה 13 שנה על הכביש, זה נראה לך לא כל כך ישן?

ורושמים " תלוי" ולא "טלוי" . אני פשוט לא מבין אנשים זה שגיאות של כיתה א'. מילה פשוטה מאוד, לא משהו מסובך.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

הכל יחסי.

האוטו של אלעד כבר 15 שנה על הכביש ורק לפני כחודשיים-שלושה צלחנו איתו את קו כפר יונה-אילת הלוך ושוב.

הרכב שלי 24 שנים על הכביש ואמנם לא הייתי נוסעת איתו עד אילת, אבל הוא עמד יפה מאוד לצד רכבים חדשים בטיול בצפון עם מועדון אלפא רומיאו ובמיוחד בעליות של בית אורן. באופן כללי הוא נוסע נהדר בלי תקלות (טפו טפו טפו).

כך שמבחינות מסוימות ניתן לומר ש-13 שנה זה לא כל כך ישן.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

באמת חברים אני לא מבין מה עשיתם מאילת כולה כמה שעות נסיעה, תחשבו בחו"ל שאנשים קונים פיאסטה שם המדינה היא פי כמה וכמה מישראל ואני בטוח שהפיאסטה נוסעת שם בלי בעיות. אתה תוכל לנסוע לאילת ולחזור בכייף עם הפיאסטה :)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

רק שלא לקחת בחשבון שהאוטו הוא יחסית ישן ויש לו הרבה קילומטראז', למרות שכל דבר יכול לקרות אפילו לאוטו חדש.

רק שהסיכוי הוא יותר גבוה במכוניות יותר ישנות.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

בכל יום יש לאנטיס 96-8 או אלמרה 95-8 או לאנסר מאותן שנים שמגיעה לאילת בלי בעיה, למה שהפיאסטה לא תגיע?

ולמישמיש - הרכב שלי בן 10 עוד חודש, נוסע ביותר אמינות מהרבה מאד מכוניות חדשות ועולה פי 2 פחות לטפל בו.

ואללה, אין הרגשה של רכב ישן.

צא מחלום הליסינגומטיות, רכב בן 10 זה לא רכב ישן, במיוחד בהנסדה של אחרי אמצע שנות ה90.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...