Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מומלץ ללכת למוסך שאפשר לסמוך עליו שיבדוק את הרכב

חשוב לבדוק דברים כמו משולשים מערכת היגוי וכ''ד

בדיקה שהעלות שלה בין 50 ל 100 שקל יכולה לעשות לך שקט נפשי לכל הטיול...

ואני לא מבין על מה כל הרעש, פעם אנשים היו נוסעים מתל אביב לאילת על כבישי עפר לא ידעו בכלל מה זה כביש אספלט

ומי שרוצה את הדוגמה הכי טובה

פיז'ו 106, שנת 93, 3 דלתות, מנוע 950 סמ''ק, ויד ראשונה מהשכרה (וזאת צרפתיה!)

עם כל הנתונים האלה שנחשבים הכי גרועים כי זה אוטו קטן עם מנוע קטן גיר 4 הילוכים ישן

כל זה והרכב נסע לכל מקום שרציתי בלי בעיות בלי תקלות תמיד התניע (עד שהלך הסטרטר)

בקיצור פשוט תענוג לחרוש איתו את הארץ, וכל מה שצריך זה גלון שמן גלון של מים ירוקים והרכב מגיע לכל מקום בלי בעיה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צ'מע קטע.

לפני כארבע שנים ירדנו לאילת כמה חברה עם 3 רכבים.

ניסאן סאני 92'

סובארו ליאונה 87' (אנוכי)

ניסאן טראנו 2002

דווקא הסאני שהייתה השמורה מבין השלושה עשתה בעייות. (התחממה, לא סחבה, התחילה לצלצל)

אם רכבך במצב טוב, מטופל וללא בעיות, אזי אין שום סיבה בעולם שתיתקע.

בנוסף, אותה סובארו עלתה לצפון (4 ימים של מרום הגולן, ראש הנקרה, מטולה, כנרת וכו') מהדרום ולא עשתה שום בעיה.

וודא שהטיפול האחרון נעשה בזמן ושהטפול הקרוב יותר מ-1000 ק"מ. אם פחות מזה, הקדם טיפול וסע לשלום.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

רק רציתי לעדכן שרק לפני שלושה ימים החלטתי לקחת את אשתי ונסעו לאילת ...עם הפיאסטה בשעה 15:30 יצאנו מתל אביב ,עצרנו בדימונה לאכול , כשהגענו לאיזור ים המלח היה כבר החשיך ובכביש הערבה היה כבר חושך מוחלט למזלנו הייתה רוח לא נגד הכיוון כך שהנסיעה הייתה קלה יחסית והנסיעה בחושך הייתה לא נעימה . הגענו לאילת .

הדרך חזור : יצאנו בערך בשעה 14:00 מאילת לכביש הערבה כאשר הרוח הייתה נגדית וחזקה עשינו עצירה במקדולנד לשירותים כשחזרו למכונית פתאום אני רואה בצמיג האחורי שמאלי בורג בתוך הצמיג אבל לא הייתה ירידה באוויר, חשבתי שזה לא נורא אבל בהמשך התברר שזה כן היה נורא במיוחד בגלל שלא היה לי צמיג חליפי , המשכנו לנסוע ובערך העין יהב עצרתי למלא אוויר ואז שמעתי שכל האוויר יוצא מהצמיג , גם הפסט לא עזר, מילאתי אוויר בכל זאת עד שהתמלא והמשכתי לנסוע עד שכל האוויר ירד לגמרי כאשר אנחנו נמצאים באמצע הערבה בשוליים בחושך מוחלט רועדים מקור וללא מים ,מרוב יאוש הסתכלתי לשמיים וראיתי המון המון כוכבים , אשתי אומרת לי איך לא לקחת גלגל נוסף , התקשרתי לגרר של החברת ביטוח , המוקדנית אומרת לי שפנצ'רים זה לא כלול בשירות ואם אני רוצה שירות זה יעלה לי 700 שקל ...עד דימונה . אמרתי לה לא צריך .

פתאום ניזכרתי שיש לי קרוב משפחה שיש בגרמניה שיש לו חבר שגר בערבה והוא גם מוסכניק , התקשרתי אליו והוא לא היסס והוא מומחה למכוניות פורד הסברתי לו מה המצב והוא בא כעבור שעה עם צמיג 13 (155/70) החליף לי הצמיג , אשתי אמרה לו שהוא מלאך ואני לא האמנתי שיש לי כזה מזל אפילו לא רצה לקחת כסף , ישר המשכנו לכיוון תל אביב , מבחינה מכנית הכל היה נהדר גם את העליות של ים המלח , מה שבטוח בפעם הבאה אני לוקח חלופי .

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

טוב שזה הסתדר לך!

רק בשביל להבהיר לכולם, הבעיה היחידה שלך הייתה קשורה לצמיג ולא לאמינות של הרכב שלך.

לפיכך, אפשר לחזור לשרשור הזה כל פעם שמישהו אומר שטות כמו "אפשר לרדת עם פיאסטה לאילת?".

פורסם

מה שמשעשע אותי הוא ששואלים על עמידות רכב ישן בנסיעה ארוכה (יחסית לתנאי הארץ) בשיא הקיץ, ובסוף נוסעים באחד הימים היותר קרים בשנה.

ברכב תקין - אין טיפת הבדל, אבל מכיוון שאני לא יודע מה רמת התחזוקה של האוטו שלך, לא הייתי ממהר להקיש לגבי נסיעה דומה באמצע הקיץ.

פורסם

טיפול כל 5000 אלף החלפת שמן 20/50 ופילטר שמן , אני חושב שבתוך העיר המכונית יותר מתאמצת רק מה שמפחיד זה העליות של סדום , גם מאוד חסכנית עושה בערך 17 מחוץ לעיר.

פורסם

רק תגיד להדיוט כמוני, איך בכלל הצמיג החלופי יוצא מהאוטו?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הייתה לנו פיאסטה 95 נסענו 3פעמים לאילת היינו יד1 ורכב שמור.

אם הרכב שמור ומטופל בה אפשר לנסוע.והכל היה ביסדר.

פורסם

בוא נגיד כזה דבר הרכב שלך יהיה האחרון שייתקע בדרך לאילת במידה ומערכת הקרור שלו תקינה. מה שכן יותר אנושי לסוע מרחק גדול עם רכב בעל מנוע בריא יותר

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

תעזרו לי להחליט- אני רוצה לנסוע בחג לאילת יש לי שתי מכוניות במה עדיף לנסוע? בשרייד 1000 סמ"ק ידנית מודל 93 עם מזגן או בפיאסטה 97 ללא מזגן עליי לציין שאני אסע עם המשפחה כלומר עם אישתי ושלושה ילדים . לפני שנה היה ברשותי אונו 70 מודל 94 שביצע את הנסיעה בצורה זריזה למדיי אבל לא נוחה. מה דעתכם?

פורסם

נ,ב

למי שמבין באופנועים-חבר נסע איתנו באותה נסיעה עם סוזוקי GS שנת 88. והוא נסע כמו גדול וזה עוד מנוע עם קירור אוויר,

אבל GS יש רק משנת 89... :lol:

עדי.

פורסם

GS יש כבר הרבה לפני 89'

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

יהיה נורא חם בלי מזגן ולילדים יהיה נורא קשה ,מילא בחורף אבל עכשיו מאוד חום .

חזרנו מים המלח לפני שבוע וחצי עם הפיאסטה (עם האישה והילדים) היה נורא נעים עם המזגן .

או שתתקן לפיאסטה את המזגן אולי רק חסר גז עדיף מהשרייד , אצלי רק היה חסר גז ולאחר המילוי זה היה כמו מקפיא

פורסם

אפשר ב350 ש"ח לשכור פיאט פונטו חדשה לשלושה ימים.

זה עדיף פי מאה על לנסוע ברכבים ישנים וקטנים כאלו.

אני הייתי משקיע בזה בשביל נוחות. אין סיבה לסבול בדרך, אולי לסבול מתקלות וגם להגיע עם כאבי גב בגלל נסיעה כזו.

אם יש לך 3 ילדים, חוס עליהם ושכור רכב אחר.

• תוכן חדש...