Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נסעתי עם עוד 4 חברים לאילת עם הפיאסטה 95 של אחותי.

הפיאסטה לא התלוננה פעם אחת במהלך הנסיעה :-)

אני לא יודע באיזה מצב מכני הפיאסטה שלך, אבל אם היא במצב טוב אתה יכול להיות רגוע.

מגאן 265

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
באמת חברים אני לא מבין מה עשיתם מאילת כולה כמה שעות נסיעה, תחשבו בחו"ל שאנשים קונים פיאסטה שם המדינה היא פי כמה וכמה מישראל ואני בטוח שהפיאסטה נוסעת שם בלי בעיות. אתה תוכל לנסוע לאילת ולחזור בכייף עם הפיאסטה :)

צודק! רק כמו שאמרו פה תכין את עצמך עם כמה כלים, מים ושמן ותהיה מסודר ובראש שקט.

פורסם

כל שנה יש שרשור כזה, והוא כל פעם הורג אותי מחדש.

בחייאת, אנשים נסעו לאילת ובחזרה גם בשנות ה-60!

אוטו זה בשביל לנסוע, כאילו דה. 13 שנים זאת בדיחה.

סתם כדי שיהיה קל או נעים יותר בחום המדברי,

מומלץ לנסוע בשעת בוקר מאוד-מאוד מוקדמת, או בערב/לילה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ומה אתם אומרים על פג'ו 205 שנת 88 מנוע 1400??

תגיע או לא תגיע

לפי דעתי האוטו במצה טוב...ויכול להגיע.

מה אתם אומרים?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם
כל שנה יש שרשור כזה, והוא כל פעם הורג אותי מחדש.

בחייאת, אנשים נסעו לאילת ובחזרה גם בשנות ה-60!

אוטו זה בשביל לנסוע, כאילו דה. 13 שנים זאת בדיחה.

סתם כדי שיהיה קל או נעים יותר בחום המדברי,

מומלץ לנסוע בשעת בוקר מאוד-מאוד מוקדמת, או בערב/לילה.

נכון אבל אל תשכח מדובר במקום הכי נמוך בעולם , רק בטירול באוסטריה ראיתי עליות כאלו

ולשטוטית את יודעת זה שקניתי ממנו את המכונית הוא מכפר יונה....

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

רוצה לנסוע עם הפיאסטה (1995) לאילת , למה כולם מזהירים ?

כולם מזהירים אותך מאילת, כי חם שם, ועכשיו העיר מוצפת בתיכוניסטים ערסים מכל הארץ. זאת הסיבה לאזהרות מאילת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שמע, אם בשנות ה 80 נסענו עם פורד ברנדה עד שארם אז פיאסטה 95 לא תגיע לאילת?

אם תסע במהירות סבירה שלא תאמץ יותר מדי את המנוע אין סיבה לדאגה, הדאגה היחידה יכולה להיות הסיכוי להתקע באמצע כביש הערבה ולשלם כמה מאות שקלים על גרר.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
כולם מזהירים אותך מאילת, כי חם שם, ועכשיו העיר מוצפת בתיכוניסטים ערסים מכל הארץ. זאת הסיבה לאזהרות מאילת.

:-):-):-)

פורסם

הנסיעה בפקקי ת"א והמרכז הרבה יותר בעייתית לרכב מאשר נסיעה לאילת.

אם אתה יודע שרכבך מטופל כהלכה - אתה לא צריך להיות מודאג יותר מאשר בנסיעה עירונית.

אם רכבך יתקע באיילון ממילא תזמין גרר, כך שזה לא ממש משנה. לכל היותר תזדקק לשירותי מוסך באילת. תתנחם בזה ששם זה יכול לעלות פחות כי אין מע"מ. (מצד שני יכולים לקרוע אותך במחיר כי אין לך ברירה).

חופשה נעימה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם חברים שלי נסעו על ג'אסטי (92-93) מחיפה עד אילת וחזרה בלי בעיות אני לא רואה שום סיבה שלא תגיע,

שוב תלוי ברכב כמובן אם הכל תקין לא חושב שיהיו בעיות.

פורסם
הנסיעה בפקקי ת"א והמרכז הרבה יותר בעייתית לרכב מאשר נסיעה לאילת.

אם אתה יודע שרכבך מטופל כהלכה - אתה לא צריך להיות מודאג יותר מאשר בנסיעה עירונית.

אם רכבך יתקע באיילון ממילא תזמין גרר, כך שזה לא ממש משנה. לכל היותר תזדקק לשירותי מוסך באילת. תתנחם בזה ששם זה יכול לעלות פחות כי אין מע"מ. (מצד שני יכולים לקרוע אותך במחיר כי אין לך ברירה).

חופשה נעימה.

.

זה בסדר יש ביטוח גרירה של שגריר ... המכונית עשתה טיפול עכשיו , אני יודע גם שנסיעות ארוכות עם סל"ד גבוה מוציא את כל הפיח שמצטבר על המנוע

פורסם

אני לא מבין את את מבחן "מגיעה לאילת?" שעושים לרכבים, מה אנשים חושבים כאילו הרכב מגיע לקילומטר ה100 עוצר ואומר "זהו! אני לא עובר יותר מהקו הזה תזמין גרר!".

כל אוטו לא משנה באיזה גיל ומאיזה ארץ יצור, אם הוא לא מתחמם בעיר, לא דולקות לו אף נורות אין סיבה שלא ינסע כמה מאות קלומטרים ללא עצירה.

בקשר למכוניות "ישנות" וחדשות, אם ערימת פלסטיקים על המנוע, ובידוד רעשים גורם לכם לביטחון אז שיבושם לכם, כי המנועים הם אותם המנועים והשמן שזורם זה אותו השמן, רכב מטופל בן 20 ינסע בביטחון כמו רכב מטופל בן 5, אין שום הבדל.

• אחראי פורום
פורסם

יש פה איזה אידיוט אחד שירד לאילת עם איטלקייה בת 25 וחזר בשלום לספר על זה.

ובעליות של סדום אפילו נתן בראש לכמה רכבים חדשים.

הכל אפשרי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

רק להוסיף משהו קטן למרות שכבר אמרו לך הכול, לשם הידיעה, לפני חודש, אני ועוד 4 חברים, בתוך מאזדה 323 שנת 92(!!) עם 243 אלף קילומטר על השעון נסענו לאילת והרכב נסע וגם חזר כמו גדול, פשוט לא לנסוע במהירות, את העליות תעלה לאט וכמו שאמרו תיסע גם בשעות סבירות ולא שיא החום, אתה תגיע כמו גדול כול עוד הרכב שלך במצב מכני טוב,

כמו שכבר אמרו פה, בחו"ל רכבים נוסעים מרחקים אסטרונומים בלי למצמץ, ועם רכבים בדיוק כמו פה, אז תאמין לי שלהגיע לאילת שזה סך הכול 800 ק"מ בערך הלוך חזור כול רכב במצב מטופל וטוב יכול,

נ,ב

למי שמבין באופנועים-חבר נסע איתנו באותה נסיעה עם סוזוקי GS שנת 88. והוא נסע כמו גדול וזה עוד מנוע עם קירור אוויר,

פורסם

יש לי פיאסטה שנת 89, מנוע 1.1 4 הילוכים. נסעתי לחופשה לאילת וחזרתי עם אותה מכונית. מאז המשכתי לנסוע ללא שום בעיות.

זה לא משנה איזה רכב יש לך, אם אתה יודע מה מצבו וטיפלת בו כמו שצריך, אתה יכול לנסוע בשקט. :idea:

• תוכן חדש...