Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו, נגמרה הפגרה ובסוף השבוע הקרוב אנחנו חוזרים לחצי השני של העונה, אליפות העולם בראלי .

החזרה היא בפול-גז עם הראלי הכי מהיר שיש , ראלי פינלנד וממש לפני שמתחילים הנה תזכורת לרגע היסטורי משנת 1990 .

תהנו

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמנם על אש קטנה אבל -

סבסטיאן לואב חוזר רעב מהפגרה ו"מת" לנצח בראלי פינלנד , אבל לא בכל מחיר.... ודיויד ריצ'ארדס, הבוס של סובארו אומר כי הקבוצה שלו מוכנה לאתגר ומסוגלת לנצח בפינלנד .

ב סוזוקי לעומת זאת מציגים מכונית חדשה ורק מקווים לסיים את הראלי בשלום .

יהיה מעניין

דובי

פורסם

חברים...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

הגיע זמן ההימורים...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

הפעם הניצחון פתוח כמעט לכולם

מי זה יהיה?

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

דובי

אחרי שתצא מההלם,שים כסף בקופה, לטבלה בחוץ!!

הסתערות "בחמת זעם" של אלוף העולם בפינלנד,מוליך את האירוע

אם מישהו ניסה להשוות את הירבונן ללואב מבחינת נהג, יתאכזב לשמוע שהסקנדינבי מכסימום שהצליח בשלב זה

זה להגיע בזמן זהה בסטייג' 3 לצרפתי.

דובי אתה לוקח

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

דובי חדד את ההודעות שלך חחח יום ראשון של התחרות הנורבגים בראש.

1. פטר 2.03

2.הניג 2.03.2

3.לואב 2.04.2

4.גליי 2.04.3

אנדראס מיקלסון נמצא במקום החמישי כרגע עם 2.05.4

תחזיקו את המכנסים למעלה חברה יהיה מעניין זלמן

פורסם

מר בוגימן

אתה בעניין אימנזייה?

סטייג' 5

לואב מגדיל את הפער ל6.6 על הירבונן ,אתה חי מאתמול.

אני חייב נקמה מתרגיל פורד\טורקיה.

מפתיע כרגע אאבה,

סוברו בשלב זה חזרו לימי האמפרזה N12 (הישנה)

סולברג? נו מה יהיה?

מירוצי מכוניות

פורסם

כן, לאטבלה משלם, כמעט כרגיל העונה את מחיר חוסר הניסיון שלו ומתרסק שוב, במזל לא קרה כלום לנווט ולו, רק הרכב ניזוק מלפנים. לא נורא, יש שנה הבאה.

הירבונן מזנק ראשון בינתיים ולואב מנצח את הקטעים ופותח פער, לא גדול מדי, מה שאומר שאולי הירבונן שולט בקצב ומחר, אם לא יהיו משחקי טקטיקה לואב יהיה זה שיזנק ראשון והירבונן יתפוס את ההובלה. אבל נצטרך לחכות בסבלנות.

ההפרש כרגע 6 שנ' וקצת, הפרש זניח לחלוטין.

דובי

פורסם

שבת שלום מותח כנראה !

SS-10 -לאוב מוביל ב-13 שנ' וזה קצת מדאיג אותי , מקווה שיוכל לשמור על קצב נגד כל השועלים הסקאנדינבים,

יהיה קשה , אני צופה תחרות מרתקת עד הקמ' האחרון !!

מישל

• תוכן חדש...