Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם בעבר בפינלנד פסלנו יתרון של מזנק 2 בגלל האדמה הקפואה והמהודקת שנותנת יתרון אספלט,הרי שהפעם בפינלנד האדמה בסטייג'ים מסויימים תחוחה,לכן לואב שיזנק ראשון מחר היתרון שצבר היום זניח.

לואב יצטרך להעזר גם באלילת המזל.

שימו לב להניג סולברג,אף אחד לא ציפה למיקום הנוכחי שלו,מיקלסון,הלהיט החם של השנים העתידות לבוא,וכמובן שוב הכשלון החלקי של סורדו שאינו מצליח לשמור על גבו של לואב.

יהיה מעניין.

מירוצי מכוניות

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקטר הצרפתי לא עוצר בתחנה וממשיך בקצב נהדר להגדיל את הפער מהירבונן בבוקר שבת ואנחנו כבר בקטע ה-14, אבל מה ששמתי לב אליו, שוב, לאחר שראיתי פעמיים את הסיקור ביורוספורט הוא שכל המכוניות שקופצות להן בפינלנד נוחתות ברכות, בדרך כלל קודם החלק האחורי קודם לכן ומיד הקדמי והמכוניות ממשיכות הלאה.

צמד המכוניות היחידות שאצלן זה לא כך הן...הסובארו של סולברג ואטקינסון, שם החלק הקדמי וכנראה הכבד משמעותית מנחית את המכוניות במין התרסקות מוזרה על האף ואז הן ממשיכות בנסיעה .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

מצטער שרק עכשיו התעוררתי...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

דני, מישל ...

היתכן ותהיה פה הסטוריה?

אנחנו צריכים לנקום את ראלי טורקיה ואין מקום יותר טוב מפינלנד...

מה שנקרא "בחצר האחורית שלהם".

מכל מה שקרה עד עכשיו ניתן להבין שיש לנו עתיד יפה בראלי עם כל הנהגים הצעירים והמוכשרים: לטבלה, אבה, מיקלסון וכו'

אבל כרגע הם "מפנים את הדרך" למאסטרו האחד והיחיד :twisted:, מה שנקרא "צעירים, זוזו הצידה".

טננבאום, יש לך מזל שאני מת עליך :-P (דרך אגב, שמתם לב שהוא כבר לא צנון כמו פעם?)

יהיה מעניין עד סוף העונה

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

הקרב צמוד ומורט עצבים !!

המאסטרו נרדף ולא יכול לפתוח פער מבטיח , וזה מתחיל להדאיג , כך שלי נראה שבסוף היום של מחר המאסטרו יסתפק בניצחון דחוק של שנייה ועוד משהו !!:shock::shock:

מישל

פורסם

הפער בין לואב להירבונן צומח ל-18 שניות בגלל תקלה בהנד-ברייק של הפיני וכנראה שהסיפור גמור בסוף היום השני .

כדאי לכם להסתכל על הסרטון שמצורף - גאלי והירבונן החליפו ביניהם את ה-NOTES...

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

קשה לי להתאפק עם השמחה...

זה הולך להיות נצחון מוחץ! בחצר האחורית של הפינים!

אני מקווה שלואב לא מאמין באמונות תפלות ישראליות...

ולמזלינו ראוטנבך לא משתתף אז אין מי שיכנס בו מחוץ לסטייג'ים :-P

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

אין ספק, מירוץ דיי מותח.....

נראה לי יש מנצח ברור אבל זה מוקדם להגיד.:wink:

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

הנקמה הושלמה במלואה

מעניין עכשיו לראות שוב את הקפיצות המגוחכות של נהגי ומנהלי קבוצת פורד לאחר התרגיל המסריח בתורכיה.

גרמניה הבאה בתור

דני לוי

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...