Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לקחת רכב מהעבודה בליסינג (קבוצה 2).

רציתי לשאול איזה דגמים חדשים או "מתחדשים" אמורים להכנס לקבוצה 2 בזמן הקרוב.

במילים אחרות, רציתי להתיעץ איתכם האם כדאי לקחת בשלב זה מהליסינג רכב לא חדש לתקופת ביניים עד שיכנסו דגמים חדשים לקבוצה - או שכדאי לקחת כבר רכב חדש וזהו.

אם רכב חדש, אני כנראה יקח מגאן, למרות האבזור הדל שלה.

בהקשר זה - הם אתם יודעים עם בזמן הקרוב אמורה רמת האבזור בדגם זה להשתנות בדגמי הליסינג, או שעם המודל הזה לא יעשו כבר כלום עד שיעברו למודל המחודש (שיהיה בכלל בקבוצה 2?)

פורסם

המגאן החדשה אמורה להיות מוצגת בתערוכת פאריז בחודש אוקטובר ולהערכתי תתחיל להמכר בארץ לפחות חצי שנה אח"כ, כלומר באמצע 2009. ממה שאני יודע המגאנים מדגם "ביזנס" ששוחררו מקרסו בחודשים האחרונים מגיעים עם פגושים ופסי קישוט בצבע הרכב, לא ידוע לי על שיפורים נוספים.

• תוכן חדש...