Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה,

נמאס לי מזה שהרכב שלי מקרר רק כשאני שוטף את המעבה במים , ואח"כ הקירור שלו יורד,

הגעתי למסקנה שצריך להחליף את המעבה, מה גם שהצינורות שנכנסים לפיטר (הדקים) חמים מאוד,

המעבה שלי נראה לא משהו בכלל למרות ששטפתי אותו עם חומר לשטיפת מנוע ועם עוד חומר אחר,

כמה אמור לעלות מעבה מזגן מתאים חלופי, לא מקורי ,הכי זול? (כמובן שיעשה את העבודה)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז ככה יום שישי האחרון החלטתי שזהו , היום זה היום הגדול שבו אני מסדר סופית את המזגן .

נסעתי למזגניסט וביקשתי ממנו להחליף את הפילטר, הוא החליף לאחד אחר עשה וואקום (הרבה זמן) והכניס שמן וגז ,

המזגן עובד יותר טוב,

מה גם שהפילטר הישן היה כבד מאוד יחסית לחדש , והוא אמר לי זה בגלל שהוא סתום עם שבבים מהמערכת מהמדחס או משהו כזה,

חבל שמתי שהחלפתי מדחס לא החלפתי גם פלטר , לא היה לי מושג , אז לא היתי מבין גדול (לא שעכשיו אני כן ) אבל עדיין.

שאלה אחרת, אני מבקש המלצה לצבע תכלת שאפשר לצבוע עליו ישירות על חלודה, מישהו מכיר סוג כזה של צבע ?

אני מתכוון לצבע מיוחד שצובעים על חלודה ולא סתם צבע יסוד רגיל. וצבע איכותי שחלודה לא תצוץ לי עליו באמצע החורף.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...