Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתעניין ברכב לאמא שלי שנוסעת כל יום בין 50 ל70 קילומטר וצריכה רכב יחסית חסכוני

היום היא נוהגת על רנו סניק 1.6 2002 שצריכת הדלק שלו בסדר (10\1) אבל מחפשים רכב חסכוני יותר.

מחפשים מנוע קטן יותר, אוטומט, בנזין או דיזל, לא חזק או מהיר במיוחד.

באמצע השבוע היא נוהגת לבד אבל בסופי שבוע הרכב נוסע אם הילדים כך שצריך שיהיה קצת מקום

עשינו נסיעות מבחן על הI30 שהייתה גדולה, על הB3 שהייתה לא מעניינת ובסוף החלטנו על המאזדה 2.

האם מישהו ממליץ על רכב אחר או ללכת על המאזדה

בכתבות שקראתי פה כתוב שהוא לא חסכוני כמו שהוא נשמע

שלום

הגענו לשלוש האופציות האחרונות.

חשוב לציין שהרכב שיש לנו כרגע הוא רנו סניק שהחלטנו לתת בטרייד-אין

ואני מקווה שרנו וניסאן (שתיהם סוכנות קרסו) יתנו לנו מחיר טוב יותר.

בהתחלה חשבנו על מאזדה 2 ויונדאי 30 אבל ממה שכתבו לי פה הם לא מתאימות למה שאנחנו מחפשים.

אנחנו חברי חב"ר ומקבלים את הקליאו והמיקרה באותו מחיר כמו הפונטו שזה 95,000 ש"ח

ממה שקראתי לקליאו יש מנוע 1.6 כמה של המאגן שהוא יחסית מיושן ואולי חזק מידי ובזבזני מידי למה שאנחנו מחפשים

הגראנד פונטו הוא אוטו מאוד מעניין לפני מה שכותבים פה ומאוד חסכוני בדלק השאלה היא האם

שווה לותר אל כמה אלפי השקלים שנקבל בטרייד אין בקרסו

ואחרונה שנראת הכי מתאימה היא הניסאן מיקרה אם מנוע קטן 1.4 ולא חזק-88 כ"ס , רק שנראת קצת משעמת מבפנים ומבחוץ

תודה

גלעד

• תוכן חדש...