Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אפשרות כזאת לחבר שתי מגברים על סאב אחד של שתי סלילים?

והאם ישמעו יותר חזק ?נגיד אם 284 RMS או שתיים שיחברו לשתי סלילים ואז זה יהיה 284 לכל זוג סליל

BMW Z4 2008 ידנית!:twisted:

מאפס למאה בחמש שניות

פורסם

בלתי אפשרי!

אתה יכול לחבר שני מגברים אבל שתיים לא :)

שני מגברים זהים לחלוטין אשר מקבלים את אותו אות בדיוק במונו.

תעשה קצת חיפוש בפורום.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

נשמע שאתה מתאר את ה 75.4 יש לו ארבעה ערוצים - כלומר שני ערוצים שמגושרים לעוצמה שרשמת, על איך לחבר סאב בעל שני סלילים (עם התנגדות 4 אוהם במקרה זה) דובר רבות בפורום.

בשיפוצים

פורסם

חיפשתי מצאתי תרד אחד אבל לא בדיוק הבנתי,

אני יכול לחבר מגבר מגושר לסליל אחד ,ולסליל השני אותו מגבר מגושר?

מאפס למאה בחמש שניות

פורסם

אם אני זוכר נכון אי אפשר לחבר את הJBL בשני גישורים

אלא בגישור בודד (תחת הסימון BRIDGE)

אשמח אם יתקנו אותי

בכללי יש חיבור טורי וחיבור מקבילי - חפש בFAQ בתחילת העמוד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אני התכוונתי אם שתי מגברים (75.4) לא אם אחד, לחבר שתי מגברים כאלה לכל סליל אבל כל מגבר יהיה מגושר

מאפס למאה בחמש שניות

פורסם

אתה יכול לחבר שני גישורים מאותו המגבר, בהנחה ששני הסלילים הם 4 אוהם התנגדות.

לגבי איך לכוון את שני הערוצים המגושרים:

*לוודא ששני הערוצים המגושרים, חתוכים על אותו התדר (עדיף מאוד דרך הHU או קרוס חיצוני ולא דרך המגבר)

*במגבר הנ"ל כאשר מגבירים במונו, מספיקה כניסת RCA אחת לכל זוג ערוצים, כאשר מעבירים את הבורר למצב מונו, לכן אין צורך במפצל או שני זוגות ערוצים אלא זוג RCA בודד שכל אחד מהערוצים ילך לערוץ מגושר.

*חיבור ערוץ מגושר אחד לסליל אחד, ולכוון אותו כאילו מדובר בסאב נפרד, שוב אני מדגיש, כאשר הגישור השני לא מחובר לסליל השני.

*כאשר סיימת לכוון את הסליל הראשון כמו שצריך, לכבות את המערכת, לחבר את הסליל השני בפאזה הפוכה לסליל הראשון, ואז מגיין אפס בווליום בינוני במערכת, להתחיל להגביר בעדינות את הגיין בגישור השני, עד אשר הממברנה של הסאב עומדת יציבה, כלומר העוצמות מאוזנות והפוכות בכיוונן.

*לכבות את המערכת, להפוך את הפאזה של הגישור השני.

בשיפוצים

פורסם

תודה רבה על ההסבר המפורט ,אז אני צריך שכל סליל יהיה 4 האום נכון?

וכמה הספק יקבל הסאב? 568 RMS?

284 כפול שתיים?

מאפס למאה בחמש שניות

• תוכן חדש...