Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם מדובר רק בחשד אבל החשד די כבר לפחות ממה שניתן להבין מהחקירה.

לדעתי חברי הפורום צריכים לדעת אם מי יש להם עסק , ומכיוון ששופט התיר לפרסם שמו ופרטיו כנראה שמדובר בחשדות מעבר למידת הסביר.רק בימים האחרונים התירו לפרסם את זה.

הנה לינק http://news.walla.co.il/?w=//1314841

** אוחדו שני שרשורים שדנו באותו הנושא. הנהלת הפורום. **

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גועל נפש

חלאת אדם בהתגלמותו!!

בתור חובב פיג'ו שקנה המון חלקים במהלך השנים אצל בעל העסק הפדופיל

אני מודיע בזאת שרגלי לא תדרוך לעולם בעסק המחליא הזה שמממן את מסעות האונס של הקטינות!!!

אני מקווה שחברי הפורום יסכימו איתי ולא יתנו את כספם לאדם שכזה!

אין מילים נוספות להוסיף!

שחר

פורסם

ז'אן חלפים ברחוב המסגר.

בתוא אישה אני לא יכולה לתאר אפילו את מידת הגועל שאני מרגישה כשאני קוראת על דברים כאלה. אפילו אם חלק מהדברים בוצעו בהסכמה זה פשוט מחריד.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
ז'אן חלפים ברחוב המסגר.

בתוא אישה אני לא יכולה לתאר אפילו את מידת הגועל שאני מרגישה כשאני קוראת על דברים כאלה. אפילו אם חלק מהדברים בוצעו בהסכמה זה פשוט מחריד.

תרשי לי תיקון קטן.

כל אדם, ללא קשר למינו צריך להרגיש נורא, שאחד כזה הסתובב בינינו במשך 50 שנה.

פורסם

כאן אני בספק, מפני שנסיון העבר מלמד אחרת.

יקבל 5-6 שנים, בניכוי שליש עוד 3-4 שנים בחוץ.

וזאת קטסטרופה גדולה יותר ,מעצם הפשע...

פורסם

ברגעים כאלה אני חושבת שצריך להנהיג במדינה עונש סירוס (כימי, לא כימי - לא אכפת לי) על עבירות מין.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

חלאה רצינית!

זכורים לי סיפורים על זה שהוא מתחיל עם כל בחורה שמגיעה לחנות בערך (ואולי הוא בכלל נשוי)...

אבל לא תיארתי לעצמי שמדובר על סוטה שאונס קטינות.

מגיע לו להינמק בכלא עד סוף החיים.

- - -------[Fireball]------ - -

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...