Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני אשמח לעזרה

הבעיה שלי היא כזו

יש לי סיאט קורדובה שנת 94 והיא נכבית לי באמצע נסיעה גם במהירויות ממש גבוהות(זה לא קורה הרבה)

וגם מדי פעם כשאני מכניס את המצמד ועוד משהו הטורים לעיתים משתוללים אבל יותר מזה מד המהירות כמעט באופן קבוע לא יציב בגדול אני יודע שזה לא פילטר כזה או אחר כי החלפתי וגם מזרקי דלק החלפתי לאחרונה

ביקרתי במוסך מורשה של פוולקסווגן והם טוענים שאני צריך להחליף יחידת מונו(אם אני לא טועה זה נקרא גם יחידת הזרקה)

בכל אופן לא הייתה להם יחידת מונו ואני תוהה לעצמי אם זה מה שבאמת יפתור את הבעיה

אני אשמח לשמוע הצעות וגם הפניות למקום שיידע ויוכל לטפל בבעיה

תודה מראש אריק

פורסם

לפותח השרשור שלום,

1. קרא בבקשה את כללי הפורום.
  2. פתח את השרשור בפורום המיועד לו.
  3. תן כותרת עניינית.
  4. השתמש בשפה תקנית, ופסק את משפטיך כנדרש, כך שגם הקוראים יבינו על מה אתה מדבר, ולא רק אתה.
  5. איחלתי לחייל בהצלחה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...