Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כול רציתי להגיד תודה. לכול מי שעזר לי בשאלות הקודמות שלי בקשר לקנייה של של הטנדר.

קניתי טנדר חבל על הזמן במצב טוב בלי חלודה ושאר מזיקים

יש מספר קטן של בעיות שמציקות לי שאשמח עם תעזרו לי

מד הדלק מזייף לפחות ככה ניראה לי רציתי לדבר ממה זה יכול להיות? ועם זה בעיה לתקן את זה?.

2)משענת יד לא כול כך שלמה וזזה מצד לצד איפה אני יכול להשיג משענת יד מתאימה בזול?

3)אני מחפש כיסוי (פלסטיק)של המנורה בפנים (בגג) עם למישהו יש ספייר אוו יכול לעזור לי להשיג אז תודה

(חיפשתי בכמה פירקיות ולא היה)

4)אני מעונין לצבוע את הארגז מאחורה כי התקלף שם הצבע למישהו יש רעיון איך אני יכול לצבוע מבלי ללכת למשהו מקצועי שיעלה הרבה כסף וסתם בלי טעם כי בכול זאת זה רכב של עבודה? (ספרי למשל..)

וזהו תודה מראש לכולם

:-)

פורסם

בקשר לצבע, תשפשף את המקום ותצבע שלוש שכבות עם צבע יסוד לבן, לא אמורה לצוץ לך חלודה במקום הזה אח"כ.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

מהיכן אתה בארץ?

יש לי מספרי טל של כמה פירוקיות באזור נהריה,

לגבי זיוף המצוף, מה בדיוק הבעיה? אתה מתכוון שהו לא מדוייק ?

פורסם

אוקי אז ככה בנוגע לצבע

אשמח עם תרחיב בנושא!

ואני מאיזור המרכז והיתי כבר בפרקיות בחולון

ומד הדלק פעם מראה ככה ואחר זה י ככה

בקיצר מזייף

תודה

פורסם

תקלת מד הדלק כנראה נובעת ממצוף מיכל הדלק והמקום לתקן זאת זה במכוני ספידומטרים ולהלן שניים מקצועיים :

1. www.speedometer.co.il

2. www.avo-spd.co.il

חלקים משומשים, ברר טלפונית בפרוקית הרכב "היפר חלף" שברח' נחשון 17 א.ת סגולה פ"ת, טל' 03-9319707.

תתחדש על המכונית.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

היי ותתחדש על הרכב, אכן רכב מצויין גם לעבודה וגם לפנאי! (אני קצת משוחד)

לגבי מנורת הגג, חפשתי קצת באיביי וחיפושי עלו בתוהו, מה שכן אני זוכר שבאחד מביקורי האחרונים באוטו דיפו (לצורכי שמן מנוע בלבד) ראיתי בית מנורה חליפי אשר מתאים בגודל למנורה בגג (העגולה), עם קצת עבודת התאמה תראה בסדר גמור.

לגבי הצבע בארגז, אם באמת לא אכפת לך מרמת הגימור הייתי מציע לך לצבוע כמו שהכנתי את התומ"ת שלי בזמנו למסדרי מג"ד,

שפשוף וניקוי כל הלכלוך והחלודה מרצפת הרכב ע"י סקוטצ' ושמן או סולר, ייבוש, אזורים אשר היו נגועים בחלודה למרוח בממיר חלודה ולתת לו להתייבש כמה שעות טובות, אחר כך לקחת מסקנטייפ נייר מהסוג הלבן-בז' שמשמש לתיחום שטחים בצביעה ביתית של קירות ואפילו תיחום לצביעת רכב בצורה ישרה ונקייה, צביעה עם מברשת את רצפת הרכב בשני שכבות לפחות של צבע למתכת בצבע לבן או כל צבע שבא לך, המתנה של חצי שעה שעה בין שכבה לשכבה, אם אתה צובע בצבע אחר מהתבע המקורי, עשה יותר משתי שכבות. המתן לייבוש סופי, אפילו תשאיר את המסקינג טייפ עד לייבוש סופי של הצבע יום יומיים ואז תוריד, התוצאה אמורה להיות טובה ביותר אם תקפיד על צביעה בשכבות דקות של צבע והמתנה לייבוש בין אחת לשנייה.

ד"א, יש להסיר את פקקי הניקוז בארגז כמובן לפני הצביעה.

בהצלחה!

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...