Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני הולך לקחת רכב ליסינג רנו מגאן 2008, אני רוצה לשים בו רמקולים נורמליים מקדימה ומאחורה.

ממה שראיתי אז הגודל הוא 5.25" מדימה ומאחורה, אבל נתקלתי כאן בפורופ בהרבה הודעות של אנשים שאומרים שברכב הזה למצוא רמקולים מתאימים זה מאד בעייתי וצריך לחתוך כל מיני דברים.

אקיצר, יש בעיה או אין בעיה?

פורסם

כן יש בעיה מאוד רצינית, החור שמה אכן מתאים ל 5.25 אינץ', הבעיה היא אחרת, העומק ממש לא מספיק ואתה צריך לחתוך בפלסטיקים. בפנים יש הגנה נגד כניסת מים לדלת, אם אתה מוריד את החתיכת פלסטיק הזו, אז מתי שירד גשם, יכנס מים לדלת.

לא הייתי ממליץ לך להתעסק עם זה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

אז מה עושים? לא מתקינים רמקולים??

אני לא חושב שייתנו לחתוך חלקים מרכב שהוא לא שלי ואני גם לא רוצה לעשות משהו כזה....

אין רמקולים שמתאימים?? עדיף קומפוננטים כמובן...

פורסם

מקדימה כפי שאתה יודע יש 5.25 אם אתה רוצה רמקול שייכנס לך שם בלי בעיה אז רק רמקול "רגיל" (לא קומפ') של פיוניר וכ'ו..

אם אתה רוצה קומפוננט (מה שלדעתי מבחינת איכות הרבה יותר טוב ) תצטרך לחתוך בתוך הדלת את הכיפה הזאת שיש שם.

הכיפה הזאת משמשת כמגן ממים.... יש כאלו שחתכו ונכנס להם מים ובלאגן ויש כאלה שעבו על המכוניות שלהם חורפים שלמים וכלום.

אז זאת ההחלטה שלך!

יש גם סט קומפוננט של פיוניר מיוחד לרנו שנכנס שם גם בלי בעיה מיוצר במיוחד עבור האוטו.... אבל אני לא יודע כמה הוא איכותי ושווה לרכישה זה יגידו מומחים ממני..

בקשר לאחורה יש לך יש לך שתי אפשרויות:

דלתות- תצטרך פירוק (אין לי נסיון עם רמקולים בדלתות מאחורה אז לא יודע אם אפשר להכניס שם קומפ')

ומגש- לי יש מגאן 2005 אז פשוט חתכתי את הפלטה ושמתי במקרה שלי 6.5 אבל אפשר גם 6X9..

לך יש 2008 שמגיע לפי ידיעתי עם מין תא איחסון כזה באמצע שמפריע.. אז תצטרך להסיר אותו ולקנותפלטה בצורה המתאימה ולכסותאת החור ואז לחתוך..

בקיצור,ברנו לא כל כך חשבו על אפשרות למערכת.... זה קשה אבל אפשרי:wink::arrow:

מקווה שעזרתי,

גל נעים

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

יש לי מגאן 2005,מקדימה עדיין לא היתקנתי קומפוננט,אבל מאחורה בדלתות יש לי JBL 5.25,והם נכנסו בלי בעיה.

חבר שלי חיבר אותו קומפוננט מקדימה,ולא היתה לו בעיה,רק היה צריך להוריד שתי עוזניים של הקומפוננט עצמו.

לפי מה שביררתי וזה מה שאני הולך לעשות-זה לקחת קומפוננט של 6.5 (יותר טוב מ 5.25) לחתוך את הרשת בדלת,שמתחתיו יושב הרמקול,אולי להוסיף טבעת מMDF להגבעה. כך שתמיד תוכל להחליף את הרשת הזאת,כשתחזיר את הרכב (ביררתי-הרשתות עולות במוסכי רנו 245 ש"ח ליחידה).

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

אני רוצ הלהדגיש שוב, אני לא רוצה לחתוך שום דבר.

האם יש קומפוננט שמתאים כרמקול קדמי לרנו מגאן 2008 או שאין?

מי שאמר שיש משהו שמתאים בבקשה תכתבו גם איזה דגם...

ואגב זה ממש מבאס, מה הקטע שלהם? איזה מן דבר זה שאי אפשר לשים רמקולים נורמלים ברכב 2008???

פורסם

יש סוג של קומפוננט של PIONEER שמתאים למגאן.

תריץ חיפוש כאן בפורום-דיברו על זה הרבה,ויש גם לינקים (לא מוחרים אותו בארץ)

ECLIPSE 7200 MK II

פורסם

שוב,אם אתה מבצע חיתוך אתה יכול לשים מקדימה כל קומפ' 5.25 (כמו פולס,טמפו) ושלא יהיה לו מגנט גדול מדיי..

ואם לא יש לך את הסט הזה: http://www.pioneer.de/de/products/362/378/201/TS-Q131C/index.html

שהוא מיוחד לאוטו שלך בלי התאמות\חיתוכים וכולי.

השאלה היא באמת מה אתה מחפש והאם העוצמה שלהם והאיכות תספק אותך.

פורסם

הסוג הזה לא עושה רושם טוב וגם אין אותו בארץ לפי מה שראיתי...

רמקולים רגילים כלומר כאלו שהם לא קומפוננטים יתאימו למגאן או שגם רגילים לא מתאימים?

פורסם

היי

יש לי רנו מגאן 2008

התקנתי סט של הרץ היי-אנרג'י 5.25 מקדימה

אכן צריך לחתוך חתיכת פלסטיק קטנה, אני לא זוכר שנכנסו לי מים לדלת, או שהרחתי משהו.

אל תוותר על רמקולים איכותיים מקדימה, זה עיקר המערכת

פורסם
הסוג הזה לא עושה רושם טוב וגם אין אותו בארץ לפי מה שראיתי...

רמקולים רגילים כלומר כאלו שהם לא קומפוננטים יתאימו למגאן או שגם רגילים לא מתאימים?

רגילים מתאימים לפחות של פיוניר..אני שמתי 5.25 של פיוניר נכנסו יופי..

פורסם

יש רמקולים רגילים שנחשבים איכותיים? מה עושה אותם לאיכותיים? חוץ מ RMS גבוה אני מתכוון, אפשר לקבל דוגמה לדגם ספציפי?

פורסם

מנסיוני הפיוניר די איכותיים.. תחפש בזאפ רמקולים קואקסיליים (לא קומפ'):

http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=T-Speakers&DB25457=58868&DB25692=58875&DB25834=25876

תלך על חברות מוכרות.. JBL,PIONEER,INFINITY..

פורסם

בזמנו שאלתי בחברה,ונאמר לי שהיו להם רמקולים יותר איכותים מה BLAUPUNKT

זה גם איזה רמקול מיוחד עם מגנט קטן,של MB QUART . זה רמקול קואקסיאלי 2WAY

תבדוק את זה,כי אני ביררתי לפני שנה.

ECLIPSE 7200 MK II

• תוכן חדש...