Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש לי קסארה שנת 2000. הגיר היה עושה לי בעיות של משיכת יתר של ההילוך. החלפתי את הגיר בגיר של פיג'ו 206 שנת 2002. כעת הגיר לא מושך, אבל ישנה בעיה אחרת: כאשר עובר הילוך, מורגשת דפיקה כזו של האוטו כאילו האוטו נתקע כזה לשבריר שניה בזמן שהוא מעביר הילוך. הבעיה ממשיכה כאשר אני מאט את האוטו, אז אני ממש מרגיש שהוא מוריד הילוכים וזה בא לידי ביטוי בדפיקות כאלו כמו בהעברת ההילוך. שאלתי את המוסכניק שטיפל לי בגיר והוא אמר שבגלל שהגיר עמד די הרבה זמן, אז הבעיה תיעלם עם הזמן. האמנם? או שצריך פשוט לאפס את המחשב של הגיר מכיוון שהגיר של קסארה ושל 26 דומה במבנה, אבל המחשב שונה?

פורסם

קודם כל צריך לחבר מחשב לבדוק אם יש קודי תקלות,לא אמרת עם מנורת ספורט+שלג(תקלה מגיר)נדלקות.

בגירים האלו AL4 בדרך כלל יש לבם בעיות בשסתום לחץ שהתופעות שהוא יוצר זה מכות בגיר.

קיימת אופציה לעידכון גירסא של מחשב גיר,אין דבר כזה התאמה.

מומלץ קודם לבדוק תקלות במחשב.

בהצלחה

מכון דיאגנוסטיקה

פורסם

המנורות של דפורט והשלג לא מהבהבות. ושאלתי מוסכניק אחר בזמן שעבדו לי על האוטו והוא אמר לי שהבעיה הזו תיווצר בגלל שהמחשבים של הגירים הללו שונים, אז הוא אמר לי שצריך להוציא חלק מסויים שכנראה קשור למחשב של הגיר הישן ולהרכיב אותו בחדש.

פורסם

על כל גיר של פיג'ו וסיטרואן יש מספר דגם (20TP22 20TP90 וכו') על המכסה האחורי (זה הפונה לגלגל השמאלי). אם הקוד לא זהה, הגיר לא זהה. שינוי בגיר יכול לגרום לצרות שיהיו קשות עד בילתי ניתנות לפיתרון.

ברכבים אלו האופציה הטובה ביותר היא לשפץ את הגיר הספציפי של הרכב עצמו.

נתקלתי גם בחוכמולוגים שהחליפו גיר, והחליפו מכסה אחורי, כדי ליצור את הרושם שהגיר הוא המתאים.

• תוכן חדש...