Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לראות לינק של התקנת רכב תצוגה שלהם בגלריית ההתקנות של www.carstereo.com

עושה רושם למראית עין שמדובר ביצרן מכובד, אבל לא שמעתי אף מוצר שלהם.

תנסה לחפש חוו"ד בפורומים בחו"ל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

רוני,

מדובר על חברה שהתחילה והפכה להיות מומחית בSPL.

הסאבים שלהם והמגברי מונו זכו בתחרויות השונות מידי שנה.

הם אחת החברות היחידות שעוד מייצרות בארה"ב, הם גם כותבים את זה באתר שלהם "STILL..MADE IN USA".

בכל אופן, המגברים שלהם הם מושווים למגברים של US-AMPS, והסאבים שלהם ל RE (הDREDNAUT הוא ה"בהמה" העיקרית שלהם).

אני יודע שהמחירים שלהם לא זולים יחסית, והם ממותגים די בביניים, אבל זה שזה מיוצר בארה"ב זה עולה כסף, אין מה לעשות.

סה"כ חברה מצויינת, ברמת הבסיס, אני יודע שהמגברי מונו שלהם הם מעולים ואתה גם יכול לקנות כל מגבר בהתאם להתנגדות הסופית שאתה צריך (חצי אוהם לדוגמא).

השאלה היא איך המחיר ביחס למתחרים כמו SUNDOWN וכו'.

בזה הם מתמחים, איך המוצרים שלהם ל SQ? זה אני באמת לא יודע, אני לא שמעתי עליהם משהו יוצא דופן בתחום הנ"ל, וגם לא ראיתי שימוש במוצרים שלהם בקטגוריה הזאת.

under construction..

• תוכן חדש...