Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מחברת "סע-גל"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מעוניין לרכוש רכב מחברת הליסינג "סע-גל". מה שמצד אחד משך אותי ומצד שני הפחיד אותי זה המחיר, שהוא נראה נמוך מדאי, וכבר למדתי שבעולמנו אין מתנות חינם. השאלה היא האם מישהו מכיר או שמע על החברה הזו?

תודה ויום מקסים

פורסם

איזה רכב, מאיזו שנה, מה המחיר שהם דורשים ומה מחיר השוק?

מה התקציב שלך? אולי אפשר להציע לך חלופות אחרות?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לרוב, ככל שחברת ההשכרה\ליסינג קטנה יותר, כך המחירים שהם דורשים בעבור רכבים משומשים נמוכים יותר.

א. אין להם מערך מכירות כמו של החברות המובילות בענף.

ב. אין להם מוניטין דומה.

ג. חלק לא מבוטל מהלקוחות של החברות הקטנות הינם לקוחות "בעייתים", כלומר כאלו שלא תמיד ישמחו להשכיר להם רכבים בחברות הגדולות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אם זכרוני אינו מטעה אותי, זוהי החברה אשר נתנה רכבים לצבא בזמנו, בעיקר פונטו ספייס "אזרחיות" לשימושים שונים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...