Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכרטיס שקיים כרגע הוא 8600GT עם 512MB זיכרון

מסך 24 אינץ' של DELL עם רזולוציה 1920 על 1200

כמובן שהכל עובד חלק גם כרגע, אבל אני מתכנן להתקין CRYSIS והבנתי שמומלץ לפחות 8800GT

אשמח לקבל הכוונה מהמומחים :)

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי מה מישהו יודע אם הוא מעדיף ATI או NV? רק אם אתה פאן בוי של אחת מהן, אבל אז שאלה כזאת כנראה לא היתה נשאלת כאן...

פורסם

ממליץ בחום על הכרטיס של NVIDIA, ה-8800GT שמחירו ירד משמעותית. אם יש יותר תקציב, שניים כאלו (גישור) ב-SLI ישפרו בצורה ניכרת מאוד ופי כמה וכמה את הגרפיקה במשחקים.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

8600 מריץ הכל חלק?

אנחנו לא משחקים אותם משחקים (ובטח לא אותה רזולוציה - אין סיכוי שאתה מריץ איתו משחקים חלק ב1900 על 1200 , לפחות לא עם כל האופציות דלוקות ומשחקים מהשנה שנתיים האחרונות).

מה המיפרט של שאר המחשב?

בכ"א כמו שנאמר ה4850 כרגע הוא הכרטיס הכי משתלם בתמחור הזה והוא שווה ערך ל9800GTX של NVIDIA ואפילו עובר אותו בחלק מהדברים (לא , ה9800 לא עולה 2000 ש"ח , אבל בהחלט באיזור ה1500)

והמחיר כאמור כ900 ש"ח.

וכן - הוא התחיל להימחר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

האחד - תתעדכן קצת , המון השתנה בחודשיים שלושה האחרונים.

מה גם שה8800GT הוא לא כרטיס טוב בSLI (שגם לא נתמך על ידי רוב הלוחות אם) , אם כבר ה9600GT הוא כרטיס מצוין לSLI.

וה4850 באותו מחיר נותן ביצועים של אחוזים רבים יותר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
האחד - תתעדכן קצת , המון השתנה בחודשיים שלושה האחרונים.

מה גם שה8800GT הוא לא כרטיס טוב בSLI (שגם לא נתמך על ידי רוב הלוחות אם) , אם כבר ה9600GT הוא כרטיס מצוין לSLI.

וה4850 באותו מחיר נותן ביצועים של אחוזים רבים יותר.

ליביו

כנראה שאני באמת לא מעודכן. בתור טכנאי PC אני באמת צריך להיות עם היד על הדופק. כנראה שמה שהיה לפני חצי שנה-עשרה חודשים השתנה כליל.

האם באמת החדשים של ATI אמורים לנקנק ל-NVIDIA את הצורה?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לצערי הרב, ATI עדיין לא מנקנקים ל-Nvidia את הצורה. לא כמו בעבר, שהפער היה גדול יחסית.

היתרון של ATI טמון במחיר הזול יותר (די משמעותית). Nvidia עדיין טובים יותר במעט, אבל יקרים יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
8600 מריץ הכל חלק?

אנחנו לא משחקים אותם משחקים (ובטח לא אותה רזולוציה - אין סיכוי שאתה מריץ איתו משחקים חלק ב1900 על 1200 , לפחות לא עם כל האופציות דלוקות ומשחקים מהשנה שנתיים האחרונות).

מה המיפרט של שאר המחשב?

בכ"א כמו שנאמר ה4850 כרגע הוא הכרטיס הכי משתלם בתמחור הזה והוא שווה ערך ל9800GTX של NVIDIA ואפילו עובר אותו בחלק מהדברים (לא , ה9800 לא עולה 2000 ש"ח , אבל בהחלט באיזור ה1500)

והמחיר כאמור כ900 ש"ח.

וכן - הוא התחיל להימחר.

שיחקתי Assassin's Creed והכל על High עם הרזולוציה של המסך כמובן, אם אני לא טועה גם COD4 ...

מפרט של המחשב:

מעבד E6300

לוח ג'יגהבייט DS4

זיכרון 2GB

2 הארדיסקים ב SATA 16MB, אחד טרה בסה"כ

וכאמור הכרטיס מסך 8600GT

אני מבין שה HD4850 יסדר אותי, זה נשמע שזה בדיוק מה שאני צריך ...

• תוכן חדש...