Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, הסופרנו מצויין והHEC גם כן.

המאווררים כרגע הם של THERMAL TAKE כי הם הגיעו עם המארז.

רציתי לשים זלמן על כרטיס המשך, אבל אין כרגע אחד שמתאים - אני מאד אוהב את מוצרי הקירור שלהם.

האמת? המערכת שיש לי היום מבאסת לגמרי לעומת הAMD שהיתה לי. פעם הבאה - פנום. חלש יותר, אבל סומך עליהם יותר.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפנום כרגע מאכזבים אותי בצורה שלא תאמן , לכן אני בינתיים עושה OC ל6400 BLACK EDITION שלי כרגע רק עם קירור שיוחלף ליותר טוב.

בניתי על להחליף לפנום , אבל כרגע אף אחד מהם לא מראה תוצאות בשטח ששוות החלפה אז אני מחכה.

בקשר לזלמן , גם אני אהבתי, עד שראיתי את הS1 של AC.

אמנם מגודל מאוד , אבל עם מאוורר 120 מ"מ שקט פשוט מקרר בצורה מדהימה.

והמחיר שם אותו לפני רוב הקירורים של זלמן.

http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=125

ועוד אתר , חביב ביותר , אמנם מדבר רק על קירורים למעבדים - אבל באיזה רמה - שזה פשוט תענוג:

http://www.frostytech.com/top5heatsinks.cfm

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

טוב לדעת שאתה כבר יודע כמה יעלה ה4870 בארץ ואיזה תמורה הוא יתן כשזה באמת כרטיס שעוד לא השיקו.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

יש לי E6750, על לוח של גיגהבייט.

הופיעה לי תקלה לאחרונה שממש גרמה לי להתבאס על כל ההתבססות על אינטל.

לדעתי התקלה בלוח האם, אבל לך תדע, אולי מהתחממות כרטיס המסך.

בכל מקרה, משהו שם בלוח האם / זכרונות / דיסקים קשיחים הפסיק לתפקד.

נכון, כלום כאן לא קשור למעבד, אבל מבחינתי המערכת היא "אינטלית" ולמרות שהרכבתי אותה ובחרת אותה רכיב רכיב, כמו כל מערכת ב9 שנים האחרונות - היא הגרועה והפחות יציבה מכולן.

המערכת שהכי נהניתי ממנה הייתה ATHLON 64 3000, עליה רץ כרגע ה3870, עם 2 ג'יגה של A-data. נעימה יותר ויציבה יותר לעבודה מהאינטלית בחדר ליד.

הפנום חלשלושים, אבל הרעיון לפיו תוכל לשדרג את המערכת בלי להחליף בורד זה רעיון גאוני (בניגוד למה שקורה באינטל).

גם ערכות השבבים החדשות שלהם (לא זוכר את השם, 770, 770FX ו790?) עושות רושם מצוין בעבודה עם CF (לא, לא קארספורום..).

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

רוסלאן - ה4850 עדיף גם עליו בכל מובן וזול יותר ממנו.

אם היית מדבר לפני שבועיים - ההמלצה שלך היתה רלוונטית , פעם הבאה תקרא את כל התרד והלינקים.

זיו , בדיוק בגלל העניין של הצ'יפסטים הלכתי על AMD שוב (במיוחד שאינטל מחליפה תושבת הקיץ הקרוב).

הצ'יפסט שאתה מדבר עליו הוא ה780 (770 = 790 בלי קרוספייר רק PCIE אחד , ה780 כולל כרטיס גרפי של AMD לא רע מובנה וכולל את המערכת החדשה שלהם לOC אוטומטי שגם נמצא ב790FX החדשים)

החסרון היחידי כרגע של AMD (שיפתר עם יציאת הAM3 , שתומך ב100% בAM2+ ללא הפרשי ביצועים! , אינטל תלמדו) זה חוסר תמיכה בDDR3 , לא שכרגע זה משנה במיוחד עם המחירים המזעזעים והLATANCY שגורם להם להציג ביצועים שבקושי עולים על DDR2 מהירים.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
רוסלאן - ה4850 עדיף גם עליו בכל מובן וזול יותר ממנו.

אם היית מדבר לפני שבועיים - ההמלצה שלך היתה רלוונטית , פעם הבאה תקרא את כל התרד והלינקים.

זיו , בדיוק בגלל העניין של הצ'יפסטים הלכתי על AMD שוב (במיוחד שאינטל מחליפה תושבת הקיץ הקרוב).

הצ'יפסט שאתה מדבר עליו הוא ה780 (770 = 790 בלי קרוספייר רק PCIE אחד , ה780 כולל כרטיס גרפי של AMD לא רע מובנה וכולל את המערכת החדשה שלהם לOC אוטומטי שגם נמצא ב790FX החדשים)

החסרון היחידי כרגע של AMD (שיפתר עם יציאת הAM3 , שתומך ב100% בAM2+ ללא הפרשי ביצועים! , אינטל תלמדו) זה חוסר תמיכה בDDR3 , לא שכרגע זה משנה במיוחד עם המחירים המזעזעים והLATANCY שגורם להם להציג ביצועים שבקושי עולים על DDR2 מהירים.

ליביו

אני אישית מעדיך NVIDIA בגלל זה זאת ההמלצה שלי

4850 טיפה יותר חזק 9800GTX שחזק ממש טיפה לא משמעותית מ 8800GTS

(כמו שאתה בעצמך רשמת - ורשמו במבחנים אחרים )

אבל כל אחד והבחירה שלו ...

פורסם

אני עם הx1900xt כבר שנתיים. פשוט כרטיס מדהים! מלבד קרייסיס כל משחק טס על המחשב ברזולוציה של מסך 22. אגב הכרטיס עובד עם מעבד amd שכל פעם מפתיע אותי מחדש.

לטעמי השילוב של amd-ati במעבד והכרטיס מסך הוא שילוב נהדר.

במידה ואני ישדרג זה יהיה קרוספייר של 4850 בזמן שהמחירים ירדו ל600-700 ואז ב1300 יהיה לי מפלצת.

לגבי מעבד amd תקועים עם אותם מעבדים כבר שנה. מתי יוצאת סדרה חדשה של מעבדים?

פורסם

סבבה , תעדיף NVIDIA , אבל תכלס הביצועים נמוכים פר אותו כסף , אז חבל.

אבי - הם אמורים להציג למיטב זכרוני בעוד כחודשיים שולשה גירסאות 45 נ"מ (מהירות וקרות יותר) לפנומים.

נקווה שמשם תבוא הישועה.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
טוב לדעת שאתה כבר יודע כמה יעלה ה4870 בארץ ואיזה תמורה הוא יתן כשזה באמת כרטיס שעוד לא השיקו.

ליביו

מי אמר שאין בארץ 280/260GTX? הכרטיסים של BFG כבר בארץ :twisted:

4850 במלאי מאמצע שבוע שעבר, ובעוד זמן קצר ייכנסו למלאי גם 4870

פורסם

ליביו, שאלות:

הAM3 הם לוחות חדשים, כן? (לא בקיא עד כדי תחזיות לעתיד :) )

כמו כן, מתי אמורים לצאת פנומים נורמאלים שקרובים יותר לקוואד?

במילים אחרות, מתי כדאי לקנות לוח, מעבד וצמד 4850?

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

איפה כתבתי שאין בארץ GTX280/260?

יש , הם פשוט לא משתלמים יחסית לביצועים (במיוחד נוכח העובדה שאף אחד לא יודע מספיק פרטים על ה4870 שאמור לתת אותם ביצועים כמו ה260 , שוב מהשערות)

AM3 זה התושבת החדשה , שההבדל היחידי הוא שהיא תבוא עם לוחות שתומכים בDDR3.

פנומים נורמאלים ? אלוהים והמנכל של AMD יודעים , אני לא (לצערי , גם אני מחכה)

בקשר ללוח מעבד וצמד חמודים - אני הייתי מחכה להצגה של הלוחות AM3 ביחד עם המעבדים בליטוגרפיה 45 מ"מ וקונה את הBLACK EDITION (שיוכל לעשות OC בקלות בלי קשר לזיכרונות , שבDDR3 הם בינתיים בעייתיים בתחום הזה).

כרטיסי מסך - מה שישתלם באותו רגע - זה שוק ששבוע הבא יכול להשתנות (במיוחד עם הגעת ה4870 שלפי ויקיפדיה מושק מחר ד"א)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

שוק כרטיסי המסך נמצא בשפל חסר תקדים, זו הפעם הראשונה שהמשחקים מקדימים את כרטיסי המסך.

משחקים כמו קרייסיס שראו אור לפני כשנה עדיין אין כרטיס מסך שיכול להריץ את המשחק בהגדרות הכי גבוהות.

אישית הייתי הולך על 8800 GTS או 4870

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תוכן חדש...