Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

RS - אתה צודק רק בכרטיסים החדשים והכי יקרים.

אם יש לך להוציא 450/650 דולר על כרטיס - אכן עדיף לך לקנות כרטיס של NVIDIA - הם מציגים את הביצועים הכי טובים לכרטיס יחיד (והכוונה היא ל260 ול280 GTX החדשים שיצאו החודש)

כל כרטיס אחר - נשאר מאחור (שוב עם ליבה אחת , עם 2 ליבות שזה שוב כרטיסים של מעל 2000 ש"ח שלא רלוונטים כמעט לאף אחד , אתה צודק וה9800GX2 מקדימה) , ככה שתתעדכן.

ה4850 כבר הושק וזמין לקניה בארץ (ובארה"ב עולה 200 דולר לפני מיסים)

האחד - אלא אם כן אתה מוציא מעל 2000 ש"ח - כרגע (וזה אכן חדש - השבוע השתנה מאזן הכוחות עם היציאה של ה4850 שתבינו איזה קצב עידכונים) הכרטיס המשתלם ביותר הוא 4850 , ומעל 2000 ש"ח - אלא אם כן זה הGTX280 כנראה הכי משתלם להריץ שני כרטיסים של 4850 או לקנות 9800GX2

ויפר - הXFX הזה הוא אחד ה8800 הכי טובים שיש ומתעלה מעל רוב גירסאות ה8800GTS (בכלליות XFX היא אחת החברות הכי איכותיות בשוק בכל מובן כלשהוא) , הבעיה שהוא קצת יקר , והיום האופציה של ATI פשוט טובה יותר.

ה8800GT יותר איטיים בכ30 אחוז אפילו מהכרטיסים החדשים (אם לא יותר)

רועי - ה4850 יושב לך בול בתקציב ובביצועים.

אם אתה רוצה "להתפרע" קצת ויש לך ספק חזק - הייתי גם מחליף קירור למעבד (עוד כ250 ש"ח) ועושה קצת OC כדי לנצל אותו עד הסוף.

בקשר למשחקים , סורי , זה פשוט לא יושב עם בנצ'מארקים מהרשת, ב1280 על 800 , אולי (וגם אז זה יתקשה עם פילטרים וAA על 16 וDX10).

הוא פשוט לא מספיק חזק.

לשם השוואה - אנחנו מדברים על בערך פי 3 ביצועים ב4850 (אולי אפילו יותר) בלי להגזים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמח לשמוע, אח שלי קנה כזה למחשב שלו , למעשה הוא שילם על דגם יותר זול(טויין טק) וקיבל את הXFX באותו מחיר.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

תזכרו רק דבר אחד בATI שהוא נכון במשך שנים ועד היום וזה הדרייברים שלהם פשוט גרועים.

כל הזמן יש בעיות עם משחקים חדשים,כל הזמן יש באגים,והפתרון שלהם זה VPU RECOVER!

בקיצור מניסיון של שנים עם ATI לא הייתי ממהר לקנות את הכרטיס הכי חדש שלהם,במיוחד שהוא רק יצא ועדיין לא ברור לאן נושבת הרוח.

פורסם

ה8800GT הוא כרטיס מצוין, עדיין נחשב לאחד הטובים ביותר, הטוב ביותר למחיר שלו ע"פ tom's hardware

ל4850 אין עדיין מבחנים רשמיים והכל על סמך שמועות והנחות בלבד.

אם קונים של XFX חשוב לשים לב שהם התקמצנו על המאוורר, הוא לא מסוגל לפנות את החום האדיר שהכרטיס הזה מפיק.

אם הלוח שלך תומך Cross Fire שווה לשקול 2 כרטיסי ATI 3870

אם האו תומך SLI - שני כרטיסי 8800GT

אם יש לך רק סלוט אחד, ה8800 עדיין נחשב לטוב ביותר בקטגורית המחיר שלו, למעט 4850, שכאמור, אנחנו רק מניחים שהוא חזק בצרוה יוצאת דופן, אבל אין מבחן רשמי למוצר.

יש גם גרסה של 3850 ו3870 שהיא "כפולת ליבה" ונקראת 2x 3850.

לא יודע האם מיובאת לארץ.

ממליץ בחום על XFX למעט עניין הקירור במקרה של NVIDIA

ממליץ על גיגהבייט וספייר במקרה של ATI.

חוץ מזה, קח - זה שימושי:

http://www.tomshardware.co.uk/graphics-cards,review-30909.html

מתעדכן כל חודש וכולל את התמורה הטובה ביורת למחיר בכל קטגרוית כרטיסי מסך.

בהצלחה.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

החברה קצת פחות משנה כי כרגע כולם הולכים על התיכנון והPBC המקורי.

הייתי בוחר בSAPHIRE כנראה.

קוברה אתה חצי צודק , לאחרונה הדרייברים שלהם השתפרו פלאים והם נוחים משמעותית מאוד מאלו של NVIDIA.

במקומך - הייתי מתקשר ושואל אם יש אפשרות להחליף ל4850 (עדיין לא קיימים באתר שלהם)

זיו , חבל שאתה לא מעודכן , יש כבר מבחנים (אפילו באתרים ישראלים - HWZONE) של ה4850 - הוא הושק סופ"ש שעבר.

הוא טיפה יותר חזק מה9800GTX שחזק יותר מ8800GTS שחזק יותר מ8800GT.

אין פה בדיוק ויכוח , ומבחנים כבר יש בכל הרשת (אז נכון , עדיין לא בTOMS אבל בקרוב.

ה8800GT עולה כרגע 180 דולר בארה"ב וצפוי ליפול עוד החודש עם הורדת מחיר של 9800GTX ל200 דולר (כדי להשוות את המצב - ירידה עצומה) והשקה של ה9800GTX+ שמיוצר בליטוגרפיה קטנה יותר והולך ליהיות טיפה יותר זריז וקריר ב229 דולר.

בקשר לXFX והתקמצנות על המאוורר , יצא לך להשתמש בכרטיסים של XFX?

זו אחת החברות הרציניות יותר שיש , ולראייה בעולם יש לה DOUBLE LIFE TIME GUARANTEE- משמע אחריות לכל החיים על הכרטיס , ישרף ? תקבל חדש.

חברה שעושה מוצרים גבוליים לא ממש תיתן אחריות כזאת.

ה3870 נחות משמעותית ל4850 - הוא ברמה של 8800GT ובאותה רמת מחיר - אין סיבה לקנות אותו.

מה שכן אתה צודק - לרוב הלוחות תומכים בCROSSFIRE (עוד סיבה לקנות כרגע ATI) , ורק לוחות עם צ'יפסט של NVIDIA תומכים בSLI , ככה שאם מתכוונים לקנות 2 כרטיסים באיזשהו שלב עדיף ATI

בקשר ל"אין סקירות":

http://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/HD_4850/

http://guru3d.com/article/amd-ati-radeon-hd-4850-review-force-3d--powercolor/

http://www.tomshardware.com/news/ATI-Radeon-4850,5705.html

חברה , לא בושה להודות שאתם קצת לא מעודכנים וחבל להטעות.

וב900 וקצת ש"ח מסקיי PC (שנותנים גם אחריות מצידם בנוסף לאחריות יצרן):

http://skypc.co.il/pl_product~CGAX-4856DD~8~0.htm

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

לא התכוונתי להטעות חלילה, בד"כ טומס אוהבים להתעדכן די מהר ואני מתעדכן אצלהם,

סליחה על המידע המוטעה.

לגבי ה3870 וה8800GT, יש לי את שניהם, אחד על כל מחשב. את ה8800GT שלי הבאתי מסינגפור, הוא של חברת XFX, מקורי לחלוטין ועם אחריות בין לאומית, בגרסה הממוהרת "קלות". נאלצתי להחליף את כל ההיטסינק והמאוורר, שכן הכרטיס בער.

הוא החליף 6600GT של גיגהבייט, אגב, שעבד עד מכירתו על המאוורר המקורי (המהרתי אותו, היה כרטיס מעולה)

ה3870 שלי הוא של גיגהבייט, כרטיס מצוין אבל נחות, בלי היסוס בכלל מה8800GT.

הדרייברים של NVIDIA טובים יותר והדרייברים של ה3870 כשהיה טרי ופריך לפני כמה חודשים (קניתי אותו ביום שהגיע לארץ) היו גרועים, אני מניח שיקרה מצב דומה עם ה4850.

מרכז השירות של XFX באינטרנט מצוין.

גילוי נאות: אני חסיד של ATI ו AMD, אבל ה8800GT הוא באמת כרטיס מדהים.

מוסיף: קראתי את הביקורות של ה4850. אני מצטרף בחום להמלצה עליו, נראה שהוא חזק משמעותית מה8800 ועולה אותו דבר.

תתחדש.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

זיו , מה היו הטמפ' של הXFX?

הכרטיס הזה בסטוק (וגם בגירסאות מומהרות קלות שרובם הוציאו , פשוט ביזבוז לא לעשות לו OC , כמעט כולם מגיעים עם זכרונות שמתאימים ל1GHZ במקום 900 בסטוק , וליבה שמחזיקה לפחות 700 במקום 600 בסטוק) עם הקירור המקורי "נח" על 55 מעלות ועובד בסביבות ה80 (כאשר גם טמפ' קצת יותר גבוהה היא תקינה לחלוטין).

זה שאפשר לגרום לו בקלות לעבוד על טמפ' נמוכות בהרבה - מוסכם, אבל אלו הטמפ' עבודה שלו, אפילו אם הן נראות גבוהות - הן די נורמטיביות ואני משאר שזה מה שראית בXFX.

ה6600GT אכן היה כרטיס GROUNDBRAKING , כרטיס המיד אנד הראשון שהציג ביצועים (אחרי OC) כמו של 5900ULTRA - הכרטיס הכי יקר בדור לפניו (תחשבו לפני 4-5 שנים שכרטיס עלה 2000+ ש"ח פיתאום יוצא כרטיס של 600-700 ש"ח שנותן אותם ביצועים), והם המשיכו בזה עם ה7600 (ובקפיצה קלילה מעל ה8600 שנתן כמו ה7600+ DX10) ישר ל9600.

בקשר ל3870 - אכן הדרייברים היו נוראיים (זו אחת הסיבות , ואני שמח על כך , שיש לי היום 8800GT ולא 3870) והם עדין לא משהו במיוחד בשימוש בCF , אבל לכרטיס יחיד - השתפרו פלאים.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

דבר אחד אני אגיד לכם וזה שאני לא מחליף כרטיסי מסך כל חודשיים.

ה8800GT שלי החליף,6600GT זקן של LEADETEK עם 256MB זיכרון,הכרטיס הוא PCIEX והוא הכרטיס 6600GT השני שקניתי אחרי ששידרגתי למחשב עם לוח PCIEX.

בסה"כ ה6600GT שיש לי אותו כמה שנים טובות,עשה את שלו וכנראה שימשיך בתור כרטיס מסך לHTPC שאני מתכן לבנות,אבל למשחקים של היום הוא כבר פסה,למרות שהוא הריץ CRYSIS יפה מאוד בMEDIUM ללא AA+AF

אבל הרגשתי שהגיע הזמן להתקדם הלאה ולרכוש את הכרטיס הבא,שלא תטעו לדעתי ה8800GT יחזיק אצלי לפחות שנתיים-שלוש,אלא אם כן הוא יעלה באש (נקווה שזה לא יהיה כך) :p

אגב בכרטיס ה6600GT המאוורר פשוט נמס באיזשהו שלב,וקניתי לו מאוורר של זלמן מנחושת שמורכב עליו עד היום ועובד מצויין

פורסם

ליביו, לא זוכר את הטמפ' - אני יודע לומר שהוא היה מלהיט את הדופן האחורית של המארז עצמו.

התופעה המוכרת להתחממות כרטיס - מחשב תקוע ושלל צבעים על המסך חזר ונשנתה שוב ושוב ושוב עד שהוספתי קירור.

הוא מומהר ל 675.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

קוברה - ההמלצה היא בשבילך , אין ספק שה8800GT הוא כרטיס מצוין , ואלא אם יש לך מחשב חזק משנה האחרונה - הוא גם כנראה יהיה בול מה שאתה צריך, פשוט אם אתה יכול להחליף (אם הם יסכימו) שווה לך.

זיו , הדופן של המארז זה לא פונקציה, אבל הופעת ארטיפקטים והיתקעות המחשב בהחלט מעידים על זה שאתה צודק.

לדעתי פשוט המאוורר המקורי היה תקול (או שבסיכוי קטן מאוד קנית את אחד הראשונים שלהם עם הקירור הקטן יותר שהם החליפו)

בטוח אבל שהזרימת אוויר שלך במארז מספיק טובה? (סדר בכבלים , מאוורר כניסה 120מ"מ ויציאה 120 מ"מ לפחות?)

Then dying is forgetting

פורסם

קירור פיצי, יותר קטן מהמאוור שהיה לי על ה486.

מארז סופראנו של תרמל-טייק, כניסה 120, יציאה 120 ועוד 82 (או 90, אני לא זוכר) בדופן הצדדית, זלמן על המעבד, ושניים בספק 675 עם כבלים עגולים של HEC,

זכרונות OCZ סדרת REAPER עם הצלעות קירור.

המחשב היה קר נקודה.

הכרטיס התחמם לרמות הזויות.

המאוורר לא היה תקול (בדקתי) כאמור, אחד הראשונים והקטנטנים.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

פה הבעיה - הם החליפו את המאווררים האלו וכנראה היו מחליפים לך את כל הכרטיס ללא עלות.

אחלה קירור , אני רואה שאתה פרפקציוניסט כמוני ( 120 כניסה סילברסטון , 120 יציאה אברקול , עוד 80 סילברסטון , מארז SILVERSTONE TJ04 עם הדלת צד השקופה , ספק 600 מודולרי של סילברסטון ואברקול SHARKS על המעבד שיוחלף למשהו רציני יותר כנראה SCHYTE INFINITY לצורך OC)

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...