Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיהטסו סיריון 99

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניינת בקניית סיריון ורוב ההצעות הן מ99. נאמר לי פעם שלא מומלץ לקנות רכב משנת הייצור הראשונה שלו שרז אולי יש כל מיני דפקטים שלא עלו עליהם ושיפרו אותם בדגמים החדשים יותר.

האם כדאי להתייחס לזה ברצינות. למישהו ידוע על בעיות מיוחדות בדגם זה משנת 99

והאן עדיף ידני או אוטומט

תודה

פורסם

מה התקציב שלך? אולי יש אפשרות להכניס בכלל שנתון מתקדם יותר למען הסר ספק ממחלות ילדות של שנה ראשונה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

הי

הייתה לי אחת כזו (CL) עד לפני 3 ימים.

ה"בעיות" שבהן נתקלתי הן :

1. סביבת נהג לא כ"כ אטומה לרעש - כלומר שומעים את רעש הגלגלים והמנוע

2. ויברציות - ניסיתי בכל דרך להפחית את הויברציות אבל נאמר לי (מכמה מוסכים בלתי תלויים)שהכל בסדר ברכב מבחינה מכנית. הבעיה היא שלמנוע יש 3 צילינדרים והוא לא מאוזן. ואין מה לעשות.

3. מזגן - מקרר יפה מאוד כשנוסעים. בעמידה במקום - חלש. אבל שוב, זה בגלל המנוע הקטן שיש ברכב.

אני חושב שאלו כל ה"בעיות" שנתקלתי בהן.

שמעתי על רכבים כאלו ששבקו חיים לאחר 150K ק"מ. אני מניח שלבעלים הייתה תרומה בצורה של הזנחה פושעת.

אני לפחות, דאגתי מאוד לרכב וטיפלתי מיד בבעיות שצצו (ולא צצו כמעט - מעבר לטיפולים שגרתיים).

אויבו של הטוב הוא הטוב יותר.

• תוכן חדש...