Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

בד"כ זה מפורסם בפורום הסגור של IRDA. היות ולחלק מהאנשים להם נוגעות ההחלטות אין גישה לפורום הסגור וכן בגלל שנשאלתי ע"י גורמים רבים מחוץ לעמותה - מה קורה, אני מביא את סיכומי שתי הישיבות האחרונות ובהן החלטות בנוגע להמשך התנהלות הענף. אני מוכרח לציין, כי בלית ברירה ואין פוצה פה מהרשות בעניין ההתאחדות, IRDA לקחה על עצמה ומשמשת בעצם כמיני התאחדות עבור חבריה בפרט ובעיניי, גם עבור הענף כולו. הדברים המובאים פה הם על דעתי ופרסום מדוייק יועלה בקרוב מאד ע"י מזכיר עמותת IRDA - עפר שוורץ.

הישיבה מיום 10 ביוני 2008 -

שלום,

להלן סיכום ישיבת הועד שנערכה היום בנורדיה.

חברי ועד נוכחים :

אהוד לביא, עפר שורץ, רמי שוחטוביץ, מישל גדז', אלון חלווה, ניר לביא, קובי כהן.

אורחים ומוזמנים :

ג'קי זית, זלמן דגן, ברוך שליט, רמי לימון, אלי אלבג

נושאים לדיון:

הצעת שותפות עם ממ"י

שיחה ודברים של אלי אלבג.

החלטות:

1. הועד החליט פה אחד לשלב זרועות עם ממ"י מייד לאחר פעולת משיכת הבקשה שלהם להכרה נפרדת כהתאחדות.

2. הועד שמע את פנייתו של אלי אלבג, מברך על פעולתו והגעתו לישיבה, ומצר על יתר האנשים שהוזמנו אך נמנעו מלהגיע. הועד שקל בכובד ראש ובאריכות את הנושא והדברים שהוצגו, ויחליט בקרוב על המשך הפעילות.

3. הועד מזכיר שוב כי האירוע הקרוב פתוח לכל המשתתפים שהוזמנו לאירוע.

הישיבה מאתמול 18.06.2008 -

שלום,

להלן סיכום ישיבת הועד שנערכה אתמול בשפיים:

חברי ועד נוכחים :

אהוד לביא, עפר שורץ, רמי שוחטוביץ (עודכן טלפונית - לא הצביע), מישל גדז', אלון חלווה, ניר לביא, קובי כהן.

אורחים ומוזמנים :

ג'קי זית - מבקר.

נושאים לדיון:

פנימי - התייחסות לנושא "המלאך" בפורום IRDA - (עניין פנימי של העמותה - דיווח לחברי העמותה על הטיפול בפורום הסגור).

החלטה בעניין בקשת אלי אלבג.

נושא ההתאחדות ושונות.

החלטות:

1. הועד מברך שוב על פעולתו של אלי אלבג. לאחר שנשקלו הדברים בכובד ראש הוחלט ברוב קולות בועד לסיים השהיית חברים פורשים שפעלו נגד העמותה(גבי סרוגו ואילן אהרון) החל מלאחר האירוע הקרוב. לבקשת אלבג, עונש ההשהייה יוכל להיות מומר בקנס (בגובה של 1000 ש"ח).

2. הועד רואה בחיוב הליכה לכל מהלך שיוביל להקמת התאחדות בה המצביעים ובעלי ההשפעה הינם ספורטאים בלבד ככתוב בחוק. החברים שפרשו מוזמנים בפורום רחב לדון בהקמת התאחדות כזו על בסיס שיוויוני בין כל הספורטאים.

3. לגביי החלטות קודמות של הועד (השהיית יובל מלמד שבינתיים פרש מהעמותה) -ועד העמותה החליט לא לשנות החלטתו הקודמת בעניין כל עוד לא השתנו פני הדברים. עם זאת, ועד העמותה מדגיש שוב, כי החלטת ההשהייה הינה עד שתוקם התאחדות שתנהל עניינים אלו במקום העמותה או לחילופין עד סוף העונה הנוכחית (סוף 2008 - בכפוף להחלטתה של האסיפה הכללית). בעניין ההתאחדות - הועד ימתין עוד זמן קצר עד לתשובת יו"ר רשות לספורט מוטורי באשר לפנייתנו שכן עד כה לא נתקבלה תשובה רישמית מיוסי ניסן. לאחר תשובה זו - ישקול שוב הועד את צעדיו. בעניין הקמת התאחדות עם החברים שפרשו - הועד מקדם בברכה כל הצעה על בסיס שיוויוני בו הנהגים משפיעים על עתיד ההתאחדות ככתוב בחוק ולא עסקנים. IRDA תמשיך בפעילותה כפי שעשתה מתחילת השנה בכל מקרה עד להקמת התאחדות.

עד כאן הדברים.

בנימה אישית ברצוני להוסיף, כי העמותה בעזרתו הראויה להערכה של אלי אלבג החליטה לנטרל רגשות אישיים ולקחת החלטה לטובת הספורט ובניגוד לתחושות הכעס של החברים על המהלכים שחשו שנעשו נגדם. אני מקווה (ואני כותב זאת על דעת עצמי בלבד - אך יודע שחברים רבים חושבים כמוני) שנפתח פתח לאיחוד השורות לפחות על המסלול. אני גם מקווה שהאירועים בחודשים האחרונים ישמשו כלקח וכתמרור אזהרה לכולנו לגבי חילוקי דעות בעתיד.

אני פונה מפה לפורשים: נפתח הפתח עבורכם - אם תכנסו בו או לא זה כבר עניין אישי שלכם.

תרצו לדבר על ההתאחדות דלתנו פתוחה תמיד. אתם מוזמנים שוב, בפורום רחב ובכוונה לא נציג אחד או שניים - להגיע ולדבר על הדברים - ניתן לפנות ליו"ר אהוד לביא או למזכיר כדי לתאם פגישה כזו בהקדם.

אלון

נ.ב.

התלבטתי אם לנעול שרשור זה או לא - היות וזו הודעה אינפורמטיבית בלבד. החלטתי להשאיר את השרשור פתוח. אם הדברים יובילו להתלהמות, עקיצות וכו', אמחוק את ההודעות ואנעל את השרשור. אין כוונה לפתוח פה ויכוחי עבר או ויכוחים חדשים.

אלון

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בתאריך 08.10.2008 נמסר לIRDA באמצעות קובי כהן ואלון החלווה המסמך המצורף מטה אשר מציע בסיס לתקנון ההתאחדות וביסודו הספורטאים הפעילים העוסקים בתחומם הם אלו אשר קובעים את עתידם ואת תוכן ההתאחדות.

עד היום 28.06.2008 למרות בקשות חוזרות ונשנות לא התקבלה שום תשובה או תגובה רשמית מIRDA. לדעתנו הסכם זה הוא בסיס להתאחדות אשר תקדם את ותייצג את רצונם של הספורטאים בלבד ותמנע מבעלי אינטרסים להשפיע או להשתלט עליה כפי שניתן לראות בענפי ספורט אחרים.

בכבוד רב

20080625145342003.jpg

עמותת הראלי הישראלי !

פורסם

מר סרוגו היקר,מלמד יובל,אילן אהרון

הגיע הזמן שתפסיקו לזרות חול בעניים של כולנו

לא מעניין אותי עמותה או מועדון שאתם מתהדרים בו

הגיע זמן האמת

תובילו אתם מהלך שבו אתם יוזמים (6 הספורטאים האמיתיים שלכם) שבו לישיבה משותפת

נביא לכולכם (כולל נציגי "אירדא" שהם עמותה רשומה כדין) כדורי הרגעה ושבו לעשן את מקטרת השלום.

מר יובל מלמד

מכיוון שאתה אדריכל הפרישה והמהלך שהוביל לפיצול (מאחורי הקלעים) אתה אישית יכול להפוך את התמונה

את תוצאות ההרס חווינו כבר כולם

מאף אחד אחר לא ניוושע, לא מהרשויות (אין זה תפקידן), ולא מסוסים טרוייאנים אחרים.

כולנו "אלטא קקרים" מעל גילאי 45

בואו נשאיר לדורות הבאים עתיד וורוד יותר

מספיק כבר עם השטויות

בסופו של תהליך כולם יסתופפו תחת קורת גג אחת למרות האנטיגוניזם ,אז למה אתם מחכים ,לאיזה בעל ממון שיכתיב תנאים? כשאתם מפוררים? או להכנס למו"מ שכולכם ביחד?

אני מזכיר לכם!

שנתיים עברו ומה התקדם? 0000000

סרוגו

לחתום ברית עם מי שאתה אומר בפורומים סגורים שאתה לא מפנה את גבך אליו לדקה, לא הוסיף לך כלום

היית אצל הצפרדע, מה ייצא? עכשיו חברת לנשיא, מה ייצא?, ניסית שנתיים את כל האפשרויות מה ייצא?

נשאר הכבוד?

יאללה תפסיקו כולכם עם הכבוד ולכו לעבוד

דני לוי (שגם לו יש כבוד):wink:

מירוצי מכוניות

פורסם
בתאריך 08.10.2008 נמסר לIRDA באמצעות קובי כהן ואלון החלווה המסמך המצורף מטה אשר מציע בסיס לתקנון ההתאחדות וביסודו הספורטאים הפעילים העוסקים בתחומם הם אלו אשר קובעים את עתידם ואת תוכן ההתאחדות.

עד היום 28.06.2008 למרות בקשות חוזרות ונשנות לא התקבלה שום תשובה או תגובה רשמית מIRDA. לדעתנו הסכם זה הוא בסיס להתאחדות אשר תקדם את ותייצג את רצונם של הספורטאים בלבד ותמנע מבעלי אינטרסים להשפיע או להשתלט עליה כפי שניתן לראות בענפי ספורט אחרים.

בכבוד רב

גבי,

עניינית - הועבר מסמך דומה - לא זה שמופיע פה (אבל, אכן מאוד דומה) ונכון לכתיבת שורות אלו - קיבלת התייחסות.

בוא נעשה התדיינות עניינית לא מעל גביי הפורום - למרות שאין לי כל בעייה לפתוח את הדברים פה אם אתה רוצה - מניסיון העבר למדנו - שטוב - זה לא עושה! (זוכר שגם אנחנו ממתינים להתייחסות עניינית למסמך של מישל שהועבר אליך?)

אם כל אחד יעלה פה את טענותיו - זה לא ייגמר...

אלון

פורסם

אלון

אני מציע באמת (וזאת לאחר גישושים)

שנהגי ה"ראלי" האמיתיים (לא המתיימרים מבלי לפגוע) משני המחנות ישבו ויחליטו מה הם רוצים בתוך מסגרת התאחדות.

כפי שהוסבר לי מועדון הראלי של סרוגו וחבריו אותם מעניין רק ראלי, אם כך הדבר ואין פה שום דיסאינפורמצייה והטעייה

מה פשוט מכך לשבת ,להוציא תקנון שייתן מענה לנהגי הראלי בלבד וללכת הלאה?

אלא אם כן אני נאיבי.:shock:

הוסבר לי על ידם כי ספרינטים,קרוסים,עממי, לא מעניין את ה"פורשים" והם אינם רוצים להיות שותפים לשום החלטות.

בניגוד אליך אלון אני חושב שצריך לכתוב פתוח ולמה?

כי מה שכתוב קובע.

תראו ,המשקעים העמוקים והטינה האישית בין חלק מאנשי העמותה שלנו לבינם כנראה לעולם לא ירפאו אבל

כפי שכתבתי רק עם "אוייבים" כורתים הסכם אי לוחמה. (כמובן אם ניתן ואם מוצו כל האפשרויות)

אני חוזר ומדגיש

התאחדות זו מטלה שהספורטאים לבד לעולם לא יוכלו לעמוד בה

אבל אם הספורטאים מהענף הספציפי של מכוניות (לא ג'יפים,להם כבר יש את שלהם) ילכו יחד

אותה חברה כלכלית שתבחר, תוכל להוביל פיננסית את ההתאחדות קדימה כפי שזה נהוג בעולם הנאור.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

אני כבר הצעתי לגבי לכתוב את תקנון הראלי בארץ ואז להביא אותו לאישור הנהגים באסיפה כללית!!!! יוסי ניסן היה נוכח כמו גם 20 איש נוספים.

גבי החליט אז לחזור בו - אמרתי אז ואני אומר היום...

אם נשב עם 8 הפורשים או 6 או 10 - לא משנה... יראו שכמעט ואין פערים ביננו.

אלון

נ.ב.

הבעייה העיקרית - מיהו נהג?

האם נהג שמושבת 5 חודשים (פציעה/רכב הרוס) מצביע?

אני בעד שהנהגים יצביעו על הכל. גבי יגיד שגם הוא בעד (מה יגיד? - הוא כותב את זה פה)...

הבעייה, שוב, שאני וגבי לא רואים עין בעין מיהו נהג ואת זה - אפשר לסכם אם נפגש כולם יחד.

נגיע להסכמות - יופי. לא נגיע - נמשיך לבכות.

והעולם צוחק....

אלון

פורסם

שלום לכולם

אני קראתי את המסמך שגבי פרסם, וגם שוחחתי עם גבי כשהייתי בארץ. דעתי היא שצריך לבנות את הספורטאי בשביל שיהיה לו זכות הצבעה ומה הכונה, לדוגמא כל סופורטאי חייב להיות שותף ב 8 מירוצים לפני שתהיה לו זכות הצבעה, הוא יכול לדוגמא להתחרות 4 מירוצים בשנה, ובשנה השניה עוד 4 ואז תהיה לו הזכות, או לחלופין להתחרות 8 בשנה אחת ואז הוא זכאי להצביע רק כך לא תהיה אפשרות של למשל אחד שנהג בנוויס 3 פעמים ותחרות אחת אפשרות להצביע.

המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

אלון,

המסמך ה"דומה" שנתקבל אצלנו נמצא מטה וגם הסבר של נעם היימן.

גבי סרוגו

שלום לכולם,

-גילוי נאות-

בחודש האחרון נערכו מספר מגעים טלפוניים ביני (נעם הימן) לנציגי שני הפלגים: גבי סרוגו מחד ומישל גדז' מאידך, כאשר כל נציג מיידע נציג או שניים מצידו, כך שהמגעים לא יהיו רשמיים וגלויים והעסק יטורפד.

יש לציין שכל צד הביא מ"מחנהו" מנה מסוימת של פסימיות, אך למרות הכול גילו השניים רצון חזק, עשייה, מנהיגות ותקווה אמיתית שבאמת הפעם נוכל לישב את ה"סכסוך".

הבהרה קטנה לגבי ה"סכסוך":

בין חברי IRDA, עם הזמן, עוד מימי דני לוי, נוצרה חלוקת דעות קשה לגבי צורה ואופי פעילות העמותה וחבריה, עד כדי כך שנכנסה לה "שנאה" לא קטנה בין מובילי ומייסדי העמותה הותיקים.

ראשי העמותה התחלפו, כל אחד (גבי סרוגו ואהוד לביא) השקיע הרבה מזמנו וכוונותיו ליישב את ההדורים ולהביא שלווה לעמותה.

אך מאחר ודבר זה לא צלח, טבעי הדבר ששני המחנות התפלגו וכל אחד מנהל את ענייניו - כפי ראות עיניו ולא מרגיש שהוא פועל במערכת שאין נוח לו בה.

לסיכום: נוצרו שתי קהילות נהגי ונווטי ראלי הפועלות זו לצד זו יחד עם יחסי אויבות בין השתיים.

נ.ב.

IRDA לקחו מאוד קשה את פרישת ה"פורשים", לדעתם - לא פורשים כשקשה. בעוד שה"פורשים" נקטו בצעד נכון לדעתם מאחר וראו שפני הדברים אינם יכולים להימשך בצורה הזו ועדיף להיפרד לטובת המשך תנועת הרכבת ולא ל"זרום" עם תקיעתה.

בעקבות המגעים הטלפוניים נערכה פגישה ארוכה בין 3 הצדדים, הועלו טענות העבר, קצת היסטוריה, נקודות המחלוקת ודיון על אפשרויות ההמשך. להלן סיכום שערך מישל גדז' לאחר הפגישה:

א.התאחדות

• עמותת IRDA תייצג את הראלי ספרינט והראלי קרוס.
  • IRDAועמותת הפורשים ייצגו את הראלי באופן שווה.

ב. IRDA תסיר את החרם על כל הפורשים ללא יוצא מהכלל. (באחריות מישל)

ג. האירוע של מ.מ.י שאמור היה להתקיים בשבת 10.5.08 יבוטל ויעבור לתאריך אחר (כנראה 6.6.08).(באחריות גבי)

ד. החברים מ-2 העמותות יכולים ליטול חלק בכל אירוע ללא הגבלות.

הערה : הסיכום מקובל על 2 הצדדים בתנאי שכל הסעיפים הנ'ל יכובדו ויתקיימו !

התייחסות לסיכום:

א. הוסכם על שני הצדדים, (תקף כרגע, לאחר שיחה בנושא גם עם אהוד לביא), שנושא ההתאחדות והתקנונים של הראלי יידון בין 2 הצדדים, (ללא שותפים כאלה ואחרים כדוגמת מ.מ.י. שאינו עמותת נהגים/נווטים אלא גוף "עסקי"), באופן שווה זכויות ושווה נציגות.

ב. מישל דאג מצידו להסכם IRDA לשיתוף פעולה בנושא המרוצים.

ג. מ.מ.י. לא הסכימו, למרות הסברי גבי סרוגו ובקשותיו לדחות את האירוע שלהם ל-6.6. ובכך להרוויח אירוע משותף ל-2 העמותות ולא רק לאחת ולשבור סוף, סוף את ה"קרח".

יש לציין שהובהר למישל שגבי סרוגו יכול רק לנסות לשכנע את מ.מ.י. אך אינו יכול ואינו רוצה לחייבה ואינו יכול להתחייב בשמה.

ד. מקובל על הצדדים, מהאירוע הבא.

נכון לעכשיו:

מאחר וסעיף ג' לא יכל להתקיים מפני שההסכם נסגר בין 2 העמותות ומ.מ.י. לא הרגישה חייבת לנושא, הוסכם על הצדדים שסעיף ד' יידחה בעוד שסעיף א' שהינו החשוב ביותר יתקיים ויכובד – תקף וכן גם סעיף ב' ו ד'. סעיף ד' יתבצע רק מהאירוע הבא שיוכרז כאירוע אשר אליו יוכלו להגיע 2 הקבוצות ולהיפגש על ה"מסלול".

סיכום:

2 הצדדים תרמו, התחייבו וקיימו את מחויבותם להסכם, (גבי לא יצא "שקרן" כמו שנכתב או תואר כדומה לזה – זה פשוט לא נכון... ההיפך!), רק תוקף ההסכם נדחה עקב גורם חיצוני, לצד כל המחלוקות הקבוצות מוכנות לשבת יחד על שולחן הדיונים ברגע שיגיע המועד לכך ומוכנות להגיע לאירועים/מרוצים משותפים, כנראה באירוע שלי, יום שישי ב- 6.6.2008.

בברכה, נעם הימן.

עמותת הראלי הישראלי !

פורסם

שלום שוב

גבי הכל טוב ויפה, נראה לי שכולם מבולבלים כבר מכל סיבובי הסיבובים שנוצרו פה. לפי המסמך של נועם אתה הסכמת נכון? אז למה רק לפני שבועים מ.מ.י מסרו לנו בישיבה שהם אלו שמיצגים אותכם??? ובמידה ומ.מ.י מיצגים אותכם אז הם מעורבים בעניין גם לא? לא הגיע הזמן שכולם ידעו מי אתם? מי מיצג אותכם? מי יושב ראש העמותה שאיננה? רק כשיתבהרו השאלות האלו תוכלו לשבת בשקט ולהחליט לאן ממשיכים. כי זה לא יכול להמשך הספור הזה שכל יום אתם נמצאים במקום אחר? ולכן מה שאני אומר בואו עם מסמך שמראה לכולם היכן אתם יושבים ואז יהיה קל יותר להגיע להסכמים.

בברכה זלמן

פורסם

גבי,

אתה מחפש ויכוחים איפה שאין. לא הבנת את דבריי - אסביר שוב:

המסמך שלך שפרסמת פה והמסמך שהעברת לי בפקס שונים מעט - זה כל מה שאמרתי.

לא דיברתי על המסמך שמישל העביר לך בפגישה שלכם - הם לא דומים - אלו הצעות אחרות.

כן ציינתי - שכמו שאתה עכשיו מחכה להתייחסות עניינית שלנו - שתגיע כשנגבש אותה בימים הקרובים - גם אנחנו ממתינים להתייחסות עניינית למסמך של מישל - ואותה - עד היום לא קיבלנו!

אתה מסכים? לא מסכים? מסכים חלקית?

יפה לדרוש מאיתנו תשובה ולפרסם כאילו אנחנו לא עונים - אבל להזכירך, עד רגע זה לא השבת אתה להצעת מישל.

בכל מקרה, אנחנו נגבש מחר את החלטתנו הסופית בעניין וכמו שאמרתי -

יתאים - יופי! לא יתאים - ימשיך כל אחד בדרכו.

אלון

פורסם

מה שהכי מרגיז,

שעד שיש יד אלוהים שמנסה לעזור לנו[ממשלת ישראל? משרד הספורט? אוי גוועלד],

כל אחד מתעסק באגו של ה''ספורט'' שלו ומי אומר את המילה האחרונה,

במקום שכל אחד יעשה חושבים, ויבין שיד האלוהים הזאת יכולה לסגת כשהיא תראה שספורטאים לא מצליחים להסתדר על הנייר, ויתחילו לוותר אחד לשני על סעיפים או על אגו, או על כל דבר אחר.

----

• תוכן חדש...