Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איתמר, יש לי תחושה שהמידבס הזה יענה על הצרכים שלך.

הוא באמת נראה רציני ומאסיבי:)

מה עם איזה תמונת פרופיל?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפשר גם להשתמש ב"הוליק"

שידרוגהוליק, ציודהוליק, אודיוהוליק

ואפשר פשוט לשתוק...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נו מה יש לכם אתם מהתמונת פרופיל? מה הוא אסיר? קודם איטסיק, עכשיו אתה...

קחו ושיהיה לכם לבריאות.

SPK 028.jpg

וזאת התמונה הכי מוצלחת שיצאה לי של המוליכים שאפשר לראות שהם ממש ארוגים בתוך הספיידר. אני גם בטוח שיש סיבה לכך שהם השתמשו במוליכים שטוחים.

SPK 029.jpg

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה תמונת פרופיל! צילמת את הרמקול מהצד החלש שלו!

הצד השני בבקשה! :-P

נראה כמו פלצת קטנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תמונות פרופיל ומספר סידורי בבקשה.

look at the camera

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

באמא שלי אני לא מבין מה את רוצים, צילמתי את הרמקול מכל זווית אפשרית...

SPK 030.jpg SPK 031.jpg SPK 032.jpg SPK 033.jpg

עכשיו אתם מבסוטים? כמה תמונות כבר יש בשרשור הזה.. צריך להתחיל למחוק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא! לא מרוצים בכלל!

איפה התמונות של הקרוס! פרופיל בבקשה! :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

נראה וופר מאסיבי.

מקווה שתהיה מרוצה, והגיע הזמן לשים במקום ההיבריד משהו רציני יותר:)

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
נראה טוב :-) תתחדש.

עופר,הקלארוס זהו דגם מתחת ללגטיה המורכב אצלך?.

כן . מדובר בדגם אחד נמוך יותר מהסט שמותקן אצלי .

אין ספק שהרושם מהחברה הזו הוא מאוד מאוד חיובי ואני בטוח שגם הסט של איתמר כמו הסט שלי יתן תמורה מרשימה מאוד למחיר שלו.

תם עידן מורל בפורום:-)

אני מסתכל על זה מנקודת מבט אחרת , זה לא שתם עידן מורל . פשוט נוספו אופציות איכותיות נוספות וכל אחד יכול למצוא לעצמו את הציוד המתאים עבורו והתאמה זה כל העניין פה.

זה באמת נחמד שיש ציודים חדשים אצל החברה ושיש הרבה רמקולים חדשים ומוצלחים.

צריך לעשות תחרות משלנו של הפורום נוכח הציוד שמצטבר פה.

חשבתי לא על תחרות , על משהו קצת אחר שאם היה לי זמן הייתי שמח לעשות - לארגן סדרה של מפגשונים קטנים , כל פעם עם רכבים שיש בהם ציודים מקבילים מבחינת סוג ואופי ולהתרשם מהציוד בצורה מקצועית ומסודרת יותר ומעבר לזה להצליב ציודים ואז להשוות ולהתרשם באמת מרכיבים .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

דריש, אני התחתנתי וזה לא עזר... :?

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...