Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבי מנהלים גיר רגיל-סקר!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סתם שאלה, האם יוצרה סדרה 7 בעלת גיר רגיל?

תראה תתמונה זאת סדרה 5 גיר רגיל את ה 7 אני בבירורים מעמיקים אם יש.

5_4.jpg

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה הטעם לרכוש רכב פאר מפנק כמו ה-S או ה-7 בגרסה ידנית? לא מדובר ברכבים ספורטיביים אלא ברכבים שכל תכליתם היא נסיעה רגועה נינוחה ומפנקת ככול שניתן.

לא מדובר ברכבים ספורטיבים? למה הונדה האצבק היא ספורטיבית? הסיוויק בכלל הם ספורטיביות? סופר לנסר גיר רגיל היא ספורטיבית? אבל הילדים היום עושים מהם מפלצות וזה מדליק, בדור הבא את מה ישפרו? כריזמה אוטומטית? מזדה 3 אוטומטית? ואם אתה כבר מדבר על ספורטיביות נכנס לנישה מסוימת יש לי חבר עם קדילק CTS וחבר עם וי אר 6 גיר רגיל 2800 משופרת רצח הם יצאו מהמקום ובגלגול והקדילק פתחה לה את הצורה ככה שנראה לי שהם לא נופלות מכל הצעצועים האלה, תחשוב לולה היו מביאים את הוולוו S70 T5 240 כוח סוס על בודי קטן ולא כבד במיוחד אבל עם גיר רגיל, זה טיל בליסטי, גם ככה הוא מטוס אז מה בגיר רגיל? למה אין למה למה למה.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

מדובר בנישה חדשה של "יעני" ידני, מבנה הידית דומה לאוטומט, אך יש בו D/N/P/R/1/2/3, אך מדובר באוטומט לכל דבר.

מה גם שאם תשים לב, אין דוושה שלישית.

----

פורסם
לא מדובר ברכבים ספורטיבים? למה הונדה האצבק היא ספורטיבית? הסיוויק בכלל הם ספורטיביות? סופר לנסר גיר רגיל היא ספורטיבית?אני כתבתי שהן ספורטיביות? אבל הילדים היום עושים מהם מפלצות וזה מדליק,הלוואי והייתי שוב ילד כנראה שהשיחה איתך לא תעזור לי בזה בדור הבא את מה ישפרו? כריזמה אוטומטית? מזדה 3 אוטומטית? ואם אתה כבר מדבר על ספורטיביות (לא דיברתי)נכנס לנישה מסוימת יש לי חבר עם קדילק CTS וחבר עם וי אר 6 גיר רגיל 2800 משופרת רצח הם יצאו מהמקום(לאן יצאו?) ובגלגול והקדילק פתחה (:roll:)לה את הצורה ככה שנראה לי שהם לא נופלות מכל הצעצועים האלה, תחשוב לולה היו מביאים את הוולוו S70 T5 240 כוח סוס על בודי קטן ולא כבד במיוחד אבל עם גיר רגיל, זה טיל בליסטי, גם ככה הוא מטוס אז מה בגיר רגיל? למה אין למה למה למה.(ככה?) [/quote]

התגובה באדום

אתה צריך לשים לב,יש הבדל בין רכב חזק עם תאוצה מהירה יחסית לבין רכב ספורטיבי, זה פשוט לא בהכרח אותו .אם תקרא את התגובה שלי שוב אני לא דיברתי על המשפחתומטיות למיניהן אלא על רכבי פאר מפנקים שזה היעוד המרכזי שלהם -> נינוחות אבזור וכ"ו.

פורסם

סירה S החדשה של מרצדס לא מיוצרת עם גיר ידני וכך גם סידרה 7 של ב.מ.וו.

האמת שעם התקדמות תיבות ההילוכים האוטומטיות ואמצעי השליטה עליהן (טיפטרוניקס' למינהם) תיבה ידנית הופכת למיותרת, אלא אם יש מישהו שנהנה לדרוך 600 פעם ביום על המצמד.

לא כל מכונית תהפוך בהכרח למהנה יותר עם תיבה ידנית, וחלק לא מבוטל מהמכוניות שנימכרות היום בארץ הייתי בשימחה משאיר עם התיבה האוטומטית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

פשוט נוח יותר בלי כל הבלגאן של ההילוכים (:

אל מה אתה מתלונן בכלל? אתה רוצה ידני תזמין מה הבעיה? ואל תחשוב שאתה יכול לחנך את האנשים בישראל: אם הם יכולים להוסיף עוד קצת כסף בשביל נוחות אז למה לא? הרי אוטו זה לטווח ארוך.. ויש כאלה שגם רוצים למכור אותם אחר כך . וכמובן ידני קשה למכור כמו שאתה יודע.

רוב האנשים שתשאל אותם ברגע שירצו לקנות אוטו חדש הם מייד יגידו לך אוטומט בלי להסס.

אבל זאת המנטליות פה , וככה רוב האנשים חושבים , ואין מה לעשות צעירים זה משהו אחר.

קח לדוגמא את אירופה- בשביל אנשים שם לנסוע עם גיר אוטומט זה בגדר בושה בערך. רק זקנים בני 80 + שעברו הרבה בחייהם, נוסעים על אוטומט. ככה זה אין מה לעשות. מטנטליות, מנטליות, ועוד מנטליות.

פורסם
מה הטעם לרכוש רכב פאר מפנק כמו ה-S או ה-7 בגרסה ידנית? לא מדובר ברכבים ספורטיביים אלא ברכבים שכל תכליתם היא נסיעה רגועה נינוחה ומפנקת ככול שניתן.

זאת לא הסיבה.

הגיר שמותקן ב-S קלאס ובב.מ.וו סדרה 7 הוא פשוט יותר טוב מגיר ידני.

הגירים האלו עושים הכל יותר טוב ממה שאתה תעשה עם גיר ידני, ובנוסף מציעים את הנוחות של האוטומטי, אז מה בדיוק הסיבה שוב לשים שמה גיר רגיל?

פורסם

הגירים המשוכללים של היום משולבים גם ברכבים ספורטיביים(ובכלל), הסיבות שציינתי קשורות לאופי הרכבים הללו (S קלאס וה-7 )ולא ליתרונות הגיר המשולב אל מול הידני / האוטומט הסטנדרטי הותיק. מי שרוכש רכב יוקרה שכזה לא בהכרח שם דגש על חיבור עם הכביש.

פורסם

מר בחור אשר אמר שלנהוג באירופה בגיר אוטומט זה בושה, צר לי לעכזב אותך, אבל היום באירופה המגמה היא גם לאוטומט ולא רק לזקנים, המון רכבים שאני מסתכל כאן (שוויץ) החדשים הן אוטומט, אם זה סוזוקי, סובארו, אלפא, רנו, וכן מרצדסים במוו ועוד.

ולא לא כל מי שנוהג ברכבים אלו הוא זקן בן 80.

פורסם
מה הטעם לרכוש רכב פאר מפנק כמו ה-S או ה-7 בגרסה ידנית?

תאר לך קרנף עם נעלי ריצה של סאקוני ואריזת חיסכון משפחתית של פלפלי חאבנרו תקועה בתחת. זה למה. :twisted:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רוב האנשים, משתמשים במכוניתם כדאי להגיע מנקודה א' לנקודה ב', בצורה הנוחה והפשוטה ביותר.

אני לא רואה סיבה, שאישה תקח גיר ידני.

כי אחר כך לא יהיה לא מספיק ידיים כדאי להתאפר.

בדיוק היום ראיתי אחת, נוסעת תוך כדאי שהיא מורטת את גבותיה.

מעניין מה היא צריכה לעבור, כדאי ללמוד את הלקח.

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

פורסם

אז מה? גיר רגיל קיים רק בשביל הספורטיביות.

עצם זה שהרבה אנשים עצלנים (כולל אותי) ורוכשים רכב עם גיר אוטומטי לא אומר שאי אפשר להינות מנסיעה ברכב שהוא בעל גיר רגיל.

GS300.

פורסם

תתפלא, סדרה 7 יכולה להיות דריפטרית מצויינת.

פורסם

חלק מהיבוענים בישראל מוכרים רכבים ידניים. לדוגמה יצא לי לנהוג ב B4 מנוע 3.0 ידנית(חבל על הזמן!:shock:) .

כמו כן, העולם לא עובר לאוטומט, ישראל עברה לאוטומט כי "מר ישראל" רוצה לאכול, לגרד את התחת ולדבר בטלפון אם רגל אחת מחוץ לחלון תוך כדי הנהיגה.. לא מזמן חזרתי מאירופה אחרי חצי שנה שם וגם שם יש פקקים לא פחות קטנים מפקקים בארץ ועדיין 90% של רכבים הם ידניים. למה? כי: רכב ידני צורך פחות דלק, גיר ידני אמין יותר וזול יותר לתקן, יש יותר שליטה על הרכב ואפשר להנות מנהיגה :twisted: . ולאוטומט היתרון(לחלקנו זה חיסרון) היחיד זה שלא צריך להעביר הילוכים...

נ.ב. היום ממש לא קשה למכור רכב ידני, כל יום יש יותר ויותר אנשים שרוצים ידני(מעניין למה? :lol:)...

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם
תתפלא, סדרה 7 יכולה להיות דריפטרית מצויינת.

ישבנון

בודדים האנשים (אם בכלל) שירכשו את ה-7 בגלל כישורי הדריפט שלה.

• תוכן חדש...