Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבי מנהלים גיר רגיל-סקר!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מענין אותי נורא לראות מה החברה פה חושבים על מעבר העולם לתיבות אוטומטיות ברכבים, זה התחיל מהרכבי שרד עבר למנהלים ועכשיו במשפחתיות! מתי פעם אחרונה שראיתם סיוויק גיר רגיל? מאזדה 6 גיר רגיל B4 גיר רגיל והחלום שלי וולוו S80 T6 גיר רגיל, כן יש כאלו דברים באירופה.

אפיל אלפה שהיו חסידי אומות הגיר הרגיל הולכים ובוגדים עם תיבות טיפטרוניק

אלו רכבים יתפסו את מקומם של ההונדות האגדיות, הסובארו , הפיגו, ואם נלך אחורה נגיע לאמריקאיות הישנות בגיר רגיל נפחי 5700 גיר רגיל כדוגמת הקורבט, מוסטנג, דודש וייפר, אין!! הדברים היפים האלו הולכים ונעלמים, אבל למה?

ואל תענו לי זאת "המודרניזציה" כי זה ממש לא!! גירים רגילים, נפחים גדולים, רעש, אגזוזים, אי הגבלה אלקטרונית במהירות זאת מודרניזציה.

אשמח אם תביעו דעתכם בנושא ואפילו תעלו תמונות של רכבים חדשים וישנים כאחד שנדיר לראותם בגיר רגיל.

לילה טוב.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

BMW ואלפא מציעים גיר ידני בכל הדגמים. מרצדס מציעים גיר ידני בכל הדגמים, פרט ל-AMG. אם אני לא טועה, גם לאודי יש אופציות ידניות לדגמיה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

5700 גיר רגיל כדוגמת הקורבט, מוסטנג, דודג' וייפר, אין!! הדברים היפים האלו הולכים ונעלמים, אבל למה?

לא הבנתי מה רצית להגיד לנו בשרשור הזה. באופן כללי זה ברור שמגמת העולם לאוטומצייה של התהליך. פעם במפעל לייצור מכוניות היו פועלים שמייצרים כל חלק וחלק ומרכיבים, היום ברוב הפעולות החליפו אותם מכונות.

טיפטרוניק זה ב-VAG, באלפא 156 ו-147 למשל משתמשים בסלספיד - גיר רובוטי עם קלאץ' חד דיסקי ייבש.

מי מפריע להזמין אלפא עם גיר ידני? יש גירים ידניים 5 ואפילו 6 הילוכים.

הנה http://homepage.mac.com/paul_denyer/selespeed/page41/page4/page4.html.

כתוב:

It should be remembered that the system essentially consists of a mechanical transmission

בקשר לויפר, קורבט, מוסטנג הם עדיין עם מנועים גדולים ורועשים עם גיר ידני (אפשר גם להזמין אוטומט).

זה ברור שבסופו של דבר יצרן מכוניות פועל למטרת רווח, לכן הוא צריך לחשוב איך להרחיב שת השווקים שלו. אין מה לעשות, הלקוח תמיד צודק ויש רבים שרוצים אוטומט.

שוק רכבים ישראלי מאוד מוגבל, בגלל שתרבות מוטורית רחוקה מאוד מלהיות נחלת כלל. כל מה שקשור למכוניות מבוסס על סטיגמות, ישראלי ממוצע עדיין רוצה קופסא 1.6 אוטומט ולא מעניינת אותו במיוחד בטיחות. נכן אומנם שבגלל מחירי הדלק, יש התעוררות חזקה מתמיד בעניין של מכוניות סופר מיני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
BMW ואלפא מציעים גיר ידני בכל הדגמים. מרצדס מציעים גיר ידני בכל הדגמים, פרט ל-AMG. אם אני לא טועה, גם לאודי יש אופציות ידניות לדגמיה.

איפה מרצדם מציעים גיר רגיל בסדרה E? זהו! אני מדבר על הרכבים עם הנפחים הגדולים כמו הסדרה S.

פורסם

זה לא בא כתלונה אני בעצם מנסה לראות האם החברה פה באמת היו רוצים לראות פה מאזדות גיר רגיל אתם פשוט ננעלים על אלפה שמביאים אותם בגיר רגיל, את זה אני יודע אבל זה הולך ויורד הענייו הזה עם הגיר רגיל, איזה רכבי ספורט הבן שלך יחזיק? מאזדה 3 1600 אוטומט?

בקיצור העלתי את הנושא כנושא לדיון לא לווכוח.

פורסם

מר ישראלי לא אוהב גיר ידני. נקודה.

זה שמרצדס/במ.וו/אלפא/אודי וכו' מציעים גיר ידני לא אומר שקונים אותם. לא זכור לי שראיתי מרצדס או ב.מ.וו עם גיר ידני (גם בגרסאות הבסיסיות). למען האמת לא זכור לי שראיתי רכב משפחתי כלשהו עם גיר ידני.

מר ישראלי לא יקנה רכב עם גיר ידני בגלל כמה סיבות:

1.כי רוב הנסיעות בפקקים

2. כי גם אם הוא אוהב ידני, הוא לא יקנה כי לא יצליח למכור לאחר מכן (במיוחד כשמדובר במרצדס/אודי וכו').

3. כי כנראה כבר שכח איך נוהגים בידני, ולא מבין מאיפה צצה הדוושה המיותרת.

פורסם

אכן , סדרה 7 יוצרה בדגמים ידניים.

החל מ E23 ועד לE38 עד שנת 1998 היו כמעט לכל דגם ( 725 . 740 וכו' ) גרסאות ידניות ואוטומטיות.

בE38 עד שנת 2001 היו ידניים רק ה 725TDS .

החל מE65 לא יוצרו דגמים ידניים.

פורסם
מענין אותי נורא לראות מה החברה פה חושבים על מעבר העולם לתיבות אוטומטיות ברכבים, זה התחיל מהרכבי שרד עבר למנהלים ועכשיו במשפחתיות! מתי פעם אחרונה שראיתם סיוויק גיר רגיל? מאזדה 6 גיר רגיל B4 גיר רגיל והחלום שלי וולוו S80 T6 גיר רגיל, כן יש כאלו דברים באירופה.

אלו רכבים יתפסו את מקומם של ההונדות האגדיות, הסובארו , הפיגו, ואם נלך אחורה נגיע לאמריקאיות הישנות בגיר רגיל נפחי 5700 גיר רגיל כדוגמת הקורבט, מוסטנג, דודש וייפר, אין!! הדברים היפים האלו הולכים ונעלמים, אבל למה?

ואל תענו לי זאת "המודרניזציה" כי זה ממש לא!! גירים רגילים, נפחים גדולים, רעש, אגזוזים, אי הגבלה אלקטרונית במהירות זאת מודרניזציה.

אשמח אם תביעו דעתכם בנושא ואפילו תעלו תמונות של רכבים חדשים וישנים כאחד שנדיר לראותם בגיר רגיל.

לילה טוב.

אכן עצוב שההונדות האגדיות נעלמו מן העולם.:?

והאמת שניתן להזמין מספר לא מבוטל של רכבים חדשים עם גיר רגיל כיום. אולי יסתכלו עליך בעין מוזרה בסוכנות, אבל זה אפשרי.

!AWDSOME

פורסם

מה הטעם לרכוש רכב פאר מפנק כמו ה-S או ה-7 בגרסה ידנית? לא מדובר ברכבים ספורטיביים אלא ברכבים שכל תכליתם היא נסיעה רגועה נינוחה ומפנקת ככול שניתן.

פורסם
את כל הרכבים שציינת חוץ מהמאזדה ניתן להזמין בארץ עם גיר רגיל

אני יודע!! אתה יכול להזמין גם מיני מיינור חדשה בחלקיתה יכול להביא הכל אבל אני מתמקד על העניין שזה לא נמצא כאופציה לרכישה מידית בארץ אלא רק ביבוא, ואני גם מבין למה, כי אין ביקוש אבל אני תוהה יותר על הרעיון ויותר נכון אני מתבאס על זה שכבר זה נעלם אט אט וזה מעצבן

פורסם
מר ישראלי לא אוהב גיר ידני. נקודה.

זה שמרצדס/במ.וו/אלפא/אודי וכו' מציעים גיר ידני לא אומר שקונים אותם. לא זכור לי שראיתי מרצדס או ב.מ.וו עם גיר ידני (גם בגרסאות הבסיסיות). למען האמת לא זכור לי שראיתי רכב משפחתי כלשהו עם גיר ידני.

מר ישראלי לא יקנה רכב עם גיר ידני בגלל כמה סיבות:

1.כי רוב הנסיעות בפקקים

2. כי גם אם הוא אוהב ידני, הוא לא יקנה כי לא יצליח למכור לאחר מכן (במיוחד כשמדובר במרצדס/אודי וכו').

3. כי כנראה כבר שכח איך נוהגים בידני, ולא מבין מאיפה צצה הדוושה המיותרת.

אז אני אולי ממש שונה שכשאני מחפש אוטו אז אני מקיש אך ורק גיר רגיל? כרגע אני מחזיק סופר לנסר 97 גיר רגיל כשארצה להתקדם אני ירצה הונדה סיוויק שנת 2004 גיר רגיל ויהיה לי קשה למצוא. זה העניין, אבל אני ממש מבין את זה, רק מעניין אותי מה אנשים חושבים, כמוני או לא

• תוכן חדש...