Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , אני מקווה שתעזרו לי כי כרגע אני מאד מתקשה בהשגת חלפים לרכב שלי שהוא אסטרה דיזל שנת 99.

לצורך העניין כרגע אני זקוק למותחן רצועת מנוע ותושבת מנוע ימנית , הבעיה היא שלמרות שלמשווקי החלפים והיבואנים יש מידע אך הם כמעת ולא מחזיקים מלאי, ולתוספת גם מוסכים לא מתים על הרכב הזה.

אני מאזור אשדוד אך מוכן להגיע לפי הצורך גם לדרום והמרכז, תודה.

פורסם

מוסך התמחה במכוניות אופל אסטרה דיזל ויש להם מלאי חלפים גדול אצלם במקום הנו "שרותי רכב בארי" שבקבוץ בארי,

טל' 08-9949468 ובקש שם במחסן החלפים את טל. תוכל, כמובן, גם לבצע אצלם את עבודות החלפת החלקים, תיקונים וטיפולים. חבר פורום זה, יוגב, הנו מנהל שם, אבל כעת הוא בשרות מילואים ובכל אופן דברתי איתו וממנו קבלתי את כל הפרטים לגבי המצאות החלפים (התושבת הנה מקורית ולא זולה).

בברכה - רפי לין :-)

×
×
  • תוכן חדש...