Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב ,

רוצה את עזרתכם בבקשה לאתר תקלה ששיגעה אותי . מזה חודש נורת החיווי נדלקת לאחר שאני משחרר את הגז , וברגע לחיצה על המצמד הרכב נכבה .

הטיפולים שנעשו :

1. ניקוי בית מצערת , סעפת יניקה , מייצב תורים במכון ההזרקה , והוספת תוסף דלק .

2. החלפת חיישן חמצן לאחר בדיקת 4 גזים , בדיקת חיישן MAP וניקויו -עובד ותקין, בדיקת חיישן מצב מצערת - עובד ותקין.

והחלפת ממיר קטליטי.

טיפולים אלה שיפרו את ביצועי המנוע בצורה נהדרת , אך הבעיה העיקרית לא נפתרה .

3. בדיקה ע"י סורק תקלות במוסך מורשה . לאחר איפוס המחשב וניסעת מבחן עד שהנורה נדלקה , הסורק רשם תקלה ב "אות מהירות מנוע" . ניקוי החיישן האחראי לא פתר את הבעיה , לכן הוחלף החיישן בחיישן חדש . לצערי הבעיה לא נפתרה .

4.בדיקה נוספת ע"י הסורק אחרי איפוס ונסיעה . הסורק רשם את אותה תקלה , למרות שחיישן מהירות המנוע ( סיבובי מנוע )הוחלף .

פניתי לאינטרנט ומצאתי אצלכם מאמר יפה בנושא זה , לפי המאמר אני עשיתי הכל חוץ מלגעת בשסתום ה egr . כמו כן מצאתי שרשור מעניין שדיברו בו החברים על בעיה כמעט זהה באופל קורסה 99 ואופל אסטרה 2001 . היום פניתי למכון ההזרקה וביקשתי לבדוק את שסתום egr . הם חיפשו אותו ולא מצאו והתשובה היתה שבדגם הזה אין שסתום כזה . היתכן? ברכבים אחרים אפשר לראות אותו בבירור .

בבקשה תעזרו לי לאתר את הבעיה

תודה מראש לעוזרים

פורסם

לא בטוח שזו הבעיה אבל כדאי בהחלט לקרוא את השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=101918

יכול להיות שהמסקנות יהיו דומות.

בכל מקרה אם עדיין יש אחריות לתיקונים והבעיה לא נפתרה במורשה חזור אליהם עד לפתרון הבעיה,שהם ישברו את הראש ולא אתה ובטח ובטח שלא על הכיס שלך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...