Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח-אזהרה ש(לא) קיבלתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני איזה שבועיים ככה נסעתי לקריית גת לבלות עם בן דוד שלי בקיצור נסעתי אחריו מכיוון שאני לא מכיר את העיר ונסענו לכיוון האזור תעשייה ב120 בכביש שמותר 50.

שבאנו להחנות את האוטו הופיעה ניידית והשוטר ביקש שנסע אחריו לתחנה ושהוא שולל לנו תרשיון כי נסענו מהר והוא "רדף" אחרינו ב160 ולא הצליח להשיג אותנו.

אחרי כמה דק' הופיעו כמה אנשים שמכירים את בן דוד שלי ואת השוטר והתנהל דיון בחניה של הפאב.

לאחר מכן הגיע עוד שוטר (נראה לי הבוחן התנועה) שהוא במקרה גם דוד של אחד האנשים שמכירים את בן דוד שלי...השוטר שוב אמר הפעם לבוחן תנועה שהוא רדף אחרינו ב180(פתאום 180) לבסוף וויתר לנו והוא אמר שהוא נותן לנו אזהרה הוא מילא בתוך דף עם עמודות את הפרטים שלנו לקח מספר טלפון חתימה הזהיר אותנו שבפעם הבאה הוא לא יוותר ושיש את האזהרה הזאת ואז שלח אותנו הביתה.

עכשיו השאלות שלי הם אלה:

מה זאת האזהרה הזאת?זה מופיע במסוף?אם הוא לא נתן לי העתק זה נקרא?

הוא בכלל יכול לעצור אותי בלי מד לייזר?

תודה לעוזרים !

פורסם

אזהרה, במידה ונעשתה בצורה תקינה והוזנה במחשב, אכן מופיעה במסוף.

אם אין לו ממל"ז, דבורה או "ווסקאר" - משמע אין לו אמצעי מדידת מהירות והוא לא יכול לתת לך דו"ח.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הוא לא יכול לטעון שנסעת 180 קמ"ש או 300 קמ"ש בלי מכשיר מדידה, ובטח שלא יכול לתת דו"ח.

הוא כן יכול לתת דו"ח/אזהרה על נהיגה בקלות ראש.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

כמו שעו"ד צעירה וחמודה לימדה אותי לפני מספר שנים, תמיד להכחיש ולשקר במצח נחושה!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
האזהרה תופיע במסוף.

השוטרים הלכו על חיקוי זול לפסיכולוגיה הפוכה :)

לא נראה לי שזה קביל בבית משפט,

השוטר צריך יותר מאשר "הודאה" מונפצת שקיבל מנהג לחוץ שכרגע עצר אותו.

לא נראה לי שזו ראיה ממשית, אולי אם היו לוקחים אותו לחקירה וחוקר אמיתי היה מוציא ממנו הודאה שכזו.

אני בטוח שהמשפטנים בפורום יכולים לשפוך יותר אור על מקרים כאלה.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

כמו שנאמר, ה"אזהרה" לא תתקבל כי אין אמצעי אכיפה למהירות. אזהרה זה דוח תנועה לכל דבר, רק בלי קנס ונקודות. ולא, זה לא יופיע במסוף. כדי שאזהרה תופיע כרישום במסוף, היא צריכה לעבור את כל הגלגול של דוח תנועה רגיל, ובגלל שאין כאן כלל וכלל דוח, לא יהיה רישום גם במסוף. אולי קיבלת אזהרה "מילולית", זה הכול.

הדף שבו הוא מילא את פרטיך הוא "דוח מפגש שוטר אזרח..." - זה דוח של מתנ"א שבו השוטר ממלא את הפרטים של הנהגים שהוא עצר בדרך, גם כאלה סתם לבדיקה שגרתית.

Xbox12341

פורסם

אל תתעצל ותפעל כדי לבטל את האזהרה ,זה מופיע במסוף ויכול לסבך אותך בפעם הבעה.

אין שום אפשרות לשוטר להוכיח כמה נסעת ללא מכשיר מדידה !

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

דו"ח אזהרה הוא דו"ח שהנהג מקבל ממנו עותק ממש כמו דו"ח רגיל.

קיבלת אזהרה בע"פ ככל הנראה.

שוטר לא יכול לתת דו"ח על מהירות ללא מכשיר מדידה מסודר.

עד כאן הכל טוב ויפה, אבל ברגע ששוטר, ואחד חכם, יקלוט אותך שאתה משתולל, אז נכון הוא לא יכול להביא לך דו"ח על מהירות, אבל כמו שכולם יודעים טוב, הוא רק צריך ליסוע אחריך 5 דקות בשביל למצוא על מה כן לתת לך דו"ח.

וחוצמזה, סע בזהירות.

כי אם תתפוס אותך באיזשהוא שלב מצלמה שאתה נוסע 120 בכביש של 50 תהיה לך חתיכת בעיה, גם אם תכחיש וגם אם תהיה לך עורכת דין צעירה וחמודה.

פורסם

יש איזה סעיף שהם יכולים להשתמש , משהו בסגנון של "נהיגה בקלות ראש" או משהו בסגנון, בזמנו בימי ה"רייסים" שוטר נסע אחרי 2 חבר'ה שנתנו לחיצה, הוא היה מאחוריהם ונסע אחריהם במהירות שהשתיקה יפה להן, לא ממש היה לו איך למדוד אבל הוא נתן להם דוח על משהו בסגנון של "נהיגה בקלות ראש" וזה 6 נקודות היה בזמנו ו 500 שקל - היום לדעתי זו הזמנה למשפט

פורסם

נהיגה בקלות ראש זה משהו שנחשב היום לאחת העבירות החמורות שאפשר לעשות על הכביש, השוטרים גם לא מרבים לרשום הזמנות לדין על עבירה מסוג זה, זה מחסל את הנהג לגמרי. המשמעות של זה בביהמ"ש מאוד חזקה. צריך להיות מאוד מופרע כדי לקבל הזמנה מסוג זה, וזה לא קשה. מספיק לעשות כמה צלחות ורייסים לעיני שוטר ואתה מסודר.

אם הוא היה מקבל דוח על "נהיגה בחוסר זהירות" או "נהיגה בקלות ראש", הוא כבר היה יודע על זה (ניתן ביד).

Xbox12341

פורסם

ניתן לתת דו"ח רגיל (לא הזמנה לדין אלא דו"ח שצריך לשלם) על נהיגה בחוסר זהירות.

ורושמים את הדו"ח הזה, לא מעט אפילו.

אם מישהו נוסע ותוך כדי קורא עיתון לדוגמא, זוהי נהיגה בחוסר זהירות.

זהו מעין דו"ח כללי כזה לסעיפים שהם לא ספציפים.

ניתן לרשום הזמנה לבית משפט על נהיגה בקלות ראש או חוסר שליטה ברכב, שחוסר שליטה ברכב זה אומר שנהגת במצב שמונע ממך את השליטה ברכב (נהג ששם את הרגל על הדש-בורד מכירים?) אפשר גם לשחק על זה בהתאם לחומרה, בד"כ נהוג להסתפק בדו"ח ולא בהזמנה.

כמו כן, הרבה פעמים נהגים אשמים בתאונות דרכים מקבלים הזמנה לבית משפט בעוון נהיגה בקלות ראש.

אבל על "נסעתי 180, והוא עקף אותי" אני לא חושב שניתן לרשום הזמנה לדין.

לא כי השוטר מפחד שיעשו לו משהו בבית משפט, אלא אני לא חושב שזה קביל.

ניתן בכל מקרה לסכם ולומר, שכל פעם שאתם עושים משהו שאתם מרגישים שהוא לא בסדר, כנראה שהוא באמת לא בסדר, ויש על זה איזשהוא סעיף בחוברת הקטנה הזאת שהשוטרים מסתובבים איתה שניתן לרשום עליו דו"ח.

מה שכן, למרות התחושה הרווחת בציבור, הם לא מחפשים.

כי אם הם היו מחפשים אז בכל המשמרת הם לא היו מספיקים לעבור 2 רחובות כי הם היו צריכים לעצור כל רכב שני ולרשום לו דו"ח.

לא פעם אנשים מתלוננים על שוטר, שהוא לא בסדר, כי אותו הנהג ביצע עברה, לא פעם אפילו עברה דיי חמורה, ביצוע פרסה במקום שאסור, אי עצירה בעצור וכו' - אבל זה לא העיקר בסיפור, אלא השוטר שעצר אותו בשיא חוצפתו, שכן המקום בו בוצעה העבירה לא היה מרכזי אלא רחוב צדדי.

אנשים לא מבינים שכאן זה לא טקסס (האמת? זה יותר גרוע), אבל אני לא חושב שניידת יכולה להתעלם מכל עבירה, גם אם היא ברחוב צדדי, כי זה נותן אישזהיא לגיטימציה.

ונכון, הפעם לא היה פה אף אחד, אבל פעם הבאה?

וגם במקרה הנ"ל, אני חושב שהבחור היקר שנעצר על ידי המשטרה, אפילו שלא עשו לו כלום, סתם קצת הפחידו אותו, נרגע אחרי העבירה ולא נסע שמה יותר 120, והבין שיש דין ויש דיין.

אז אתם יודעים מה? אף פעם לא נדע, אבל אולי לא היה נעצר היה יכול להתרחש איזה אסון.

• תוכן חדש...