Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוסי , אני לא יודע איזה מעבדים אז היו לחברים שלך , אבל AMD במיוחד בתקופה ההיא שלטו בעלות / תועלת ביד די רמה בשוק.

המחשב שהיה לך למעשה הוא הדוגמא הקלאסית של כל הארכיטקטורה שאינטל זרקה לפח.

פנטיום 4 הידוע בכינוייו "כיבשן" במרוץ לכמה שיותר מגה הרצים והזכרונות האלו שהיו מהירים מאוד , אך יקרים וללא שום שימוש פרקטי (וגם הם נזרקו בדרך , ולא בגלל שהביצועים שלהם היו גרועים).

שנתיים לפני זה אולי היתה סידרה מסוימת של AMD שהיו מתחממים אבל הפנטיומים בהחלט הפכו את המצב 180 מעלות ובעוד הAMDים יצאו קרירים יותר ויותר , הפנטיומים רק ניהיו "לוהטים"

למעשה עד יציאת הקור דואו והויתור על הארכיטקטורה של הפנטיומים - אינטל די דישדשה מאחורי AMD.

המצב היום שונה כמובן בשוק הגבוהה (בשוק שהמעבד עולה בערך כמו השידרוג שלך) והבינוני , אך בשוק הנמוך AMD עדיין מחזיקה כמה קלפים חזקים מאוד (גם בMID RANGE כשמחשבים את יכולת השידרוג אל מול זה שאינטל מחליפה תושבת , בעוד AMD הכריזה שההבדל בין AM2+ החדש לAM3 שיוצא הוא רק בתמיכה בDDR3 - זיכרון מהיר יותר , אך המעבדים יתמכו גם בAM2+ והזיכרונות האלו לא ממש מוכיחים את עצמם בינתיים, גם למערכות יקרות מאוד)

זה סתם ככה ידע כללי.

זה שאתה לא ממש מכיר את הנושא (עזוב את החדש , אלא הישן) מצער אותי עם העובדה שהחשבת את עצמך טכנאי מחשבים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החצי הודעה הראשונה שלי היה לגבי ה"בעבר" של התקופה שבה אתה טוען שהיית טכנאי מחשבים.

כנראה מה שאני מצפה מטכנאי מחשבים קצת שונה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מעבדי ה- אטלון " ATHLON" שיצאו בתקופת הפנטיום, פשוט כיסחו את הפנטיום וזרקו אותו לקרשים.

מבחינת מעבד, תוכל לקנות או E2180 או AMD 4200 שניהם באותו קו ביצועים, לכן אם יש לך העדפה לאינטל, זהו המעבד בשבילך.

ממליץ לך צי'פ סט לקחת אחר. וכמובן לקחת 2 גי'גה זכרון, לא תאמין מה זה וכמה יישפר.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב, לאחר שלושה חודשים לבסוף המחשב החליט לעשות חאראקירי ולמות בכבוד.

הוא שרף לי גם את המקלדת אבל היא באחריות עדיין (MICROSOFT ERGONOMIC 4000), ככה שהחליפו לי אותה.

קניתי אתמול מחשב חדש, בדיוק לשנה החדשה.

מה שקניתי הוא INTEL CORE 2 DUO של 2.35 GHZ עם 2GRAM.

כרטיס המסך הוא GEFORCE 9400 GT (לא צריך יותר מזה).

CHIPSET של GIGABYTE GA-P31-DS3L

זה בא גם עם דיסק קשיח של WESTERN DIGITAL בנפח 500GB, ככה שביחד עם שני הדיסקים האחרים שלי יש לי 780 GB, וזה הרבה יותר ממה שאני צריך.

בנוסף קניתי גם צורב DVD.

ברור לי שזה לא שיא הטכנולוגיה אבל זה גם משהו שקניתי במאמץ רב (המשפחה שלי נגד השקעת כסף ברכבים ומחשבים)

מחיר: 2300 ש"ח.

פורסם

לא רע בכלל, שדרוג משמעותי לעומת מה שהיה לך בכל מקרה, אי אפשר לתאר אפילו את העוצמה שיש לך כרגע לבין מה שהיה לך קודם.

לפי דעתי, מה שמספ בן אדם והוא שמח עם זה, הכי טוב, אם זה אפילו חזק בשבילך, מה טוב, תתחדש :).

• תוכן חדש...