Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך מפרט מחשב (ולהציל חלקים מזה שיש לי)

יוסי פרנקוס
שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אז ככה: לפני 7 שנים קניתי את המחשב הכי טוב שיכול היה להיות בשוק.

זה היה פנטיום 4 עם 1.5 GHZ ו384 MBRAM בRDRAM

כרטיס המסך הוחלף לNVIDIA GFORCE 5200.

יש לי 2 דיסקים שביניהם יש לי 260 GB של מידע ואין לי כוח להעביר אותם לדיסק חדש, במיוחד כשהדיסק הקודם באחריות.

אני רוצה לשדרג את המחשב למשהו לא יקר אבל שיעבוד טוב.

בזמן האחרון אני הרבה משתמש בFLASH ובתוכנות לעריכת ווידאו ככה שאני רוצה שיהיה לי לפחות 2GB של RAM וכרטיס מסך טוב.

השאלה שלי היא כזאת:

1) אילו חלקים אני יכול להעביר למחשב חדש?

2) הדיסקים שלי הם IDE. אני יכול להעביר אותם איך שהם למחשב החדש?

זה מה שהכי מדאיג אותי.

אני צריך מפרט שיהיה תואם למה שיש לי בערך כדי לא להחליף הרבה חלקים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

כן, יציאות IDE עדיין קיימות בכל הלוחות לצורך חיבור כוננים אופטיים ולכן תוכל להשתמש בהם עבור הדיסקים הקשיחים.

מחירי החומרה והמחשבים החדשים היום דיי בקנטים מה שאומר שכדאי לעבור למחשב חדש לחלוטין.

ותחליף את הכוננים המצ'וקמקים לחדשים בגלל: א. אמינות ב. כונן חצי טרה (500GB) עולה כ450 ש"ח ג. את הישנים תמיד אפשר לשמור בצד כגיבוי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

LOW RIDER - אתה מתכוון ל320 ש"ח (מחיר לSEAGATE 32MB קאש בגודל של 500 גיגה - כונן מעולה)

יוסי , אכן הכוננים זה כל מה שאתה יכול להשתמש בו בערך.

תן תקציב ונבנה לך מפרט.

סביבות ה4000 ש"ח יקנו לך מחשב מצוין כולל משחקים ברמה לא רעה בכלל.

אם מצמצמים את הצורך במשחקים אפשר לרדת בכמה מאות שקלים.

מה שכן , כדאי לך לחכות בערך שבועיים שלושה , הרבה חומרה חדשה הוצגה בקומפיוטקס (תערוכה חשובה מאוד בעניני מחשוב) ויקח לה קצת זמן כדי להוריד מחירים גם בארץ.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, ניתן להשתמש אך ורק בצורב (אם יש) וכוננים קשיחים, אבל, כיום יש מגבלה, ישנו חיבור אחד של IDE לכן, זה אומר שעם כבל מפוצל ל- 2

תוכל להכניס או 2 כוננים קשיחים, או צורב וכונן קשיח.

המלצה שלי היא, לקנות כונן קשיח חדש, לעבור לתקן ה- SATA מכיוון ששם אין לך צורך להתעסק מי "מאסטר" ומי "עבד" וכו'.

כמו כן, כיום, כונן אחד של 320 ג'יגה (300 ג'יגה בפועל מן הסתם) ישנו במחיר מצחיק ביותר, לכן, אני לא רואה שום סיבה אם את כבר משקיע, לא לקנות אחד כזה והעביר אליו את הדברים שלך ולהתקין עליו מערכת הפעלה וכו', ובכוננים הישנים לשמור אותם כגיבויים, או במחיצות נוספות לגיבויים וכו'.

מהו התקציב שלך? אני מניח שאם אמרת שקנית אז את המשחב הטוב ביותר, זה אומר שהתקציב לא הכי נמוך, אני אלך על תקצבי סביב ה- 4.5 אלף? ונרד או נעלה משם לפי הצורך, כמו כן, האם בעתדי תעסוק בתוכנות כבדות לעריכה? ריבוי משימות? העמסת המחשב בצורה גבוהה? מכיוון שזאת תהיה החלטה באם ללכת על מעבד מרובע ליבות או כפול ליבה, בשביל העתיד שלא תתקע, לכן כדאי לדעת כבר עכשיו מה התכנונים שלך.

כמו כן, אפשר לשים 4 ג'יגה זכרון (יעלה קצת את המחיר), אבל בתנאי שתתקין מערכת 64 ביט על מנת לנצל אותם לקידודים, עריכות רינדורים וכו', הכל תלוי מה התכנון שלך שוב פעם.

מעוניין להתמקד על משחקים גם כן? כי אם זהו לא הכיוון בכלל, אפשר להתמקד יותר מעבד, זכרון ומה שמסביב.

****** המלצה שלי היא לחכות לסוף החודש הזה לירידה נוספת של מחירים, מכיוון שיצאו כרטיסי מסך חדשים, מוצרים חדשים אשר ישפיעו על המחירים ובכלל, מבחר חדש של מוצרים, לכן, אם תוכל לחכות בערך כחודש, מה טוב. מה שבטוח לא תפסיד, רק תרוויח מירידות מחירים ומי יודע, אולי יהיו קיצוצים חזקים, רק השבוע ירד מחיר המעבד E8400 ב- 35 שקל. מה טוב.

מפרט זריז לדוגמא, משם נשדרג או נוריד:

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX

אחריות: אחריות: ללא הגבלת זמן.

מחיר: ₪874

לוח אם:

GIGABYTE GA-P35-DS3L

אחריות: שלוש שנים.

מחיר: ₪443

כרטיס מסך:

TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9800GTX 512MB DDR3 - RETAIL

מחיר: ₪1334

דיסק קשיח:

SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS

אחריות: חמש שנים יבואן רשמי.

מחיר: ₪398

צורב DVD:

LG DVDRW GH-20N X20 - BLACK - SATA

אחריות: שנתיים.

מחיר: ₪137

זיכרון:

G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ

אחריות: ללא הגבלת זמן.

מחיר: ₪419

מארז:

ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU

אחריות: שנה.

ספק כוח:

CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU

מחיר: ₪448

קרור למעבד:

ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775

מחיר: ₪113

הרכבת מחשב:

הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות

מחיר: ₪75

מחיר סופי: ₪4477

קרדיט לחנות IQPC שבאשדוד כמובן.

מכאן, אפשר להתחיל להוריד דבירם ולהתמקד למטרה האמיתית, כמובן, שאם אתה לא חיית משחקים, אפשר להחליף לכרטיס מסך "מוחלש" יותר, ולהוסיף למעבד מרובע ליבות למשל. שוב, הכל תלוי בתוכניות לעתיד.

מעבד חזק מאוד בתדר גבוה, מחירו ירד השבוע בכ- 35 שקל כמעט. וימשיך לרדת עוד ועוד.

שיב לב, זהו כונן קשיח של 500 ג'יגה עם 32 מגה באפר, בטכנולוגיות NCQ, כונן קשיח מעולה, במחיר שלו זאת בדיחה. כמו כן, אם אתה הולך לעבוד עם עריכות וקבצים גדולים, מה טוב.

כרטיס מסך די "חייה" אבל כמובן, אם אתה לא בקטע של משחקים ניתן להחליש קצת ולקחת משהו חזק גם כן, אבל במחיר נמוך יותר ולחסוך קצת, מה שיוביל בחסכון בספק הכוח עליו תקרא בהמשך.

צורב DVD בחיבור SATA ככה שאין בעיה עם IDE.

מארז חדש שיצא לא מזמן של ANTEC פשוט מעולה, מאורר שקט 140 מ"מ בגג, 120 מ"מ מאחורה, צריך רק להוסיף אחד מקדימה וזהו הכל מסודר. (לכן לפי שיקולי שקט ורעש השארתי את ההוספה של האחד הזה מקדימה לבחירתך).

ספק כוח מותג וחזק ויציב (ויקר מן הסתם), על מנת לא להתקע בשדרוג עתידי. נכון, עקב שהכרטסי הוא 9800GTX צריך ספק טיפה חזק יותר, אבל אם מחלישים את המפרט ויורדים בכרטיס, אפשר לקחת דגם חלש יותר של אותה סדרה, של ה- 450 וואט. לכן שוב... הלוי תלוי בתוכניות.

זכרונות, אם אתה ידוע שלא יהיה צורך ולא תהיה לך מערכת הפעלה 64 ביט, ניתן לרדת ל- 2 גי'גה ולהוריד את המחיר כמובן.

בקיצור, ניתן "להחליש" טיפה את המפרט ולרדת ל- 4 אלף. הכל תלוי מה אתה צריך.

ב- 4 אלף, יש לך מחשב פצצה.

לילה טוב, בקיצור "דבר" איתנו על התוכניות שלך ומה מטרותייך ואנו נשתדל להכין לך מפרט לפי בקשתך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התקציב הוא הכי נמוך שאפשר.

אני רוצה להחליף רק מה שבאמת נחוץ להחליף ואני לא יכול להרשות לעצמי שום דבר יותר מדי מדהים.

עם 4000 אני קונה רכב אספנות, לא מחשב.

אני צריך משהו שיעבוד טוב, וממש לא אכפת לי אם זה לא הרבה יותר טוב ממה שיש לי עכשיו.

אני לא צריך שזה יעוף אלא רק שהאקספלורר לא ייתקע לי כשאני בSTICKAM או פותח 3 סרטוני YOUTUBE באותו זמן.

אני אחליף רק את לוח האם, המעבד, הזיכרון וכרטיס מסך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחלה מפרט , אפילו חזק למדי.

בקשר ל4 גיגה - גם 32 ביט ינצל את זה יופי (בויסטה - מניסיון)

מעבד קוואד - רק אם מקודדים כל היום וידאו - לכל שימוש אחר בערך הוא מיותר (שלא לדבר על זה שדגם עדכני עולה הרבה , ולא Q6600 הוא ממש לא עדכני)

את הקירור למעבד הוא בהחלט OVER , במקום המחיר שלו הייתי מחליף מאווררים ל3 מאווררי 120 מ"מ שקטים (אני קניתי אחד של EVERCOOL - שמוציא 16DB - סופר שקט ב45 ש"ח) כאשר מאוורר קידמי הוא פשוט MUST.

ליביו

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוא נגיד שהמפרט שלו מצויין אבל מה הוא צריך 9800GTX לא ברור עדיין,אם כבר הייתי ממליץ על ה8800GT שעולה 1000 שקל ויתן ביצועים דומים ביותר ואני לא בטוח שיצליח לנצל אפילו אותו.

E8400 זה מעולה

לוח נחמד וזול

זכרון הייתי לוקח מותג והוא לא צריך 4 גיגה DDR800 מיושן,אם כבר זכרון אז 1066 או להישאר ב800 ולקחת מותג ידוע ואיכותי.

בקיצור הכל טוב ונחמד ניתן להוזיל את המערכת בכמה מאות שקלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קחו בחשבון שבלוחות חדשים בד"כ יש חיבור IDE אחד, כלומר לשני כוננים. אז אם יש צורב DVD, כונן DVD ו-HD, אז אתם בבעייה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Liviur כן צודק, זה ממש ממש חזק בשבילו, בשביל הצרכים שהוא ציין כרגע, נכון, הקירור הזה הוא OVERKILL אבל יצאתי מתוך נקודת הנחה שהוא מעדיף שקט וכו', מכיוון שהוא לא כתב בדיוק למה הוא זקוק למחשב, הוא הזכיר שהוא החליף כרטיס מסך וזה, חשבתי אויל הוא בקטע של משחקים. :-D

אני גם באותו ראש, מאורר קדמי שקט כמה שאפשר ואיכותי, זה ממש ממש MUST, אותו שומעים בדרך כלל הכי הרבה משאר המאוררים שתקועים בפנים או מאחורי המארז.

כן הצעתי לו אופציה למעבד QUAD בהנחה שהוא ילך בכיוון קידודים ועריכות כבדות וכל מה שהוא הזכיר, לא ידעתי בדיוק צרכים, לכן הרכבתי מהתחלה מפרט ממש חזק, על מנת שאפשר ממנו יהיה לרדת.

ביננו, אני פשוט מת על 4 ג'יגה במחשב :lol: זה פשוט כל כך עוזר כשמפעילים טונה דברים.

*** cobraf

נכון, שמתי לו 9800 מכיוון שהוא לא ציין כלל מה התכוניות לעתיד, והוא ציין דווקא שהוא החליף לא מזמן כרטיס מסך, יצאתי מתוך נקודת הנחה כי הוא בקטע של משחקים, לכן כתבתי גם בתוך ההודעה, חבל שלא קראת לעומק ובאמת מה שכתבתי שם, שזה מיותר אם הוא לא חיית משחקים וניתן לרדת לכרטיס חלש יותר ועקב זאת, להחליש את הספק כוח גם כן, מה שאומר, חסכון בכמה מאות שקלים נוספים.

הזכרונות האלו דרך אגב, של חברת G.SKILL , זהו מותג איכותי וידוע בכל העולם, נכון שאפשר לקחת גם קינגסטון וכו' וכו', פשוט לא היה להם קיט של 4 ג'יגה לקינגסטון למשל, אבל אל תטעה, זהו מותג רציני לכל דבר G.SKILL.

DDR2 800 זהו עדיין הזכרון הכי משתלם, אין לו טעם ב- 1066, מכיוון שהוא כלל לא ירגיש את ההבדל בביצועים , למעשה אין בכלל הבדל בביצועים, אולי 2-3 אחוזים במקרה הטוב, מה גם שהמחיר גבוהה יותר וזה סתם, הוא לא הולך לעשות OVERCLOCK בכלל, לכן, גם 667 יספיק לו בהחלט, זה כלל לא משנה, אבל עקב המחירים של היום, לא לקחת DDR2 800 זה באמת חבל.

נכון, הזכרתי גם כן, שבלוחות אם חדשים, ישנו חיבור IDE אחד, מה שאורמ שעם כבל מפוצל, אתה יכול לחבר 2 דבירם, או 2 כוננים קשיחים, או צורב וכונן קשיח. מה שטוב בממשק SATA הוא כי אין צורך לבחור מי מאסטר וכו', פשוט מחברים את כל ההתקנים וזה מזהה אותם והכל פועל ללא כל בעיה.

מפרטון זריז וכמה שיותר זול, בהנחה שאתה תחבר את הכוננים הקשיחים הקיימים:

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz E8200 45nm : " SLAPP" - BOX

אחריות: ללא הגבלת זמן.

מחיר: ₪805

לוח אם:

GIGABYTE GA-P35-DS3L

כרטיס מסך:

PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GSO 384MB DDR3 SONIC OC - RETAIL

מחיר: ₪517

צורב DVD:

זיכרון:

KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5

אחריות:ללא הגבלת זמן.

מחיר: ₪233

מארז:

מחיר: ₪289

ספק כוח:

HEC 400TRT-F

מחיר: ₪191

קרור למארז:

ZALMAN 120mm : ZM-F3

מחיר: ₪46

הרכבת מחשב:

מחיר סופי: ₪2736

IQPC כמובן שבאשדוד.

* מעבד ירדנו קצת ל E8200 שעדיין מעבד חזק מאוד, לא תרגיש הבדל כלל בין ה- 3.0 לבין ה- 2.6 בשימושים שציינת מלבד החור בכיס.

** לוח האם אותו הדבר, לוח אם מצויין לכל דבר, כלל לא הייתי מחשיב אותו לאחד שזול, בכלל לא.

*** זכרונות ירדנו ל- 2 ג'יגה של קינגסטון, זכרון מעולה ופשוט, יש לי אותו במחשב, אחלה זכרון.

**** ספק הכוח כאן מספיק בהחלט כמו כן הוא מותג של חברת HEC ידועה, זול וספק חזק מאוד, מחזיק לי את המערכת שלי: AMD 4200 מומהר למהירות 3.01

כרטיס מסך 8800GT מומהר גם כן

2 ג'יגה זכרון, דיסק קשיח, 6 מאוררים צורב וכו' , רק שתבין אם הוא מחזיק מערכת כמו שלי ועוד מומהרת, גם המעבד זולל קצת, אצלך זה יהיה פשוט מעולה.

***** כרטיס מסך, זוהי סדרת 9600, הכרטיס הנ"ל זהו כרטיס "מסורס" טיפה של הכרטיס המקורי 9600GT, אך עדיין, כרטיס חזק מאוד, מסורס טיפה בזכרון ורוחב פס על מנת להוזיל מחיר, בשביל השימושים שלך, זה אפילו OVERKILL, פשוט כל השאר 8600GT וכו' כבר ישנים ובאמת אם תרצה לשחק קצת, יהיה חבל.

****** המארז כאן הוא מארז מעולה חדש שיצא לא מזמן, מאורר 140 מ"מ שקט של ANTEC בגג, מאחרוה עוד אחד של 120 מ"מ של ANTEC, הם שקטים, כמו כן, הוספתי במפרט עוד מאורר של חברת ZALMAN הידועה בשקט ובאיכות, מכיוון שבמארז הזה, לא מגיע מאורר קדמי, אלה זאת אופציה, שמומלץ לשים אחד מקדימה בשקעה פצפונת.

******* שמתי לך צורב DVD בחיבור SATA מתוך כוונה שתבחר את הכוננים הקשיחים שלך וזה יתפוס לך את 2 הכניסות שיש על הכבל שתחבר לאותה כניסה של IDE בלוח האם, לכן זה יקל עלייך אם יהיה לך צורב בחיבור SATA, תוכל לבחר את שני הדיסקים הקשיחים ולא תסתסבך.

נכון, זאת חברה שנותנת שנתיים אחריות ולא 3 למרות שלא הרבה מכירים אותה, זאת בחרה שבזמן האחרון רק עולה ועולה ומתפתחת בצורה מסחררת ועם מוצרים איכותיים. כמובן שכאן, ניתן לחסוך עוד כ- 200-300 שקלים ולקחת כרטיס מסך באמת זול בהרבה יותר ובכך להוזיל את המפרט בעוד כ- 200-300 שקל לרמת ה- 2500 שקל.

שזה אומר, ב- 2500 שקל, יש לך מחשב אחלה ביותר. (בהנחה שתשאר עם הכרטסי המסך הנוכחי, וזאת המלצתי לקחת לא חובה מאותה חברה אבל מהסוג הזה כן, אם תוריד אותו, תוכל לרדת לכ- 2500 שקל).

מכאן אפשר להמשיך, בהנחה שמחיר גבוה, ניתן לקצץ יותר, הייתי אומר שב- 2000 שקל, אני אוכל להרכיב לך מפרט חזק גם כן.

****** הינה מפרטון ב- 2100 שקל, על מנת שתראה אם מתאים לך, המפרט הזה, הוא עם כרטיס מסך די חלש, אבל לפי השימושים שציינת, הוא יספיק לך לגמריי:

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz E4600 65nm : " SLA94" - BOX

אחריות: לא הגבלת זמן.

מחיר: ₪552

לוח אם:

GIGABYTE GA-P35-DS3L

כרטיס מסך:

GIGABYTE PCI-EX GeForce 8400GS 256MB DDR2 : GV-NX84G256HE - RETAIL

מחיר: ₪215

צורב DVD:

זיכרון:

KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5

אחריות:ללא הגבלת זמן.

מחיר: ₪233

מארז:

מחיר: ₪289

ספק כוח:

HEC 400TRT-F

מחיר: ₪191

קרור למארז:

ZALMAN 120mm : ZM-F3

מחיר: ₪46

הרכבת מחשב:

מחיר סופי: ₪2181

IQPC

גם כאן, המעבד מסדרה טיפה "נמוכה" יותר אבל עדיין בתדר גבוה, תדר מכובד ומעבד חזק גם כן. ללא כל ספק.

לוח האם אותו הדבר

זכרון אותו הדבר

כרטיס מסך כאן, הוא די חלש 8400GS אבל הוא עם זכרון עצמי, זאת אומרת עם זכרון משלו על הכרטיס מסך, זה טוב כי הוא לא ישתמש בזכרון הפנימי של המחשב, אבל כרטיס סביר לחלוטין ולשימושים שלך, אחלה של דבר,

אבל שוב פעם, אם אתה רוצה קצת משחקים, אז צריך כרטיס קצת יותר חזק.

ספק הכוח מעולה למפרט הזה

ושוב פעם, המארז והמאורר של חברת ZALMAN האיכותי והשקט מקדימה של 120 מ"מ וזהו, יש לך מפרט ב- 2200 שקל, מעולה גם כן, אם תרצה כרטיס מסך חזק יותר, נצתרך לעלות ל- 2500, ששם אנחנו נעצור, כי כבר לא יהיה צורך ביותר מזה.

תאמין לי שעם זה, תוכל להריץ גם 10 סרטוני יוטיוב ביחד :).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטער על הדאבל פוסט, אבל אל הספקתי, ממליץ לך עקב זה שאתה הולך לעשות ערכיות, קידודים וכו'

לעלול למעבד מינימום E8200, עקב כך שיש להם 6 מגה קאש, שיעזור לך ברינדורים, קידודים, עריכות כבדות ושימוש בתוכנות עריכה כבדות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשה לי להאמין שהוא מדבר על קידודים רציניים.

הייתי הולך על המפרט הראשון - כי הוא הרבה יותר חזק.

או שוקל לעשות לו החלפה לAMD:

במקום ה8200 והלוח אם (שניהם מצויינים שלא תבין אותי לא נכון): עלות : 1248

ללכת על : ATHLON 5000 ב413 ש"ח ולוח אם ASUS M3A ב454 ש"ח - סה"כ 867

(הפרש של כ400 ש"ח)

המעבד אמנם חלש משמעותית מהאינטל , אבל הלוח אם עם התושבת החדשה שתומכת במשולשי ומרובעי ליבה שישאיר אותו עם מקום לשידרוג עתידי (מתאים גם למעבדי AM3 שיצאו) בניגוד לאינטל שמחליפים תושבת השנה.

וזה שם את המפרט הראשון כמעט במחיר של השני.

ליביו

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ליביו אני לא מכיר הרבה שמשדרגים היום מעבד בלי לשדרג גם את הלוח אם,כי אם כבר אתה משדרג מעבד אתה משדרג להרבה יותר חזק וטכנולוגיה חדשה לגמריי אחרי כמה שנים אז רוב הסיכויים שתחליף גם לוח,וביננו,היום האורך חיים של לוחות אם זה לא מה שהיה פעם...

DSCF901111111105_resize1.jpg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יוסי, יש אחלה מחשבים שאפשר לרכוש בסביבות ה-1000 שקל שיעשו עבודה מצויינת בשבילך, לא צריך להתפרע עם שום מפרט בשביל שימושים כמו גלישה באינטרנט וכד'. לי יש מחשב כזה שקניתי ב-1400 שקל לפני כשנה ועובד מצויין מאז ללא שום תקלה ומהיר מאוד (בין השימושים שלי: עריכת תמונות, גלישה באינטרנט, קצת משחקים, אימיול וכד'). למחשב יש מעבד של AMD 3800+ (לא זוכר את השם המלא), 250GB הרדיסק, ו-1GB זיכרון פנימי (וגם צורב דיוידי) - די והותר בשבילי, וגם בשבילך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...